kAtsU!!! Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Αγού έχει τρέλα με το σφουγγάρι,μπορείς να της πάρεις την κολόνια και να της την πας ντυμέμος Bob, ή να της πάρεις κάτι με τον Bob το οποίο να μην σε περιορίζω οικονομικά....lol
george_o/c Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2007 Διλληματάκι ... ? :razz: Έλα Βάγγο, σ' έκαψε το διάβασμα ... (και εγώ δεν πάω πίσω ... :grin:)
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 αυτό ήταν το δίλλημα αλλά εσύ δεν το κατάλαβες...(τελικά τι θα πάρεις?) αλλά για να μην παραπονιέσαι: μαθηματικά ή φυσική κατεύθυνσης???
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δεν έχω ιδέα τί θα πάρω ... Θα κατέβω αύριο Χανιά και βλέπουμε :wink: Επιλέγω Μαθηματικά Κατεύθυνσης ... Μου άρεσαν ανέκαθεν περισσότερο από τη Φυσική ... :grin: Προγραμματισμός ή Χημεία Κατεύθυνσης ? :razz:
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Τίποτα από τα δύο.Η χημεία είναι σηχαμερή μέχρι τώρα και ο προγραμματισμός δεν μου αρέσει. ο/c ή Ο.C. ?
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Oυουουουυ δεν σου αρέσει ο προγραμματισμός ... :razz: Εγώ 4-5 μαθήματα έχω κάνει, και μέχρι στιγμής με τρελαίνει ... :grin: LoL ! Μήπως εννοείς The O.C (aka California Teens ... ) ... Anyway, προτιμώ το o/c by far ... :wink:
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 XAXAXAXAXAXA, έχεις κάποιο κόλλημα με τα καημένα τα ζωάκια ? ... Anyway, σκύλος κουφός ... Είναι αμαρτία να κουτσαίνει το ζωντανό :razz: [/disgusting mode on] Ποντικάκι ή Κατσαρίδα ?
Thisamenis Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 έφαγα φλασιά και είπα να το βάλω να γελάσουμε ποντικάκι φαγωμένα έπιπλα από ποντικάκι (μαμά μεγάλωσε ο ελεύθερος χώρος στο σαλόνι μας) ή χεσμένο περσικό χαλί από γατούλα;;;(πιφφφφ)
george_o/c Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2007 χεσμένο περσικό χαλί από γατούλα ... Έτσι για φετίχ ... hamster ή αρουραίος ? (γιατί το γυρίσαμε στα ποντίκια ?)
Thisamenis Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 βιντεοκάμερα να χάσεις βιντεοκάμερα με πλάνα κατα τη διάρκεια σεξ με την κοπέλα σου όπου φαίνεσαι μόνο εσύ ή να χάσεις ψηφιακη μηχανή με πόζες κατά τη διάρκεια πεοθυλασμού όπου φαίνεται μόνο η κοπέλα σου .... ;
Amikos Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2007 Τα ίδια σκατα ειναι... Σαμουελ Ετο ή τσάμπα παγωτο;(κλεμμένο βέβαια αλλά ωραίο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.