crisadoum Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 στις χαραυγές ξεχνιέμαι... τσιγάρο στη βεράντα τώρα ή πρωινό πριν πάμε για ύπνο ..??
trelosjack Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Τσιγαρο στην βεραντα του ερωτα... απλα!! 8) Βασιλακης η Μακρο να γουσταρουμε?
crisadoum Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 βασίλης να γουστάρουμε! να χορεύεις μπροστα στον καθρέφτη ή να τραγουδάς στο μπάνιο??
vsls Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Να τραγουδας στο μπανιο που χει κ καλη ακουστικη Man in Black ή Man in Black?
trelosjack Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Τραγουδακι φτγ (Αν ειναι και κανα Blue Velvet..............) Pauline a la plage η Deconstructing Harry να δω τωρα??? (λαστ απο μενα καλημερες )
vsls Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Deconstructing Harry, παντα Woody Muesli ή Flakes? (Καλημέρες)
crisadoum Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 flakes!καλημέρα πόλη το πρωί που ξυπνάει ή η βραδινή πόλη που κοιμάται??
χάπι Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 (ΚΑΛΗΜΕΡΑ !) Όμορφη πόλη φωνές μουσικές απέραντοι δρόμοι, κλεμμένες ματιές ο ήλιος χρυσίζει χέρια σπαρμένα βουνά και γιαπιά, πελάγη απλωμένα Θα γίνεις δικιά μου πριν πέσει η νύχτα τα χλωμά τα φώτα πριν ρίξουν δίχτυα Θα γίνεις δικιά μου Η νύχτα έφτασε τα παράθυρα κλείσαν Η νύχτα έπεσε οι δρόμοι χαθήκαν Θα γίνεις δικιά μου πριν πέσει η νύχτα τα χλωμά τα φώτα πριν ρίξουν δίχτυα Θα γίνεις δικιά μου Η νύχτα έφτασε τα παράθυρα κλείσαν Η νύχτα έπεσε οι δρόμοι χαθήκαν Παρασκευή ή Σάββατο ????
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Παρασκεύη !!! Καλημέρες χαπακάκι !!!! κοσμήματα ή χαιμαλια ???
χάπι Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Γενικά τίποτα ! Είμαι κόσμημα από μόνη μου ! (εμένα αποκαλείτε ψώνιο μανδάμ ?) ραδίκια ή βρούβες ?
kostasSTi Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Ραδίκια (μια σακούλα από σούπερ μάρκετ να βάλουμε το ψωνάκι το χαπάκι μέσα...) Χρυσός ή λευκόχρυσος?
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 λευκόχρυσος φυσικά !!! (αλλά και πάλι στο συρτάρι οχι επανω μας ε χαπι ???? /me κλείνει μάτι με νόημα !!! ) βόλτα μεσημέρι για κρασομεζεδοκατάσταση ή βράδυ για πάρτυ και χορό ???
1980 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 λευκόχρυσος φυσικά !!! (αλλά και πάλι στο συρτάρι οχι επανω μας ε χαπι ???? /me κλείνει μάτι με νόημα !!! ) βόλτα μεσημέρι για κρασομεζεδοκατάσταση ή βράδυ για πάρτυ και χορό ??? βραδυ βραδυ καροτοκεφαλη να κερασεις και κανεναν γκομενο κανενα σφηνακι.
χάπι Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 τα διαμάντια λάμπουν ακόμα και μέσα σε σακούλες σούπερ μάρκετ !!! :-P (το χαβά μου εγώ...) μεσημέρι & κρασομεζεδομπλαμπλα τις Κυριακές Χορούς ποτά και πανηγύρια όταν δε μας νοιάζει να ξυπνήσουμε νωρίς την επομένη... βουνό ή θάλασσα ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 βραδυ βραδυ καροτοκεφαλη να κερασεις και κανεναν γκομενο κανενα σφηνακι. σε μένα μιλάτε μουσιού ???? εγώ να κεράσω εχμμμ ...ο μοντιέ γκόμενο σφηνάκι ????? κελ ντεγκαντάνς .... τσ τσ τσ... (πσιτ, αν ειναι ψηλός, θεωρητικός, καλλιεργημένος, αθλητικός και με προσόντα μια νταμιτζανα το κερνάω καλε το τεκνό, λεφτά εχομαι !!! :p ) @ χαπάκι ----> Θάλασσα (πσιτ φιλενας παμε κανα σκ Ελαφόνησο???)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.