Προς το περιεχόμενο

διλημματα...

vatraxopedila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
σε μένα μιλάτε μουσιού ???? εγώ να κεράσω εχμμμ ...ο μοντιέ γκόμενο σφηνάκι ????? κελ ντεγκαντάνς .... τσ τσ τσ...

(πσιτ, αν ειναι ψηλός, θεωρητικός, καλλιεργημένος, αθλητικός και με προσόντα μια νταμιτζανα το κερνάω καλε το τεκνό, λεφτά εχομαι !!! :P :p :P)

@ χαπάκι ----> Θάλασσα (πσιτ φιλενας παμε κανα σκ Ελαφόνησο???)

ελα εσυ και σου βρισκω οσους θες. ασε τα νεγκαντανς και πιασε δουλεια.

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ελα εσυ και σου βρισκω οσους θες. ασε τα νεγκαντανς και πιασε δουλεια.

δουλειά????? μπααα δεν θα πάρω άλλη φτανει αυτη που εχω... (πφφφ για δουλεια ελεγες εσυ? :-? :-? :-? :-? )

και για να στικ στο τόπικ...

κερνάω γκομενο σε μπάρ ή αφήνω να με κεράσει εκείνος ???

Δημοσ.

όλο μαλακίες είσαι ρε Φρου... Την άλλη φορά μου έλεγες να πάμε για μπάνιο κι όταν είπα "πάμε" με αρχισες "δεν ξέρω... και μήπως ???....και αν ???..." Τώρα δηλαδή άμα πω "μέσα" για Ελαφόνησο θα ακούσω τα ίδια ?

να κεράσει αυτός τον πρώτο γύρο και τον επόμενο εσύ ! :D

τεκνό ή "ώριμος" ?

Δημοσ.
όλο μαλακίες είσαι ρε Φρου... Την άλλη φορά μου έλεγες να πάμε για μπάνιο κι όταν είπα "πάμε" με αρχισες "δεν ξέρω... και μήπως ???....και αν ???..." Τώρα δηλαδή άμα πω "μέσα" για Ελαφόνησο θα ακούσω τα ίδια ?

να κεράσει αυτός τον πρώτο γύρο και τον επόμενο εσύ ! :D

τεκνό ή "ώριμος" ?

τεκνό τεκνο δαγκωτο (τους είδαμε και τους στραβοχυμένους λουκουμάδες ... :-? )

χαπι παρεξηγησις ... ασε με να σ' εξηγησω να ούμε...

παμε ρε μ@λακιστηρι με την σκηνουλα μας και ετσι (αν ειναι παίρνουμε και τα παρελκόμενα μαζι μας ;) )

Δημοσ.

εσύ να πάρεις και μια μπούρκα μαζί μέχρι να χάσεις τα 23 κιλά κάλου, που έχεις στον εγκέφαλο !... :-P :-P :lol:

μπούρκα ή καφτάνι ?

(μετά την "πιτα" που έφαγα με το μπάνιο, πρέπει να παρακαλέσεις πολύ βρε κωθώνι, για να έρθω... :-P)

Δημοσ.
δουλειά????? μπααα δεν θα πάρω άλλη φτανει αυτη που εχω... (πφφφ για δουλεια ελεγες εσυ? :-? :-? :-? :-? )

και για να στικ στο τόπικ...

κερνάω γκομενο σε μπάρ ή αφήνω να με κεράσει εκείνος ???

εκει που πηγα παντως χτες ολοι κερναγαν ολους οποτε δεν θα εχεις τετοιο προβλημα.

Δημοσ.

καφτάνι μεχρι τον αστράγαλο !!! χαχαχχααα!!!

ρε βλακέντιο το Σαββατο το βράδυ κοιμήθηκα ... εχμμμ 8 το πρωι της Κυριακής που να παω μετα... ????

@1980 που πήγες εσυ δλδ χθες ???

παραλία : ρακέτες ή beach volley ??? (η ξάπλα και φραπέ??? ιιχιιιχιχιχι)

Δημοσ.
καφτάνι μεχρι τον αστράγαλο !!! χαχαχχααα!!!

ρε βλακέντιο το Σαββατο το βράδυ κοιμήθηκα ... εχμμμ 8 το πρωι της Κυριακής που να παω μετα... ????

@1980 που πήγες εσυ δλδ χθες ???

παραλία : ρακέτες ή beach volley ??? (η ξάπλα και φραπέ??? ιιχιιιχιχιχι)

σε ενα οτι να ναι που επαιζε industrial χτες mo better λεγετε εξαρχεια μερια.

βολευ ειναι πιο σεξυ.

Δημοσ.

ξάπλα και φραπέ βλέποντας beach volley ! ;)

(γιατί μωρή λουλού ? Είχαμε πει μέρα συγκεκριμένα ?... ΑΛΛΑ μου έγραφες και τώρα κάνεις το παγώνι !!! Τεσπά, δε θα μιλήσω εδώ ! Θα στα θυμίσω από κοντά... Αλλιώς, άντε δες προηγούμενα π.μ. σου, αν δεν τα έχεις σβήσει !)

τεκνό "σφίχτης" ή γράμμωση ?

Δημοσ.

βλακεντιο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: χαχαχαχαχχα:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.
ξάπλα και φραπέ βλέποντας beach volley ! ;)

(γιατί μωρή λουλού ? Είχαμε πει μέρα συγκεκριμένα ?... ΑΛΛΑ μου έγραφες και τώρα κάνεις το παγώνι !!! Τεσπά, δε θα μιλήσω εδώ ! Θα στα θυμίσω από κοντά... Αλλιώς, άντε δες προηγούμενα π.μ. σου, αν δεν τα έχεις σβήσει !)

τεκνό "σφίχτης" ή γράμμωση ?

γράμμωση και οχι "πσιτ κύριος που πας με τα καρπούζια στις μασχάλες???"

εντιτ @ χαπι ... φιλενάς ειχαμε πει για πλιτσι-πλιτσι για το προηγουμενο σκ αν θυμάσαι... ε εγω σαν νέα που ειμαι ξενύχτησα και την Κυριακή κοιμόμανε για να αναπληρώσω ... (λες και δεν με ξέρεις κανεις ρε κοπελιά :) :) :) :) )

μαγιώ σε αντρα : βερμούδα/σόρτς ή σλιπάκι ?????

Δημοσ.
γράμμωση και οχι "πσιτ κύριος που πας με τα καρπούζια στις μασχάλες???"

το πρωτο το δευτερο ειναι γραφικο.

Δημοσ.

περιμενω με μεγαλη αγωνια την απαντηση γιατι δεν εχω παρει μαγιο....

και μιας και ποσταρα,να κι ενα διλημμα.σανδαλι η στρωτο παπουτσι??? (καλοκαιρι/ανδρας)

Δημοσ.
Σορτς ! Βερμούδα και σλιπάκι ---> αίσχος !

καστανό, μελαχροινό ή ξανθό ?

καστανοξανθο η μελαχροινο με λευκο δερμα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...