χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Π Α Ρ Α Σ Κ Ε Υ Η Η Η (oh yeah...) καλό μήνα και καλό καλοκαίρι ! εμπριμέ ή μονόχρωμο ?
Harkon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μονόχρωμο ναι...καλό καλοκαίρι... αντε να περάσει γρήγορα μπας και δούμε κανά χειμώνα της προκοπής.. Puressence - I Suppose ή Nirvana - In Bloom για ξύπνημα;
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 βρε α σιχτιρ πρωινιάτικα ! Αμέσως να μου χαλάσεις τη διάθεση ! :-P (Χαρκονότατε, ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΠΟΣΟ μου έλειψες χθες ! Να ψιλο-τσακωθούμε, να ρίξουμε το μπινελικάκι μας... Ευτυχώς ήταν η Φρουφρούκω εδώ αλλά, αυτή τα παίρνει σοβαρά και στενοχωριέται...)
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 αστα διαλα χαπι, μην μου χαλας την εικόνα του καταπληκτικού παυλα χαλαρου χαρακτηρα ... καλο μηνα το ξεστ@υρι μου .... μισητε δεν μας χεζεις και εσυ με τον χειμωνα σου??? ΗΡΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΜΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Puressence - I Suppose !!! ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ η ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΙΑ ????
Harkon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ΝΥΧΤΑ και ΒΡΟΧΗ με ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΥΝΟΥΣ! φραπεδάκι ή γάλα με δημητριακά για πρωινό;
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 ρε παιδιά... φραπεδάκι βρε στριμμενε (που κακό χρόνο να μην έχεις...) φεγγαραδα με βαρκάδα ή φεγγαράδα με βαρκάδα ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 φραπεδάκι πρώτα (να ανοίξει το τσακιρικο και μπιρμπιλωτο ματι) και μετα γάλα με κόρν φλέικς !!! βαρκάδα με φεγγαράδα ναιιιιι !!!!!!!! φραπέ ή φρεντοτσίνο ????
Harkon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 κι εγώ με ένα τριπάνι χειρός θα ανοίξω τρύπα στη βάρκα σας να σας δω μετά... καλύτερα να πετύχεις καρχαρία σε κατάδυση ή λιοντάρι σε σαφάρι;
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 1. ό,τι νά'ναι ... αρκεί να ανοίξει ο μάτης ! 2. λιοντάρι σε σαφάρι ! Είναι γενναιόδωρο και μπορεί να στη χαρίσει (επίσης είναι πιθανότερο να είναι χορτάτο)!... κορν φλεικς ή κρουασάν ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 κρουασαν με σοκολάτα το οποίο το εχεις περασει απο την τοστιέρα !!! ιχιχιχιχι Ιουλιος ή Αυγουστος για διακοπες ???
1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 κρουασαν με σοκολάτα το οποίο το εχεις περασει απο την τοστιέρα !!! ιχιχιχιχι Ιουλιος ή Αυγουστος για διακοπες ??? ιουλιος και τον αυγουστο απολαμβανεις αδεια αθηνα.
1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 μέρες 1980 και καλο μηνα, διλληματάκι ????? εμ...... δεν εχω διλληματα γενικα αποφασιζω ευκολα. καλο μηνα επισης. ρε φρου τι του λες του ανθρωπου να φαει κρουασαν με σοκολατα πρωι πρωι. κορν φλακες αδερφε θα σε καταστρεψει.
χάπι Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 και για να συνεχιστεί το παιχνίδι, παίρνω πρωτοβουλία... Ακενάτων ή Αμενόφις ?
1980 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2007 και για να συνεχιστεί το παιχνίδι, παίρνω πρωτοβουλία... Ακενάτων ή Αμενόφις ? ακενατων γιατι μονο αυτον ξερω. νεφερτιτη η κλεοπατρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.