Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 εκτελεστική εξουσία !!! νομοθεσία??? τι είναι νομοθεσία Αλέξη??? :p Eiρωνια χωρίς λόγο ή λόγος με επιχειρήματα ??
χάπι Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 1980 πρόσεξε ΠΟΥ σκέφτεσαι γιατί σπαμάρεις (είσαι OFF TOPIC ρε παιδακι μου) και μπορεί να σε πάρει κάνα κακό μάτι... :-P στο θέμα μας και πάλι : φιλενάς !!! Ό,τι κι όποτε γουστάρω λέμε ρε ! Αφού είμαι εξουσία ! δικαστής με απωθημένο μπάτσου ή μπάτσος με απωθημένο δικαστή ?
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 μια η αλλη και τα δυο το ιδιο συναισθηματικο κενο καλυπτουν πανω κατω. και για να το αλλαξω λιγο γιατι δεν θα βγει πουθενα αυτο ποια εχει καλυτερο στυλακι nelly furtado η gwen stefani?
χάπι Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 G. Stefani 1980 για πάρτη σου : Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ή Χάρυ Πότερ ?
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 G. Stefani 1980 για πάρτη σου : Άρχοντας των Δαχτυλιδιών ή Χάρυ Πότερ ? ε με προσβαλεις τωρα. αφου ξερεις πιο θα πω. βασικα παιζει και μια απο τις πιο αρχοντικες φατσες εκει που εχω δει σε γυναικα πως την λενε αυτη την ξανθια που επαιζε και στο βαβελ?
χάπι Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 τον Άρχοντα ε ? (Λείπει κι ο Χάρκον να μας κουνηθεί σ'εμάς τους πάσχοντες από alzheimer...) έντιτ : Γκουίνεθ Πάλτροου ??? κακός και άσχημος ή κακάσχημος ?
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 τον Άρχοντα ε ? (Λείπει κι ο Χάρκον να μας κουνηθεί σ'εμάς τους πάσχοντες από alzheimer...) κακός και άσχημος ή κακάσχημος ? κακασχημος κακασχημη η ασχημια στα φυσικα χαρακτηριστικα δεν σε εμποδιζει να επικοινωνησεις με καποιον η διαστροφη και η κακια δεν παλευετε. αν το ενοεις με την κυριολεκτικη ενοια δεν το γραφεις σαν συνωνυμο το ενα του αλλου.
1980 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 δεν τα έγραψα ως συνώνυμα ! διλληματάκι ? δεν μου ερχετε κατι εχω μπει σε practice mode. την κανω δηλαδη.
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 πφφφ ...σπαμάρετε και οι δυο με περιττες για τους τηλεθεατές μας πληροφορίες .... (να μην ξανα.) αγνοια ή γνώση ????
χάπι Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 ημιμάθεια, ημισκούμπρια και γενικώς ημί... μισο-μαλακες ή τελειωμένοι ???
Members gsarig Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Τελειωμένοι (κρίμα είναι να αφήνεις τα πράγματα μισοτελειωμένα) Σιλβέστερ ή Τουίτι???
χάπι Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Σιλβέστερ ! :twisted: (παρότι ολο πέφτει στις παγίδες του παλιόπουλου) η μαλακία είναι αήτητη ή όχι ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2007 Σιλβέστερ οφκόρς !! πφφφ μ΄ αυτα τα αθάνατα καρτούν και ειδικά ο τουίτι, τι μ@λακιστήρι θέε μου??? Σοκολατόπιτα ή μπισκοτόπιτα ????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.