antreaslam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Αυτή η ερώτηση είναι το μεγαλύτερο και πιο γυαλιστερό αγκίστρι που έχω δει ποτέ. εεεε...απάντα λοιπόν!!!!!!
Lucifer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Ε θα μου πείτε πως είναι biased η απάντηση. Ρεαλιστικά πάντως, και αυτό το λέω κατέχοντας καντάρια τεχνικής και μεζούρας (πςςςς), θεωρώ πως το ένα χωρίς το άλλο δεν την πολυπαλεύει.
antreaslam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 η ερώτηση είναι να διαλέξεις το ένα απο τα 2. Το τι από τα 2 κατέχεις, φαίνεται από το αβαταρ σου....σκοτάδι,για να μην μπορεί να το δει κ γελάσει!!!!! διάλεξε ένα,κ προχώρα στο επόμενο δίλλημα! hehe omnislash ή Snoob? omnislash!με διαφορά!!!! η σωστή ερώτηση,είναι omnislash ή omnislash?
Lucifer Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 θα σου απαντήσω με μια ερώτηση αντιστοιχίας. μισοβρασμένο σπανακόρυζο ή σκαλοπίνια α λα κρεμ με μανιτάρια? εντιτ, με πρόλαβε ο αντρίκος που μου την είπε κ όλας. σε λίγο θα βγω στο μπαλκόνι όμως και πίστεψε με, σε φτάνω! ;p
poscaman Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 hehe omnislash ή Snoob? Εδώ να σε δώ Luci τα λογια ειναι περιττα.....omni με μεγαλη διαφορα (λογω υψηλου δεικτη κατοχης γνωσεων για την αναπαραγωγικη διαδικασια των ανθρωπων και οχι μονο!)
antreaslam Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 εντιτ, με πρόλαβε ο αντρίκος που μου την είπε κ όλας. σε λίγο θα βγω στο μπαλκόνι όμως και πίστεψε με, σε φτάνω! ;p καλά που το είπες,να φροντίσω να κρυφτώ πίσω από κανά τοίχο (εκτός αν περνάει κ από τοίχους,οπότε δεν είναι πεος...μετροπόντικας είναι)! ΥΓ:απάντα κ στο ομνιλας η σνουμπ?
1980 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 αντε να το αλλαξω βραζιλια η αργεντινη?( οχι σε μπαλα)
Rising1980 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Zubrowka. Μίκι Μάου ή Ντόναλντ; (sorry αν έχει ξαναειπωθεί ε).
vatraxopedila Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ντοναλντ βεβαια!! ο μικυ μαου(ς!) ειναι τελειως ξενερωτος εδιτ: μινι φυσικά τομ ή τζερυ;;;
Physics_Rulez Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2007 ΤΟΜ εννοείται. Μας έχουν σπάσει τα νεύρα τα αθάνατα κινούμενα σχέδια. Είναι σαν να ρωτάς "στρουμφάκια ή δρακουμέλ;;"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.