Προς το περιεχόμενο

διλημματα...

vatraxopedila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι δουλειά κάνετε?

Εγώ είμαι αχθοφόρος. Κουβαλώ εμπορεύματα από λιμάνι σε λιμάνι. Σακιά με καφέ, ζάχαρη, βανίλια Μαδαγασκάρης. Σαν τον πουλημένο σκλάβο….ενίοτε μου περνούν αλυσίδες. Το πιασμένο μου κορμί υποφέρει, είναι γεμάτο πληγές.

To be or not to be?

Δημοσ.

Μου αρέσει πολύ το ρούμι του πλοιάρχου. Δε μπορώ να αντισταθώ στο μεθυστικό του άρωμα. Σύρθηκα στο αμπάρι να δοκιμάσω το γλυκό ποτό. Ο πλοίαρχος διέταξε τον υπασπιστή……με έγδυσε, με έδεσε στο κατάρτι και με μαστίγωσε πολλάκις.

Την επόμενη φορά θα με πετάξει στη θάλασσα. Ο σκλάβος φοβάται τους καρχαρίες αλλά του αρέσει πολύ το γλυκό ποτό της καραϊβικής.

Η σαγηνευμένη του καρδιά, πονάει.

Τι να κάνει???

Δημοσ.

Δίλλημα 4ο

Ο σκλάβος έχει ταξιδέψει όλες τις θάλασσες με τα ίδια όμως καράβια. Ένα νέο καράβι θέλει να τον πάει στο τρίγωνο των Βερμούδων, το τρίγωνο του διαβόλου.

Ο σκλάβος φοβάται, δεν θέλει….. τον βασανίζει όμως, επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι καινούριο. Δεν είναι ζηλότυπος αλλά θέλει να γνωρίσει τους επικίνδυνους κόσμους της σκλάβας που ποθεί.

Πρέπει άραγε να τους γνωρίσει???

αυτά προς το παρόν…:-D

Δημοσ.
Δίλλημα 4ο

Ο σκλάβος έχει ταξιδέψει όλες τις θάλασσες με τα ίδια όμως καράβια. Ένα νέο καράβι θέλει να τον πάει στο τρίγωνο των Βερμούδων, το τρίγωνο του διαβόλου.

Ο σκλάβος φοβάται, δεν θέλει….. τον βασανίζει όμως, επιθυμεί να δοκιμάσει κάτι καινούριο. Δεν είναι ζηλότυπος αλλά θέλει να γνωρίσει τους επικίνδυνους κόσμους της σκλάβας που ποθεί.

Πρέπει άραγε να τους γνωρίσει???

αυτά προς το παρόν…:-D

αγαπητό μου παιδί Χιούστον, συνελθε σε παρακαλώ και μη με αναγκάσεις να απευθυνθώ σε αυτά τα χαριτωμένα πλάσματα, τους moderators ! Εδώ είμαστε στα "διλλήματα" κι όχι στο "Μόνη ? Ώρα για Άρλεκιν !" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

Δημοσ.
αγαπητό μου παιδί Χιούστον, συνελθε σε παρακαλώ και μη με αναγκάσεις να απευθυνθώ σε αυτά τα χαριτωμένα πλάσματα, τους moderators ! Εδώ είμαστε στα "διλλήματα" κι όχι στο "Μόνη ? Ώρα για Άρλεκιν !" ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !

AXAXAXA LOL!!!! :lol: Αλήθεια τί λέει τόση ώρα?

Ουίσκι on the rocks ή ουίσκι redbull?

Δημοσ.

Και αν σου πω ότι δεν καταλαβαίνω γρι από αυτά που γράφεις?

Καλά αυτά που γράφω εγώ τι είναι? Δεν είναι διλλήματα?

Γιατι μου τη βγαίνεις με κόκκινο γαμωτο? :twisted::-D

Δημοσ.
AXAXAXA LOL!!!! :lol: Αλήθεια τί λέει τόση ώρα?

Ουίσκι on the rocks ή ουίσκι redbull?

Α εσείς μου φαίνεται θέλετε μαθήματα.

Δημοσ.

Άσε Houston εμένα προσωπικά με έχει κάψει το διάβασμα και διαβάζοντας διλλήματα γελάω και λιγάκι. Άσε που πέζαμε διλλήματα με κάτι παιδιά από το σχολείο (ήταν και κορίτσια μέσα) πολύ φάση. off topic και όχι δεν θέλουμε μαθήματα

Είμαστε off topic τελείως, ας συνεχίσουμε παρακαλώ τα διλλήματα :grin:

Δημοσ.

το χρώμα της στολής των αεροπόρων !

Και έχω ήδη απαντήσει στο διλληματάκι σου !

ΟΚ ! ΟΚ ! Χιούστον ! Κάνε ό,τι νομίζεις !

read my lips : δαχτυλακι ! :-P :lol:

eject ή βάφτιση ????

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...