Houston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Τεκίλα έτσι και μια φλούδα λεμονάκι μετά ότι πρέπει είναι... Υποβρύχιο ή δαχτυλάκι (τα σφηνάκια εννοώ...) Ρε δεν αφήνετε τις τεκίλες και τα δαχτυλάκια λεω γω. Γιατί που το χαλάσατε ρεεεεε Αι στο διάλο:-D:-D:-D:-D:-D Παναγιά μου σε τι κόσμο μιλάω
Houston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Άσε Houston εμένα προσωπικά με έχει κάψει το διάβασμα και διαβάζοντας διλλήματα γελάω και λιγάκι. Άσε που πέζαμε διλλήματα με κάτι παιδιά από το σχολείο (ήταν και κορίτσια μέσα) πολύ φάση. off topic και όχι δεν θέλουμε μαθήματαΕίμαστε off topic τελείως, ας συνεχίσουμε παρακαλώ τα διλλήματα :grin: Ρε ποιο διάβασμα και πιο άρλεκιν που τσαπουνάτε?
χάπι Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 κοίτα που μ' εσένα θα αρχίσω να γουστάρω παρεδώσε ... :evil: ύπαγε οπίσω μου...
Houston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Καθίστε ρε παιδιά όταν λέτε διλλήματα εννοείται κάποιο γνωστό παιχνίδι που δεν γνωρίζω? Εγώ αυτά τα έγραψα για επουσιώδη διλλήματα που μπορεί να αφορούν οποιονδήποτε από εμάς, ή ακόμη ακόμη εμένα. Δεν τα διάβασα πουθενά. Είναι ίσως πραγματικότητες της κοινωνίας μας. Αν είμαι οφ τόπικ σόρυ τι να πω……… Πάντως μου τη σπάσατε παιδάκια
george_o/c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ρε χάπι τι λέει αυτός? Γιατί μας βρίζει? Ηouston συγνώμη εγώ σου είπα τπτ... σε πρόσβαλλα? Εσύ γιατί βρίζεις? Σου εξήγησα ασχολούμαι με τα διλήμματα έστω και λίγο γιατί έχουν φάση και με βοηθάνε να ξεφεύγω λίγο από το διάβασμα τώρα που είναι περίοδος εξετάσεων... Ακόμα συμπλήρωσα ότι είναι ωραίο και γενικά να παίζεις διλλήματα με την παρέα σου (και ξαναλέω ειδικά αν έχει κορίτσια :wink:). Τώρα εσύ γιατί με βρίζεις, με ξέρεις και μου απευθύνεις έτσι το λόγο? Ούτε οι φίλοι μου δεν με στέλνουν στο διάολο οκ? κατέβασε τους τόνους γιατί χαλάς τα "διλλήματα" :evil: Αυτά I'm off μου χάλασες τη μέρα :evil:
χάπι Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Ρε συ Χιούστον, συγγνώμη κιόλας, αλλά παρακολούθα λίγο το στυλ του παιχνιδιού ! Είσαι δεν είσαι οφ τοπικ προσωπικά χ****κα, ούτε είμαι από τα παιδάκια που θα κλαφτώ "κυριε μοντ, ο κύριος είναι οφ, πεταξτε τον έξω" ΑΛΛΑ τα διλλήματα που βάζεις -ενδεχομένως για καποιους ενδιαφέροντα- είναι long drinks κι εμείς είμαστε του σφηνακίου ! Αντιλαβού ?
Houston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 κοίτα που μ' εσένα θα αρχίσω να γουστάρω παρεδώσε ... :evil:ύπαγε οπίσω μου... Ρε παιδάκι μου, αγόρι κορίτσι δε ξέρω τι είσαι…ποιος σου απεύθυνε τον λόγο? Ως τι ομιλάς? Επειδή με αφορμή το αβαντάρ σου θέλησα να κάνω ένα σχόλιο – δίλλημα πρέπει να προκαλείς?
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 ρε αφήστε τον, αφου περνάει καλά ο ανθρωπος .... τρέλα ή μιρλα???
χάπι Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 τρρρρρρρρρρρρέλα με 1000 ή ψιλο- ???? ( αααα καλαααα...)
Houston Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 είναι long drinks κι εμείς είμαστε του σφηνακίου ! Αντιλαβού ? Αφού είσαι αντιλαβού γιατί μου την βγαίνεις?
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 κουμπί ορ νοτ κουμπί ???? με χίλια μ@λακα (εχω λιώσει χαχαχαχαχα) satelite ή Whitney ....
χάπι Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αφού είσαι αντιλαβού γιατί μου την βγαίνεις? Βρε μπας κι είσαι από αυτούς τους "γνωστούς- άγνωστους", που προσπαθούν να μας πείσουν για την αναγκαιότητα των ενισχυμένων μέσων ασφάλειας (κάμερες παρακολούθησης, κλπ.) κουμπί και σατελάιτ... να την κάνω ή να μείνω ?
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 να την κάνεις για να την κάνω και εγω... Houston εγω γουστάρω τα διλληματα σου ασε τους αλλους του ξινήλες να λενε ... μιλα εσυ αγορι μου, εδω ειμαι εγω.. :) να κατσω ή να ριξω μια ωρα νανι ???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.