Προς το περιεχόμενο

διλημματα...

vatraxopedila

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ρε χάπι τι λέει αυτός? Γιατί μας βρίζει? Ηouston συγνώμη εγώ σου είπα τπτ... σε πρόσβαλλα? Εσύ γιατί βρίζεις? Σου εξήγησα ασχολούμαι με τα διλήμματα έστω και λίγο γιατί έχουν φάση και με βοηθάνε να ξεφεύγω λίγο από το διάβασμα τώρα που είναι περίοδος εξετάσεων... Ακόμα συμπλήρωσα ότι είναι ωραίο και γενικά να παίζεις διλλήματα με την παρέα σου (και ξαναλέω ειδικά αν έχει κορίτσια :wink:). Τώρα εσύ γιατί με βρίζεις, με ξέρεις και μου απευθύνεις έτσι το λόγο? Ούτε οι φίλοι μου δεν με στέλνουν στο διάολο οκ? κατέβασε τους τόνους γιατί χαλάς τα "διλλήματα" :evil: Αυτά I'm off μου χάλασες τη μέρα :evil:

Σόρυ παιδιά Φίλε δε σε έστειλα στο διάλο . Το λέμε. δε το λέμε στην καθημεριντητα μας μεταξυλ σοβαρού και αστείου

Δημοσ.
να την κάνεις για να την κάνω και εγω...

Houston εγω γουστάρω τα διλληματα σου ασε τους αλλους του ξινήλες να λενε ... μιλα εσυ αγορι μου, εδω ειμαι εγω.. :):):)

να κατσω ή να ριξω μια ωρα νανι ???

Α ρε φρου φρου αισθάνομαι μ@λάκας. Μόλις γύρισα απέξω και είπα να ξεκουραστώ λίγο εδώ αντι να δω τv Τια να λέμε τωρα σκτ

Δημοσ.

σε καταλαβαίνω Houston και εγω στην θέση σου μ@λακας θα αισθανόμουν αλλα τι να πεις ετσι ειναι αυτα... κανε κουραγιο και γραφτους όλους και λέγε οτι γουστάρεις.. Μερικοι απο εμας γουστάρουμε να σε "ακουμε" ...

(βαζε ομως και διλληματακια αφενος για να μας προβληματισεις και αφετερου για να μην μεταφερθουν τα οφ τοπικς ποσταρισματα ναι ???) :)

λογική ή παραλογοοοοο ????

Δημοσ.
σε καταλαβαίνω Houston και εγω στην θέση σου μ@λακας θα αισθανόμουν αλλα τι να πεις ετσι ειναι αυτα... κανε κουραγιο και γραφτους όλους και λέγε οτι γουστάρεις.. Μερικοι απο εμας γουστάρουμε να σε "ακουμε" ...

(βαζε ομως και διλληματακια αφενος για να μας προβληματισεις και αφετερου για να μην μεταφερθουν τα οφ τοπικς ποσταρισματα ναι ???) :)

λογική ή παραλογοοοοο ????

α ρε φρου φρου τι κορίτσι είσαι συ?

Τι διλ να βάλω δε ξέρω. Παιχνίδι είναι αυτό, δεν έτυχε ποτέ

κορίτσι δεν είσαι?

Δημοσ.
α ρε φρου φρου τι κορίτσι είσαι συ?

Τι διλ να βάλω δε ξέρω. Παιχνίδι είναι αυτό, δεν έτυχε ποτέ

αυτο να το εκλαβω σαν διλλημα ???? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ειναι πολυ απλο αγαπητε Houston, βάζεις διλλημα ο επομενος απαντάει και ξαναβαζει... επαναλάβετε αν χρειαστει... οκ? (ριξε και μια ματια παραπανω δεν θα το πω σε κανεναν ... )

ειχα βάλει λοιπον διλλημα

λογικη ή παραλογοοοο ??

(εσυ τωρα απαντας διαλεγοντας ενα απο τα δυο και παράλληλα βαζεις δικο σου διλλημα για τον επομενο ... αν εχεις κάποια απορια ειμαι στην διαθεση σου ... :)

@ Θις Αβανα !!!

τσικουδιά ή ρακόμελο ????

Δημοσ.

Συγνώμη φρου είμαι λιγοι συγχυσμενος τωρα δεν μπορώ να σε παρακολουθήσω.

Χίλιες φορ΄ς συγνώμη αλλά δεν έχω διαθεση. Νομίζω ότι με καταλαβαίνεις.

Α συμπλήρωσα και το προημ. Pm μου για ρίξε 1 ματιά

Κατι τελευταίο όταν κάνω κουότ βγάζει άλλα . τι συμβαίνει?

Τα λέμε αυρι .... σορυ

Δημοσ.

δεν πειραζει, εγω ειμαι καλή και σε συγχωρνάω !!!! καλο δρόμο!!

λαχανικό (τα κουμπια κοστιζουν και φερνουν διαυγεια...) LooooOOOOOOoOOOoOOoooL ρε Θις !!!

μαρουλι ή ραπανάκι ??

• Members
Δημοσ.

Μαρούλι

Λάμψη ή Καλημέρα Ζωή; (για να ανεβάσουμε λίγο το επίπεδο :-P)

ps: Λάμψη του Κιούμπρικ, εννοείται :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...