Houston Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εξαρτάται από τη μπύρα και την περίσταση. Corona πάντως από το μπουκάλι... (δε θέλω Χου ! Δε θέλω Χου ! :-P) Μάλιστα ..να σε ρωτήσω κάτι ρε χαπάκι , πόσα κεράκια έβαλες στην τούρτα?
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Μάλιστα ..να σε ρωτήσω κάτι ρε χαπάκι , πόσα κεράκια έβαλες στην τούρτα? τι σκατα ειναι ρε χαπι το μοσκίτο? πες και σε μας που δεν τα πινουμε τα ξυδια (δεν ειναι καλός ο συνδιασμός με τα ναρκωτικά, γι΄αυτο... μπουχαχαχα) Εγω το καημενο το Μοχίτο ξέρω μόνο, που μ αρεσει να μασουλάω και τον δυόσμο
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 (το ίδιο είναι ρε συ ! Μην ψαρώνεις !) Μοχίτο με τρέλα ! Μοχίτο ή μαργαρίτα (σωστή μαργαρίτα, με γρανίτα λεμόνι ή πολύυυυυυ λεπτοθρυμματισμένο πάγο) ?
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 εξαρτάται από την περίσταση... Μάλλον προς το "ιδρωμένος" τείνω... αδιακρισία ή έλλειψη τακτ ?
fireflies Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Λουσμένη και λουσμένος. Ντους ή μπάνιο στην μπανιέρα?
χάπι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ντουζάκι ! σαμπουάν με άρωμα πορτοκάλι ή γιασεμί ? (καλό ΣΚ κι απο'δώ !)
Members gsarig Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Members Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 ντουζάκι ! σαμπουάν με άρωμα πορτοκάλι ή γιασεμί ? (καλό ΣΚ κι απο'δώ !) Γιασεμί - τα πορτοκάλια είναι εκτός εποχής... Ψιλό ή χοντρό; αλάτι, εννοείται...
Φρού-Φρού Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Ψιλό ! να πάω κέντρο με το τουτού ή με ταξί ???
george_o/c Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2007 Mε τα πόδια, κάνει καλό το περπάτημα στην υγεία :razz: Καρπούζι ή πεπόνι ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.