george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Aυτά είναι προσωπικά γούστα...:razz: Να αφήσω το καινούργιο avatar, ναι ή όχι?
kAtsU!!! Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Σε είχα συνηθήσει με το παλιό Να βασιστείς στη δική μου γνώμη μόνο ή να καλέσουμε κι άλλους να πουν τη γνώμη τους?
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Βασικά δεν νομίζω να απαντήσει και κάποιος άλλος τώρα, μιας και οι περισσότεροι κάνουνε νάνι... Να πάω για ύπνο ή να πάω να κοιμηθώ ? (Ξέρεις εδώ δεν υπάρχουν άλλες εναλλακτικές μιας και νυστάζω..., οπότε πάω να την πέσω τα λέμε :grin:)
Harkon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 18% αν και δεν εχω ιδεα για τι μιλας... να παω το βραδυ αγιοκαμπο για μπυρες η αραξω σπιτι;
χάπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 να πας σε οποιονδήποτε κάμπο για μπύρες ! (άσε τον αγιόκαμπο και τράβα στον νουνόκαμπο...) να πάω πάρτυ ή να αράξω σπίτι να ζωγραφίσω ?
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Nα πας σε πάρτυ, έτσι να διασκεδάσεις ! Κάνει καλό :wink: RHCP ή LP ? Υ.Γ. Χάπι τί ήταν εκείνο το 21%, 18%???
χάπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Looooooooooooong Play ! Κι αυτο κάνει καλό ! τρέξιμο ή βαδισμα ? (δες το θρεντ περι αγνοτητας)
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Looooooooooooong Play ! Κι αυτο κάνει καλό ! τρέξιμο ή βαδισμα ? (δες το θρεντ περι αγνοτητας) A, ώστε για αυτό λες ε? Πολλά διαβολάκια εκεί μέσα... Βασικά εννούσα Red Hot Chili Peppers ή Linkin Park ? τρέξιμο, τρέξιμο, καλή γυμναστική (ειδικά για δίαιτα :wink:)
χάπι Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 τότε RHCP ! Οι LP είναι πολύ "σκληροί" για τα γούστα μου ! τρέξιμο ή κολύμπι ?
george_o/c Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2007 Ναι ε? Γιατί έτσι? Δεν σου αρέσει το Faint που ουρλιάζουν οι LP: "I can't faint the way I did before, don't turn your back on me I won't be ignored!!!!" ? :mrgreen: κολύμπι, κολύμπι, ακόμα καλύτερη γυμναστική από το τρέξιμο :wink: κολύμπι ή τέννις ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.