Προς το περιεχόμενο

Συσκευές για ριπάρισμα DVD.

Dr_73

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τελευταία δύο χρόνια χρησιμοποιώ ένα Plextor 130A, το οποίο πετυχαίνει διπλάσια τουλάχιστον ταχύτητα από το παλιό Pioneer 116 και από το recorder NEC 3500. Σε καινούργιο μηχάνημα που ετοιμάζω δεν ξέρω αν πρέπει να βάλω πάλι ένα Plextor 130A, το οποίο είναι δοκιμασμένο ή να ρισκάρω να βάλω το καινούργιο ASUS SATA 16X E616A .

Σε θεωρητικό επίπεδο, στην τυποποιημένη μέτρηση του "Μέσου Χρόνου Αναζήτησης Δεδομένων" οι τιμές που αναφέρονται είναι :

ASUS SATA 16X E616A:(CD): 120 ms , (DVD): 140 ms

Plextor 130A : <140ms(CD) <160ms(DVD)

Στην πράξη όμως ποιός ξέρει;

Έχει συγκρίνει κανείς αυτά τα δύο;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μην κοιτάς μόνο την ταχύτητα. Το Plextor μου έχει διαβάσει γραντσουνισμένα δισκάκια τα οποία δεν τα διάβαζε τίποτα άλλο.

Δημοσ.
Μην κοιτάς μόνο την ταχύτητα. Το Plextor μου έχει διαβάσει γραντσουνισμένα δισκάκια τα οποία δεν τα διάβαζε τίποτα άλλο.

Κι εμένα το δικό μου έχει διαβάσει τα άντερά του! Το είχα πάρει το 2005. Τώρα όμως , μετά από 2 χρόνια να πάρω πάλι το ίδιο;

Γι'αυτό προβληματίζομαι, μήπως το ξεπερνούν τα νένα μοντέλα. Αν είχε νεότερο η Plextor εννοείται ότι θα το έπαιρνα.

Δημοσ.

Nai re pedes ayto to zitima me endiaferei ki emena. Exw ena asus ide atapi e616a poy eimai apla euxaristimenos.Psaxnw ena poli grigoro sto diavasma dvdrom poy stin egrafi apo dvd se dvd na xekinage me 8x kai na eftane aneta ta 16x sto telos tis egrafis. Ayto fisika den to exw dei se KANENA dvdrom(Kai pistepste me exw dokimasei para ma para polla simperilamvanomenoy kai toy plextor 130A). An xerei kaneis kapoio tetoio dvdrom as mas to proteinei me epixeirimata(Na to exei testari o idios h' na exei dei me ta matia toy ta apotelesmata). Euxaristw poly prokatavolika.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...