sat lover Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 καλησπερα.εχω γραψει μια ταινια με δορυφορικη καρτα σε ts.οταν την βλεπω στο mpc δεν μπορω να συγχρονισω τουσ υποτιτλους.προσπαθω να την δω στο workshop subtitle αλλα οταν επιλεγω movie open κλπ δεν την εμφανιζει.τι κανω λαθος?
kastel Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Λάθος format. Θα πρέπει να μετατρέψεις το TS σε mpeg. Χρησιμοποίησε το DVR-Studio. Και μετά κάνε συγχρονισμό.
sat lover Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 καλημερα,ακρη δεν εχω βρει ακομα αλλα διαβαζω οδηγους και οτι αποριες εχω θα σας τις πω.παντως ευχαριστω για την απαντηση
kastel Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 καλημερα,ακρη δεν εχω βρει ακομα αλλα διαβαζω οδηγους και οτι αποριες εχω θα σας τις πω.παντως ευχαριστω για την απαντηση Δεν έχει καμία σχέση με οδηγούς το πρόβλημά σου. Το πρόβλημα είναι ότι τα αρχεία TS δεν μπορούν να επεξεργαστούν άμεσα με τα υπάρχοντα προγράμματα. Οπότε η μετατροπή των TS σε mpeg ή avi είναι επιβεβλημένη για να προχωρήσεις παρακάτω. Υπάρχουν 2 προγράμματα για να κάνεις αυτή τη μετατροπή, το DVR-Studio (shareware) και το TS-Converter (free). Σου προτείνω το πρώτο. Δε χρειάζονται εγκατάσταση.
sat lover Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2007 χρησιμοποιησα το dvr-studio και μετετρεψα το αρχειο ts σε 2 αρχεια m2v και mpa.στο movie-open του workshop παλι δεν βλεπει το βιντεο.βλεπω οτι στα υποστηριζωμενα φορμα γραφει mpeg1...εχω μπερδευτει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.