Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και δε βλεπω γιατι καποιος θα επελεγε συνειδητα καποιο software που δεν τον καλυπτει (θετωντας την ασφαλεια ως ζητουμενο), ενω υπαρχουν και αλλες λυσεις φρι, απλα ηταν μια ιδεα. Να θεταμε ενα antivirus tester site που να εμπιστευεται ο κοσμος και οσα antivirus εχουν τουλαχιστον ενα χ επιπεδο ασφαλειας να διαλεγουμε απο αυτα (για το interface, την γενικη λειτουργια κ.τ.λ.) , κατι που θα βοηθουσε τους πρωταρηδες ειδικα. Μου φανηκε καλη ιδεα εσενα οχι (; ), τεσπα, no big deal. :)

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
...Μου φανηκε καλη ιδεα εσενα οχι (; ), τεσπα, no big deal. :)

Μην το παίρνεις κατάκαρδα φίλε! Αν οι συνθήκες ήταν ιδανικές, δε θα ήταν άσχημη ιδέα. Απλώς από αυτά που έχω διαβάσει κατά καιρούς σχετικά με antivirus review/test sites, παίζει πολύ παρασκήνιο/συμφέροντα/ασχετίλα για τα γούστα μου. Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει νομίζω η δημοσκόπηση στην παρούσα μορφή της, στο βαθμό μάλιστα που αρκετά μέλη περιτριγυρίζουν όπως έγραψα παραπάνω σε σχετικά «κακόφημες συνοικίες» του διαδικτύου και έτσι αναθέτουν μεγαλύτερο φορτίο στα antivirus τους. :wink:

Δημοσ.
Περισσότερο ενδιαφέρον παρουσιάζει νομίζω η δημοσκόπηση στην παρούσα μορφή της, στο βαθμό μάλιστα που αρκετά μέλη περιτριγυρίζουν όπως έγραψα παραπάνω σε σχετικά «κακόφημες συνοικίες» του διαδικτύου και έτσι αναθέτουν μεγαλύτερο φορτίο στα antivirus τους. :wink:

Συμφωνω αλλα με την προοπτικη οτι οσοι εχουν τα χειροτερα av (συμφωνα με τα τεστ sites) ριχνουν που και που κανενα τεσταρισμα με καποιο καλο (παλι συμφωνα με τις εταιριες) να δουν αν παιζει κατι με το πισι.

Εχω φαγωθει αυτες τις μερες με το avast και σας ζαλισα και εσας, ενα φιλαρακι νομιζε οτι ολα καλα με το προγραμμα, του περασα το nod και βρηκε ενα σωρο "δωρακια" τα οποια εσβησε. Το αστειο ειναι οτι ο φιλος εκανε αγορες μεσω ιντερνετ και τετοια και ηταν σιγουρος οτι ηταν ασφαλης (μα το ειχα ενημερωμενο! :P ). Για αυτο εφριξα και αρχισα να ψαχνομαι περισσοτερο οσον αφορα τα τεστ.

Ξερω οτι δεν ειναι ο σκοπος του τοπικ αυτος, για αυτο σταματω εδω, σορρυ σε ολους για το οφτοπικ.

p.s. δε το πηρα κατακαρδα! ;-) :smile:

Δημοσ.

Παιδιά λείπει και το GDATA Antivirus Kit το οποίο χρησιμοποιεί δύο engines, ένα απο Kaspersky και ένα απο BitDefender που είναι και τα δύο εξίσου καλά σε επίσημες μετρήσεις, όχι διαφημιστικά sites..

Απο την άλλη εγώ εδώ και ένα χρόνο χρησιμοποιώ το Kaspersky και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος για την σταθερότητά του και επειδή έχω και στην δουλειά Kaspersky και όλοι οι άλλοι....κρατηθείτε... NORTOOOON Corporate (Παναγία μου) έχω δεί τρελές διαφορές απο πρώτο χέρι!!! Καμμία σχέση το ένα με το άλλο...

Αυτά... ;)

Δημοσ.
Ψηφίστε το αντι-ιικό που προτιμάτε!

Σημειώσεις

1. Το Symantec Corporate ΔΕΝ είναι το Norton Antivirus! Ούτε παρόμοιο! Είναι διαφορετικό προϊόν!

2. Το AntiVir εμφανίζεται στη δημοσκόπηση με το νέο του όνομα: Avira AntiVir PersonalEdition Classic.

3. Αν προτιμάτε κάποιο από τα avast!, Avira (AntiVir) και AVG αλλά όχι την δωρεάν έκδοση, ψηφίστε τα και σημειώστε ότι χρησιμοποιείτε την εμπορική έκδοση. Ούτως ή άλλως, στην ανίχνευση την ίδια δουλειά κάνουν οι δύο εκδόσεις. Η διαφορές είναι σε άλλα, πρόσθετα χαρακτηριστικά και ευκολίες.

4. Εδώ θα βρείτε τη μικρή συζήτηση που προηγήθηκε: http://insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=183714

5. Το λογισμικό του φόρουμ επιτρέπει μέχρι 10 επιλογές στις δημοσκοπήσεις. Αναγκαστικά έμειναν κάποια απʼ έξω με βάση τη σύντομη συζήτηση που προηγήθηκε. Μην το πάρετε λοιπόν προσωπικά αν λείπει το αγαπημένο σας αντι-ιικό! :-) Ψηφίστε άλλο και πείτε ποιο. :-) Αν δοθεί στο μέλλον η δυνατότητα δημοσκοπήσεων με περισσότερες επιλογές, μπορούμε να φτιάξουμε μία καινούργια με όλα μέσα.

Norton Antivirus 2003, αυτο έχω και αυτό χρησιμοποιώ εδώ και χρόνια. Δεν με αφορά βασικά ιδιαίτερα το antivirus που έχω, μπορώ να αντιμετωπίζω τους ιούς και χειροκίνιτα, οποτε πριν αυτό το poll δεν είχα καν αναρωτηθεί για το πιο είναι καλύτερο...

Off topic: όσων αφορά το Link "Τι θα πάθετε αν γράφετε Greeklish" στην υπογραφή του Eusebius...: "Και είναι κακό αυτο???"

Δημοσ.

Exo dokimasei polla antinirus, mono to Nod32 moy arese, san to pio elafri kai apotelesmatiko. Episeis exo paratirisei oti se sindiasmo me to "Ad-Aware SE Personal" oso kai na fenete periergo einai o pio apotelesmatikos syndiasmos gia prostasia tou pc.

Δημοσ.
nod32 baby, erwtas me thn prwth matia :D

oso gia test gia ta antivirus :

http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=39&mnu=39 (giati "diaferei" san test)

http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=107&mnu=107 (h teleutaia lista pou anartithike)

Με βάση αυτά που διάβασα στα παραπάνω links, θα έλεγα πως αναιρώ αυτά που είχα ακούσει για το virus.gr ως αναξιόπιστo site.

Οπότε ποιος ο λόγος να μην βάλετε όλοι Kaspersky??:?:

ΡΙΙΙ έχετε και σας πέφτει βαρύ?:?:

Δημοσ.

Βασικά αν διαφέρει σε κάτι από τα υπόλοιπα είναι στην ταπεινότητα που διακρίνει τον εμπνευστή του και στο γεγονός πως το έχουν κανονικότατα "γραμμένο" όσο δεν πάει ακόμα κι εκείνοι που φροντίζει να υμνήσει (πχ Kaspersky). Αν θες όμως μπορείς να συνεχίσεις να το εμπιστεύεσαι, μολονότι έχει ακούσει τα μύρια όσα για την διάτρητη και ευνοιοκρατική μεθοδολογία του.

Δημοσ.

Entaxei evala to panda poy dinei to insomnia gia 90 meres kai meta 8a to agorasw moy arese poly.Kai m brikse sto scan 265 ioys apisteyto e?Gia ayto m petagontoysan sinexeia popup alla twra stamatisan ok giati to spybot ta vriske alla dn ta svine.

Δημοσ.
βλέποντας στην ψηφοφορία ότι το nod32 παίρνει διπλάσιο ποσοστό απο το kaspersky, νομίζω ότι αυτό είναι αποτέλεσμα όχι της αναποτελεσματικότητας του kaspersky στο να βρίσκει ιούς, αλλά πρώτον ότι οι περισσότεροι νομίζουν πως το kaspersky παραμένει

Έβαλα Kaspersky αφού έβαλα 2Χ512 ΜΒ μνήμη.

Κακά τα ψέματα με 2Χ256 που ήμουνα πριν και με ΧΡ PRO λειτουργικό, το σύστημα έτρωγε πολύ ζόρι...

Τώρα με 1GB RAM όλα πάνε ρολόι...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...