Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

nod32 for ever ειναι πολλυ καλο αντιβιοτικο

Δημοσ.

ego ksekinisa me Norton antivirus 2004(distixos)...meta ebala Antivir PE(distixos)..perito na po oti den prolabaina ta format..kai edo kai kamposo kairo exo Nod32(eutixos) kai den prokeitai na to allakso...

+10 apo mena sto Nod32 apla..

Δημοσ.

εγω ειχα free antivirus και ενας φιλος που ειναι μεταπωλητης του escan μου το εβαλε για 2 χρονια δωρεαν.το εχω κανα 15ημερο τωρα και στο πρωτο full scan μου βρηκε πααρααα πολλα trojans και αλλα καλουδια που ειχα κολησει.Πιστευω ειναι ενα καλο πακετο το escan

Ιδωμεν...

Δημοσ.

NOD32 !!! FTW

Τους τελευταιους 6 μηνες εχω δοκιμασει διαφορα antivirus οπως :

1.AVG Free-Licenced

2.Kaspersky

3.Norton 2006-2007 και απλα, και Internet Security

4.Μcafee εκδοση 7 αν θυμαμαι καλα...

και οταν λεω εχω δοκιμασει εννοω και στο Η/Υ μου αλλα και στην δουλεια μου!

NOD32 by far the best ομως!!

:mrgreen:

Δημοσ.

kai egw me ton noda exw klisi pano apo xrono kai den exw kanena parapono

aksiopistos elauris kai apodotikos! mexri kai dio update ti mera mpori na sou kani!

ti allo na zitiso..gia sou re noda!

Δημοσ.

Παιδια εγω δεν προτιμο κανενα!!!! Το μονο που σου προσφερουν ειναι να σου τρωνε πορους του συστηματος και τιποτα παραπανω. Καποιος θα μου πει , οτι σε προστατευουν και αλλα τετοια. Θεωρητικα , ναι σε προστατευουν , πρακτικα , για μενα παντα , δεν προσφερουν κατι....Εαν θελεις να προστατευτεις στηνεις ενα καλο firewall (οχι προγραμμα , αλλα μηχανημα. Μπορεις να στησεις ενα , αρκει να εχεις εναν 486) , χρησιμοποιεις μια τεχνικη Virtualization για το pc σου (κατι σαν το virtual pc)και αυτο ηταν! Ασε τον καθε nerd να φτιαχνει virus ή trojan ή δεν ξερω και εγω τι αλλο.....

Δημοσ.

Συμφωνώ μαζί σου.

Antivirus εγκαθιστώ πριν κάνω format, το ενημερώνω, κάνω πλήρες έλεγχο για παν ενδεχόμενο, και μετά είμαι ΟΚ.

Ποιός ο λόγος να δόσω 50% περισσότερα χρήματα για τον επεξεργαστή προκειμένου να έχω την ίδια ισχύ με το τωρινό σύστημα χωρίς antivirus.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...