Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ μαζί σου.

Antivirus εγκαθιστώ πριν κάνω format, το ενημερώνω, κάνω πλήρες έλεγχο για παν ενδεχόμενο, και μετά είμαι ΟΚ.

Ποιός ο λόγος να δόσω 50% περισσότερα χρήματα για τον επεξεργαστή προκειμένου να έχω την ίδια ισχύ με το τωρινό σύστημα χωρίς antivirus.

Ακριβως!!!

+1

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

siga re paidia ..oxi kai 50%! se ena metrio sistimataki kai exontas resident to antiviotiko (prosopika to nod) den troei pano apo 5% kai ante kai 20-30 mb ram..

full scan den kanis kathe mera...

Δημοσ.
siga re paidia ..oxi kai 50%! se ena metrio sistimataki kai exontas resident to antiviotiko (prosopika to nod) den troei pano apo 5% kai ante kai 20-30 mb ram..

full scan den kanis kathe mera...

Ενταξει οχι και 50% , αλλα τρωει. Και παρατηρησε οτι ολα τα απαιτητηκα παιχνιδια το αναφερουν να κανεις disable το antvirus...

Δημοσ.

kala kante ena bench me antivirus kai ena me xoris kai an to game xasi pano apo

5% pite to kai se mena...tora an kanis tautoxrona kai full scan auto einai allo paketo. safos kai an ksilosis ola ta programata pou kathonte sti mnimi kati tha kerdisis alla auto den nomizw na einai praktiko. edaksi pc exoume oxi konsoles kai to pososto tis asfalias einai eksisou simantiko (min pw kai perisotero) me auto tis taxititas..

Δημοσ.

5% τρώει το antivirus σε τυπικές εφαρμογές.

Προγραμματίζω σε Visual Studio 2005, και κάθε φορά που κάνω compile το antivirus πρέπει να ελέγξει κάτι εκατοντάδες αρχεία (dll που φτιάχνω, referred dll's, source files, intermediate files, κτλ). Η διαφορά στην ταχύτητα με και χωρίς antivirus είναι αισθητή.

Δημοσ.
5% τρώει το antivirus σε τυπικές εφαρμογές.

Προγραμματίζω σε Visual Studio 2005, και κάθε φορά που κάνω compile το antivirus πρέπει να ελέγξει κάτι εκατοντάδες αρχεία (dll που φτιάχνω, referred dll's, source files, intermediate files, κτλ). Η διαφορά στην ταχύτητα με και χωρίς antivirus είναι αισθητή.

Πες τα ρε StavrosD !!!! Και εγω οταν τρεχω προσομοιωσεις στο MATLAB κανει 3χρονια να τελειωσει , με antivirus on!!!!

Δημοσ.

Εχω δοκιμάσει όλα σχεδόν τα γνωστά.

Το μοναδικό που δεν μου έχει δημιουργήσει(εμφανή)προβλήματα είναι το AVG Free.

Σήμερα μου λήγει το Kasperksy,και θα ξαναγυρίσω στο AVG το pro μάλλον.

Το NOD32 είναι υπέρ του δέοντως πολύπλοκο.

Δημοσ.
Εχω δοκιμάσει όλα σχεδόν τα γνωστά.

Το μοναδικό που δεν μου έχει δημιουργήσει(εμφανή)προβλήματα είναι το AVG Free.

Σήμερα μου λήγει το Kasperksy,και θα ξαναγυρίσω στο AVG το pro μάλλον.

Το NOD32 είναι υπέρ του δέοντως πολύπλοκο.

Υπαρχει ενας οδηγος γι αυτον ακριβως τον λογο δες εδω:

http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=181826&highlight=nod32

:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...