Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

AVG Free και απο μένα. Δεν σκέφτομαι να το αλλάξω, χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν θα το πετάξω με εύκολία μόλις βρω κάτι καλύτερο.

Δημοσ.
Το Kaspersky ειναι αντιβιωτικο οποτε δεν μπορει να επηρεασει την προσβαση στο ιντερεντ.

Αν εβαλες το Kaspersky Internet Security, αυτο ειναι αλλη υποθεση αφου ειναι σουιτα που περιλαμβανει antivirus, firewall antispyware και διαφορα αλλα. Προφανως δεν ειχε ρυθμιστει σωστα το firewall και μπλοκαρε το internet.

Ειμαι απολυτος σε αυτο. Επισης την επομενη ημερα που ειχα παει στο επισημο site του kaspersky, ειχει βγει ανακοινωση, οτι οσοι χρηστες το ειχαν εγκατεστημενο δεν μπορουσαν να μπουν στο Internet τη συγκεκριμενη ημερα.

Το ειχα δοκιμασει λιγο καιρο και το KIS μαζι με προιοντα logitec και ποτε δε αντιμετωπισα καποιο προβλημα συμβατοτητας. Το dr watson ειναι εφαρμογη της ΜS για την αναφορα προβληματων, δηλαδη δε προκαλει κατι confict με το dr watson, απλα αυτο αναφερει τα προβληματα.

Και ομως ως δια μαγειας εχω να δω προβληματα στον υπολογιστη μου εδω και 2 ημερες. Και δεν ειπα οτι το Dr Watson κανει conflict, αλλα οι drivers σχετικοι με προιοντα logitech με το kaspersky.

Δημοσ.
ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ....ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ...ΑΠΛΟ....ΟΧΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ....

Αφού είναι έτσι...προτιμώ αυτό που έχει το τέστ σαν καλύτερο..;-)

Δημοσ.
Το Kasperksy ηταν ο λογος που εκανα 2 format στον υπολογιστη μου. Το πρωτο format ειχε γινει πριν εναμιση χρονο και απο τοτε ειχα Nod32. Πριν 50 ημερες εκανα format επειδη το ηθελα και ειπα να ξαναβαλω το Kaspersky ( με το Nod32 δεν ειχα καποιο προβλημα ) ετσι για δοκιμη. Το αποτελεσμα; Να ξανακανω format προχθες. Απο εδω και περα δεν θα ξανακανω το ιδιο λαθος!

Nod32 ΚΑΡΦΩΤΟ!

Το kaspersky ήτανε ο λόγος για να κάνεις φορμάτ?:confused: :confused:

Τραβηγμένο είναι αυτό που έκανες.

Δημοσ.

:P Ισως και να μην ημουν σαφης. :P

Δεν εκανα εγω format για χαρη του kaspersky, οχι δε θα του εδινα τοση αξια. Απλα μετα οπως φανηκε, εφταιγε το συγκεκριμενο προγραμμα.

Δημοσ.
:P Ισως και να μην ημουν σαφης. :P

Δεν εκανα εγω format για χαρη του kaspersky, οχι δε θα του εδινα τοση αξια. Απλα μετα οπως φανηκε, εφταιγε το συγκεκριμενο προγραμμα.

Mήπως δεν είχες τα σωστά settings.

Εγώ και το 5 και το 6 που έχω τώρα δεν μου έχουν βγάλει κανένα προβλημα. Ούτε σε ταχύτητα ούτε στη registry(το έχω ακούσει κ αυτό).

Για την αποτελεσματικότητα του στους ιούς δεν αναφέρομαι....:!:

Δημοσ.
Mήπως δεν είχες τα σωστά settings.

Εγώ και το 5 και το 6 που έχω τώρα δεν μου έχουν βγάλει κανένα προβλημα. Ούτε σε ταχύτητα ούτε στη registry(το έχω ακούσει κ αυτό).

Για την αποτελεσματικότητα του στους ιούς δεν αναφέρομαι....:!:

Κι εγώ χρησιμοποιώ το Kaspersky εδώ και ένα μήνα. Έχω και οδηγούς για ένα gamepad της Logitech εγκατεστημένους. Κανένα πρόβλημα όμως. Μάλλον το αντίθετο!

Δημοσ.

kai ego kaspersky. an kai tora xrisimopopio poia to internet security, prin ligo kairo xrisimopoiousa to antivirus me firewall to sygate. alla opos kai na exei, to antivirus kommati einai kai sta 2 to idio

Δημοσ.
+1 στο Active Virus Shield

φαντάζομαι στη προτίμηση τους οι περισσότεροι βάζουν και πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιήσεις ένα cracked version απροβλημάτιστα :P

Είσαι κακοπροαίρετος άνθρωπος! Πού σου ήρθε αυτή η ιδέα; :-P

Θέλουμε επιλογή για aol!!!

Ήταν βλακεία που το άφησα απʼ έξω το AVS...

Αλλά ήταν δύσκολο να διαλέξεις με μόνο δέκα επιλογές. Αν αλλάξει το όριο των 10, θα φτιάξω ένα καινούργιο να τα βάλουμε όλα μέσα, για να μην παραπονείται κανείς (και αυτοί που προτιμούν McAfee) και για να είναι καλύτερος οδηγός για όσους έχουν τη συνήθη απορία.

Άμα λέτε ποιο είναι το Άλλο, μπορώ να τα μαζέψω και να τα προσθέσω στο πρώτο ποστ.

Μέχρι τώρα, σε σύνολο 144 απαντήσεων, τα Άλλα είναι 14 και αναλύονται ως εξής:

>
Άγνωστο
 mimis19
 nk_surfer
 takis renesis
Active Virus Shield
 alkisg
 gorillas
 kobi
 pli20022
 tarrasque
McAfee (VirusScan)
 Freakster
 parsifal
 phadomas
 Sorath
 vlachaquito
Zone Alarm Internet Security
 johnyboy

Δημοσ.

Αν και είναι αργά πλέον, ίσως να ήταν καλύτερα αν το χώριζες σε 2 polls:

1) Ποιο freeware antivirus προτιμάτε

2) Ποιο paid antivirus προτιμάτε

οπότε θα χωράγαν όλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...