Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για το clamwin antivirus εχει κανεις αποψη ?(ειναι free).

1. Το ClamWin δεν είναι on-access (πραγματικού χρόνου) αλλά on-demand αντι-ιικό. Δηλ. δεν παρακολουθεί το σύστημα αρχείων ώστε να σαρώνει όποιο αρχείο εκτελείται ή του γίνεται πρόσβαση, αλλά σαρώνει ό,τι και όποτε του ζητήσεις. Για τον μέσο χρήστη desktop, αυτά τα αντι-ιικά μπορούν να χρησιμέψουν για μια δεύτερη γνώμη, δηλ. να πουν τί είναι αυτό που έχει σημαδέψει ως απειλή το κύριο αντι-ιικό.

2. Βασίζεται στο ClamAV, ένα εξειδικευμένο αντι-ιικό για διακομιστές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου [mail servers], το οποίο έχει καλή φήμη και λέγεται ότι ενημερώνεται πάντα πολύ γρήγορα για ό,τι καινούργια απειλή. Άρα μπορεί να μην είναι το καταλληλότερο για τις ανάγκες του μέσου desktop.

Eusebius, πότε θα κλείσει η κάλπη; Δε μπορεί να «διαφημιστεί» και με κάποιον άλλον τρόπο, π.χ. στην αρχική σελίδα του Insomnia, ως 1η είδηση...;

Χεχε! Το σκέφτηκα κι εγώ. Αλλά να το ζητήσουμε τώρα ή να περιμένουμε πρώτα να φτιάξουμε ένα με πιο πολλές επιλογές, για να μην έχουμε παράπονα;

Δεν ξέρω αν είναι στα σχέδια να αλλάξει το όριο, αλλά νομίζω ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο.

ΥΓ.

Μια άλλη σκέψη είναι να προσθέσουμε κάποιο κειμενάκι στο πρώτο ποστ με λίγα στοιχεία:

1. Τί είναι αυτά τα προγράμματα, τί κάνουν, σε τί διαφέρουν από σουίτες «πλήρους» προστασίας, κλπ., ποια είναι τα δωρεάν κλπ.

2. Δυο λόγια για το καθένα. Π.χ., τί είναι το AVS ή τί είναι το Symantec Corporate.

3. Λινκ για το καθένα.

4. Λινκ για σοβαρά εργαστήρια δοκιμών.

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν διαβασα ολες τις απαντησεις αλλα ενα σας λεω:

Στα σκαρια υπαρχει το kaspersky 7 .

Αν κρινω απο το 6 , το 7 οχι απλα θα m@mei αλλα θα δερνει κι ολας (τυφλα να χουν ο Λεωνιδας με τους 300 :-P )

ΥΓ Υπαρχει πιο τελειο (K.I.S. 7) απ το τελειο (K.I.S. 6) ? Φαινεται πως ΝΑΙ

Δημοσ.

κοιτατε εδω :

http://www.virus.gr/fullxml/default.asp?id=107&mnu=107

10ο το NOD , 1o to kaspesky

και εδω:

http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/

5ο το NOD, 2ο το kaspersky λογω χαμηλοτερης τιμης του bit defender , αλλιως θα ηταν 1ο

2 site που βρηκα με ενα search τυχαια .

Οπου κ αν δειτε το kaspersky σε ολα τα revews ριχνει στα αλλα κανονικα

Δημοσ.

"Παντρέψου το να τελειώνουμε!" *

*αγανακτισμένος χρήστης που για πολλοστή φορά γίνεται μάρτυρας του φαινομένου virus.gr.

Ούτε οι ίδιοι οι developers δε δείχνουν τόσο ζήλο να υπερασπιστούν τα "τέλεια" προγράμματά τους. Ακόμα και για τα antivirus υπάρχουν groupies.

Δημοσ.

Μπορει να αγανακτησες τοσο που το υποστηριζω, αλλα σε μενα λογω της δουλειας μου ειναι το μονο που εχει αποτελεσματα στους πελατες μου και πιστεψε με εχω δουλεψει με αρκετα .

Τωρα σε πειραξε το virus.gr δεν ξερω

ΥΓ δεν εισαι ο μοναδικος με τοσα χρονια πειρας

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι το KASPERSKY βγαίνει πρώτο σε αρκετά tests. Δεν είναι όμως και τόσο μεγάλη η διαφορά γιατί και τα δύο (εννοώ και το NOD32) ολησιάζουν το 100% στην ανίχνευση ιών. Σχετικά με το virus.gr τώρα δε νομίζω ότι τα αποτελέσματα είναι τόσο αναξιόπιστα. Και δεν είναι και τόσο μακριά από πολλά άλλα tests!

Δημοσ.

+1 από εμένα στους Ρώσους (βλέπε Kaspersky) απόλυτα ικανοποιημένος από κάθε άποψη.

Δημοσ.
Μπορει να αγανακτησες τοσο που το υποστηριζω, αλλα σε μενα λογω της δουλειας μου ειναι το μονο που εχει αποτελεσματα στους πελατες μου και πιστεψε με εχω δουλεψει με αρκετα.

Δε σε ξέρω, δε με ξέρεις. Δεν έχουμε λοιπόν κανέναν λόγο να εμπιστευθούμε ο ένας τον άλλο. Θα κατανοούσα απόλυτα την πρεμούρα στήριξης του Kaspersky (ή του όποιου άλλου), αν μιλούσαμε για τίποτα τρελές διαφορές μεταξύ των αντιβιοτικών. Κάτι τέτοιο δεν ισχύει...όπως δεν ισχύει η ορολογία "τέλειο" και "τελειότερο του τέλειου" όταν μιλάμε για προγράμματα. Αν μιλούσαμε για το Ρουβά, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα...

Τωρα σε πειραξε το virus.gr δεν ξερω

Από παλιά με πείραξε, όταν διαπιστώθηκε πως ως συγκριτικό δεν είναι ό,τι πιο αξιόπιστο μπορείς να πετύχεις. Έχω βαρεθεί να το γράφω, όπως έχω βαρεθεί να το βλέπω, να το χρησιμοποιούν μονίμως ως τον απόλυτο μπούσουλα "ειδήμονες" και μη.

ΥΓ δεν εισαι ο μοναδικος με τοσα χρονια πειρας

Δεν είσαι ο μοναδικός που δεν κατάφερε να ερμηνεύσει σωστά την υπογραφή. Ξαναδιάβασέ την, αν θες, κι ελπίζω αυτή τη φορά να καταλάβεις πως δεν είμαι εγώ ο κύριος των λόγων.

Δημοσ.

Παλι καλα που ο ανθρωπος(Eusebius) ειπε ποιο προτιματε που να ελεγε ποιο ειναι το καλυτερο;Τςτςτςτςτςτς....

Ρε παιδια αυτο το θεμα δεν το εχετε βαρεθει;

Δημοσ.

ego psifisa Avast giati me exei sosei pooooles fores, apla kai mono epeidi pooolys kosmos ston opoio to exo valei, den moy exei parapone8ei gia io!!!! vevaia, to kaspersky den paizetai.....

Δημοσ.

Τι εστί "ολοκληρωμένο antivirus";

Αν εννοείς, αν περιλαμβάνει firewall, όχι...θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις ξεχωριστό ή να επιλέξεις μια σουίτα (όπως πχ του Kaspersky). Κάποια στιγμή σκοπεύουν να δημιουργήσουν μία ανάλογη για το NOD32.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...