Προς το περιεχόμενο

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε; ~ Antivirus poll

Eusebius

Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;  

2 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιο αντι-ιικό προτιμάτε;

• avast! Home Edition
    • Avira AntiVir PersonalEdition Classic
    • AVG Anti-Virus Free
    • BitDefender Antivirus
    • F-Secure Anti-Virus
    • Kaspersky Anti-Virus
    • NOD32 for Windows
    • Symantec AntiVirus Corporate Edition
    • Άλλο (πείτε ποιο)
    • Κανένα (πείτε γιατί)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
...Και κάτι σχετικό και ενδιαφέρον που πρόσεξα στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης: τα τρία δωρεάν (αλλά και το AVS, που παίζει μέσα στα Άλλα) τα προτιμούν πολλά μέλη που δεν πήραν κομπιούτερ χθες και που μάλλον ξέρουν τί τους γίνεται...

Χεχε! Δεν έλαβες υπ' όψιν όμως ότι όσο πιο πεπειραμένος ο χρήστης τόσο πιο σπάνια θα παρασυρθεί σε «σκοτεινά καταγώγια» του διαδικτύου (popup/ActiveX hell κλπ), οπότε οι απαιτήσεις από το αντι-ιικό του είναι και κάπως μικρότερες. Συμφωνώ παρ' όλα αυτά με το σχόλιο περί Avira...

• Απαντ. 205
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ McAfee Security Suite 2007.

Ελαφρύ και εύκολο, χωρίς activation και άλλα τέτοια κουραστικά.

Δημοσ.
Μερικούς ανθρώπους δεν τους καταλαβαίνω. Άλλη δουλειά δεν έχουν να κάνουν; Ακόμα κι αν πεις ότι θέλουν το απολύτως καλύτερο:

1. Το Active Virus Shield είναι Kaspersky και είναι δωρεάν.

2. To Avira AntiVir χτυπιέται στα ίσα με Kaspersky και NOD32 και είναι δωρεάν.

Και κάτι σχετικό και ενδιαφέρον που πρόσεξα στα αποτελέσματα της δημοσκόπησης: τα τρία δωρεάν (αλλά και το AVS, που παίζει μέσα στα Άλλα) τα προτιμούν πολλά μέλη που δεν πήραν κομπιούτερ χθες και που μάλλον ξέρουν τί τους γίνεται.

Λέω ότι είναι ενδιαφέρον διότι υπάρχει και η κοινή άποψη (που προσωπικά δεν με έπεισε ποτέ) ότι «εγώ την αντι-ιική μου προστασία δεν την εμπιστεύομαι σε τσάμπα πρόγραμμα».

Συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα λες περί των δωρεάν κι όμως πολύ καλών αντι-ιικών. Αυτό με το nod32 και το kaspersky για το θέμα εύρεσης λύσης για τις ενημρώσεις, το είπα ως λόγο για την πολύ μεγάλη διαφορά στην δημοσκόπηση. Δεν το είπα για παράπονο.

Δημοσ.

AVG...δωρεαν και μην πει κανεις για βαρυ προγραμμα τη στιγμη που για να ζορισεις core 2σε σπιτισια δουλεια θες stress testing utility...

Δημοσ.

Εγώ χρησιμοποιώ Symmantec AV Corporate, έχω μείνει πάρα πολύ ευχαριστημένος.

Το μόνo μειονέκτημα του, είναι commercial εφαρμογή και πρέπει να αγοραστεί.

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω για ποιο λόγο δεν υπάρχει στη λίστα σας ένα τόσο ιστορικό και καλό πρόγραμμα σαν το McAfee Security Suite... Εγώ χρησιμοποιούσα για πολλά χρόνια Norton Antivirus αλλά εδώ και 1,5 χρόνο εμπιστεύομαι μόνο το McAfee Security Suite!

Δημοσ.

Δυστυχώς οι δημοσκοπήσεις έχουν όριο 10 επιλογές. :-( Έγινε μια σύντομη συζήτηση πριν ξεκινήσει η δημοσκόπηση, ώστε να δούμε ποια θα βάλουμε και ποια θα αφήσουμε απʼ έξω. Για να αφήναμε απʼ έξω εκείνα που θα προκαλούσαν τις λιγότερες διαμαρτυρίες, θα έπρεπε να ξέρουμε από πριν τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης.

Με την ύστερη γνώση, φαίνεται ότι δύο ή τρεις επιλογές ίσως θα έπρεπε να είναι διαφορετικές.

Αλλά και πάλι, όλα τα Άλλα μαζί (στα οποία παίζουν Norton, AVS, McAfee, Panda κ.ά.) είναι στο 6,5%, που σημαίνει ότι δεν ήταν τραγικά άστοχη η επιλογή.

ΕΚΤΟΣ αν υποθέσουμε ότι αυτοί που προτιμούν κάποιο από τα Άλλα, θυμώνουν που δεν τα βλέπουν και δεν ψηφίζουν καθόλου (ή δεν θυμώνουν αλλά ψηφίζουν κάποιο άλλο), οπότε η δημοσκόπηση δεν κάνει σωστά τη δουλειά της. :-)

Δημοσ.

Να ρωτησω, το home edtion avast ειναι το free? Θελω να πω, το απλο avast οπως και το avg free αποτυγχανουν σε μεγαλο βαθμο στα τεστ σωστα; Διορθωστε με βεβαια αν κανω λαθος. Τα θελει ο κοσμος, ναι, αλλα ξερουν και τις μετρησεις; Μηπως να ειχαμε και τις μετρησεις ωστε να καναμε ενα τοπικ συμβουλο στους υποψηφιους αγοραστες - (ή free downloaders)antivirus?

H ιδεα που ηθελα να πω ειναι: Μηπως θα επρεπε να οριζαμε απο τα antivirus που λειτουργουν αξιοπρεπως στο μπλοκαρισμα ιων (συμφωνα με τα τεστ παντα και αν υπαρχουν αξιοπιστα), ποια προτιμαμε;

Γιατι και εγω προτιμω το superantivirus (λεμε τωρα) γιατι καιει και iso (καλη ιδεα :P ), αλλα τι νοημα εχει οταν ειναι μια τρυπα?

Ναι ξερω οτι ειναι ενα τοπικ για τις προτιμησεις του κοσμου, μια ιδεα λεω για ενα αλλο τοπικ ισως.

Δημοσ.

Freakster, γιατί να αποκλείσεις από τη δημοσκόπηση τα άτομα που δε χρησιμοποιούν τα, εγκεκριμένα από τα τάδε review sites, αντι-ιικά; Και ειδικά αν πρόκειται για άτομα που συνειδητά επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το Α δωρεάν πρόγραμμα, γνωρίζοντας ότι υπολείπονται max 3-4 ποσοστιαίες μονάδες (Avira π.χ.) στην κατάταξη των εν λόγω sites...;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...