Προς το περιεχόμενο

Μας δουλευει η Ε.Μ.Υ. ή δεν ξερουν τι λενε???

MrSeanKon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Θεσσαλονίκη δεν είδαμε βροχή πάντως ούτε στη Χαλκιδική...

νεροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Να πλυθεί και το αμάξι μου...:mrgreen:

Δημοσ.

ΟΚ παίδες ηρθε με καθυστερηση κι εδω το υδωρ εξ' ουρανου!

22 (Πεμπτη), 23, 24 και 25/3 εβρεξε καθε μερα γεμισαν αρκετα τα ταμεια.

Σημερα εχει ηλιο αν συνεχιστει αλλη μερα θα δουμε. :)

Δημοσ.

Εγώ πάντως απορώ με την ΕΜΥ. Πρέπει να είμαστε η μοναδική χώρα στον κόσμο με τέτοια πρόγνωση. Βλέπουμε τις προγνώσεις της ΕΜΥ στα μετεωρολογικά δελτία στην τηλεόραση και παρατηρούμε το εξής εκπληκτικό. Στον χάρτη π.χ. στην Αθήνα βλέπουμε σηματάκι που έχει ήλιο, σύννεφα, βροχή και κεραυνούς. Η θερμοκρασία σου λέει θα κυμανθεί από -10 έως 40C. O καιρός θα είναι καλός χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα βροχής. Σαφέστατοι!!!! Τότε κι εγώ μετεωρολόγος είμαι. Θα σας λέω ότι αύριο θα έχει ωραίο καιρό με πιθανότητα να βρέξει, να συννεφιάσει άντε και λίγο χαλαζάκι μπορεί να ρίξει. Ας αποκλείσουμε το χιόνι λόγω εποχής. Ζέστη θα έχει αλλά πάρτε κι ένα ζακετάκι μαζί σας. Ε, μέσα θα πέσω. Κάτι από όλα αυτά θα γίνει άρα ξέρω κι εγώ να προβλέπω τον καιρό. Άρα είμαι λαμπρός επιστήμων!!!!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ας συνεχισουμε παρακατω......

Λοιπον χθες (Πρωταμαγια 2007) ειπαν οτι θα εχει καυσωνα :mrgreen: (26-28C) στη νοτια Ελλαδα.

@@ ολη την ημερα συννεφια και μαλιστα εριξε και σποραδικα καποιες σταλες.

Πηγαινοντας Μεγαλοπολη βραδυατικα LEET χρειαζοσουν και δερματινο (περονιαζε η υγρασια στο κοκκαλο).

Δε νομιζω να κανατε ηλιοθεραπεια χθες στις παραλιες....

Δημοσ.

Μάλλον δεν θα παρακολούθησες καλά τις προβλέψεις. Είπαν ότι θα έχει συννεφιά και κατά τόπους σποραδικές βροχοπτώσεις. Στα μέρη μου μόνο συννεφιά είχαμε, στάλα βροχή δεν ήρθε! :(

Δημοσ.
Στα μέρη μου μόνο συννεφιά είχαμε, στάλα βροχή δεν ήρθε! :(

Αντιθέτως εδώ η συννεφιά απέδωσε τους κόπους της :mrgreen:

Εριξε σε δύο ή τρείς δόσεις αν θυμάμε καλά βροχή με όρεξη :-D

Επιτέλους πλήθυκε και το αυτοκινητάκι μου :oops:

Εχω παρατηρήσει ότι αν πέσει και λίγο ψιλό χαλαζάκι τότε λάμπει καλύτερα :mrgreen:

Δημοσ.

Καλησπερα στη παρεα. Βλεπω εχετε καποια παραπονα απο την ΕΜΥ. Και καλα κανετε. Εδω γραφω πανελληνιες προγνωσεις, κυριως οταν πλησιαζει κακοκαιρια ή καμια γιορτη - αργια:

http://www.meteovolos.gr/progellad.htm'>http://www.meteovolos.gr/progellad.htm

Οσοι μενουν στον Βολο να κοιτουν εδω:

http://www.meteovolos.gr/

Ο,τι ερωτησεις εχετε ρωτηστε με..

Δημοσ.

Σήμερα είχαν πει ότι θα έχει 30 βαθμούς και ηλιοφάνεια. Από το πρωί βρέχει συνέχεια και κάνει κωλόκρυο.

Πέρα βρέχει η ΕΜΥ

Δημοσ.
Μάλλον δεν θα παρακολούθησες καλά τις προβλέψεις.
Οπς! Την Κυριακη δεν ειδα TV το Σαββατο το μεσημερι ξεφουρνισαν οτι Κυριακη αλλα και Πρωτομαγια θα εχουμε ανεβασμενες θερμοκρασιες και @@.

Θενξ guys για τα links μου φαινεται οτι πρεπει να επισκεπτομεθα το Internet τακτικοτερα διοτι ολα τριγυρω αλλαζουν (οπως λεει κι ο Παπαζογλου). :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...