naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα θα μου δώσει ο φίλος μου για 2 μέρες να δοκιμάσω το ps3 στην tv μου. Έχω καλώδιο hdmi 1.4 και θα προβάλλω και 3D. Το hdmi μου όμως είναι ανώνυμο (Link). Υπάρχει περίπτωση να κάνω καμία ζημιά στην κονσόλα? Δεν είναι δικιά μου για αυτό πρέπει να ξέρω. Ευχαριστώ!
mtzs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γεια σου ναρουτακο Εγω παιζω ενα χρονο τωρα με v1.3 απο πανερι του ΜΜ βεβαια δεν εχω 3D TV οποτε δεν με εχει απασχολησει το θεμα 3D Ti 3D θα προβαλεις; BR movie η παιχνιδι; Θελω εντυπωσεις μετα
naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Γεια σου ναρουτακο Εγω παιζω ενα χρονο τωρα με v1.3 απο πανερι του ΜΜ βεβαια δεν εχω 3D TV οποτε δεν με εχει απασχολησει το θεμα 3D Ti 3D θα προβαλεις; BR movie η παιχνιδι; Θελω εντυπωσεις μετα Σκέφτομαι και τα 2! Το ps3 είναι fat. Και αυτό δεν υποστηρίζει 3D? Πάντως και παιχνίδι και ταινία θα τα νοικιάσω από το video land. O φίλος μου μόνο ποδοσφαιράκια έχει. Τι προτείνεις να πάρω για 2 μέρες που θα το χω? Fps σκέφτομαι όχι γιατί θα δεν ξέρω τον χειρισμό με joystick και θα δυσκολευτώ πολύ. Θέλω άμα γίνεται κάτι που να παίζει διπλό σε μία κονσόλα γιατί θα έχω 2 χειριστήρια αλλά αν γίνεται να είναι και 3D. Max 2 παιχνίδια θα νοικιάσω. Εξάλλου του το ζήτησα για να τεστάρω την tv μου (LG 32" LW4500) γιατί κάπου διάβασα ότι έχει πολύ input lag και δεν μπορείς να παίξεις. Αν είναι όντως έτσι κάτι θα πρέπει να κάνω αν θέλω να αγοράσω κονσόλα . Ελπίζω όχι! Περιμένω απόψεις για τα παιχνίδια!
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 μπορει να με βοηθησει καποιος?υπαρχει τροπος να κρατησω τα save των παιχνιδιων απο το ps3 σε κανα φλασακι για να μην τα χασω?γτ αυριο λογικα θα παω το ps3 για φτιαξιμο για να μου φτιαξουνε το driver και για να ειμαι σιγουρος μην κανουνε καμια μλκια να τα εχω σενα φλασακι τουλαχιστον!
mtzs Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 επειδη θα το κανεις για καθαρα παιδαγωγικο σκοπο θα προτεινα uncharted 3 η killzone 3 η resistance 3 για 3D παρε και μια λιστα να διαλεξεις http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_3D_PlayStation_3_games μπορει να με βοηθησει καποιος?υπαρχει τροπος να κρατησω τα save των παιχνιδιων απο το ps3 σε κανα φλασακι για να μην τα χασω?γτ αυριο λογικα θα παω το ps3 για φτιαξιμο για να μου φτιξουνε το driver και για να ειμαι σιγουρος μην κανουνε καμια μλκια να τα εχω σενα φλασακι τουλαχιστον! ναι. Βαζεις το στικακι στο ΠΣ3 ΧΜΒ --> GAME --> Saved Data utility (PS3) --> επιλεγεις το παιχνιδι και το ανοιγεις με Χ. Αν εχεις περισσοτερα του ενος saves επιλεγεις αυτα που θες με τριγωνο και πατας copy και αντιγραφεται απευθειας στο στικακι Μετα κανεις την αντιστροφη διαδικασια αφου τα επιλεξεις απ το στικ
kjtzemis Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2012 επειδη θα το κανεις για καθαρα παιδαγωγικο σκοπο θα προτεινα uncharted 3 η killzone 3 η resistance 3 για 3D παρε και μια λιστα να διαλεξεις http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_3D_PlayStation_3_games ναι. Βαζεις το στικακι στο ΠΣ3 ΧΜΒ --> GAME --> Saved Data utility (PS3) --> επιλεγεις το παιχνιδι και το ανοιγεις με Χ. Αν εχεις περισσοτερα του ενος saves επιλεγεις αυτα που θες με τριγωνο και πατας copy και αντιγραφεται απευθειας στο στικακι Μετα κανεις την αντιστροφη διαδικασια αφου τα επιλεξεις απ το στικ σευχαριστω και παλι
jeep13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Να σου παιξει απο μονο του το ΠΣ3 mkv δεν προκειται πρεπει να το κανεις μεσω του PS3mediaServer πλεο παιζουν σε σπασμενο ps3 με Showtime 3.3.379.
naruto14 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Τελικά παιδιά νοίκιασα το resistance 3και δεν είδα κανένα πρόβλημα ακόμα και σε split-screen. Επίσης δοκίμασα ένα game που είχε μέσα demο σε 3D και πήγε μια χαρά! ευχαριστώ! Πάω να ξανακάω τώρα!
mtzs Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 οχι τιποτα αλλα αναρωτιομουν που χαθηκε ο ναρουτο ολη μερα !!!! Οχι οτι περιμενα κατι διαφορετικο δηλαδη Καλο λιωσιμο !!! εχει κι αυριο ο θεος πλεο παιζουν σε σπασμενο ps3 με Showtime 3.3.379. Σε ofw αναφερομαστε. Δεν παιρνουν ολα showtime ως γνωστον
naruto14 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2012 οχι τιποτα αλλα αναρωτιομουν που χαθηκε ο ναρουτο ολη μερα !!!! Οχι οτι περιμενα κατι διαφορετικο δηλαδη Καλο λιωσιμο !!! εχει κι αυριο ο θεος Ναι να φανταστείς από χθες που γύρισα το βράδυ σπίτι ούτε καν σκέφτηκα να ανοίξω PC. Κατευθείαν ps3!
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Ναι να φανταστείς από χθες που γύρισα το βράδυ σπίτι ούτε καν σκέφτηκα να ανοίξω PC. Κατευθείαν ps3! ρε naruto να σε ρωτησω!!αυτο το recistanse 3 τι λεει το παιχνιδι ειναι καλο??σαν πιο παιχνιδι ειναι περιπου?ειχα παει public του εριξα μια ματια στο κουτι του απο πισω αλλα εχει μονο μια εικονα που δεν διχνει σχεδον τιποτα!!!
johnbond Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ρε naruto να σε ρωτησω!!αυτο το recistanse 3 τι λεει το παιχνιδι ειναι καλο??σαν πιο παιχνιδι ειναι περιπου?ειχα παει public του εριξα μια ματια στο κουτι του απο πισω αλλα εχει μονο μια εικονα που δεν διχνει σχεδον τιποτα!!! http://www.youtube.com/watch?v=c2P4JZdY7WA
naruto14 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ρε naruto να σε ρωτησω!!αυτο το recistanse 3 τι λεει το παιχνιδι ειναι καλο??σαν πιο παιχνιδι ειναι περιπου?ειχα παει public του εριξα μια ματια στο κουτι του απο πισω αλλα εχει μονο μια εικονα που δεν διχνει σχεδον τιποτα!!! Το παιχνίδι πολύ ωραίο. Εμένα μου άρεσε. Το έπαιζα co-op με τον αδερφό μου. Δεν θα προλάβω σίγουρα ούτε στην μέση να το φτάσω. Αύριο θα το επιστρέψω. Απλά ήθελα να πάρω μια ιδέα από την τηλεόραση μου και από το fps σε κονσόλα + splitscreen. Στο 3D μου φάνηκε είχε ένα θέμα. Χώρια που τα γραφικά ήταν χάλια άμα καθόσουν να τα προσέξεις (λογικό να μου πείτε είναι) παρατήρησα ένα μεγάλο κόλλημα. Δεν ξέρω μπορεί να ήταν η ιδέα μου. Φταίει για αυτό η τηλεόραση? Το 3D? Το παιχνίδι? Το ps3 fat? Κανονικά όταν παίζω πάει μια χαρά!
kjtzemis Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 ωραιο φαινετε απο το βιντεο!! στον χειρισμο ειναι ευκολο?δεν εχω ξαναπαιξει τετοιο στυλ παιχνιδιου οπως το recistanse,call of duty,battlefield κλπ στο ps3 και γενικα σε κονσολα (μονο το uncharted 1)...ειχα επειχηρυσει ακομη μια φορα να παιξω στο ps2 το call of duty 3 αλλα δεν μπορουσα καθολου!!! με το uncharted 1 με δισκολεψε λιγο στην αρχη μεχρι να συνηθησω αλλα μετα δεν ειχα ιδιαιτερο προβλημα!πχ οταν μεγενθυνω το στοχο χανομε μερικες φορες κανο λιγη ωρα μεχρι να τον πετυχω ακριβως τον αλλον ενω με ποντικι μια χαρα μπαμ μπαμ!!!
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2012 Το παιχνίδι πολύ ωραίο. Εμένα μου άρεσε. Το έπαιζα co-op με τον αδερφό μου. Δεν θα προλάβω σίγουρα ούτε στην μέση να το φτάσω. Αύριο θα το επιστρέψω. Απλά ήθελα να πάρω μια ιδέα από την τηλεόραση μου και από το fps σε κονσόλα + splitscreen. Στο 3D μου φάνηκε είχε ένα θέμα. Χώρια που τα γραφικά ήταν χάλια άμα καθόσουν να τα προσέξεις (λογικό να μου πείτε είναι) παρατήρησα ένα μεγάλο κόλλημα. Δεν ξέρω μπορεί να ήταν η ιδέα μου. Φταίει για αυτό η τηλεόραση? Το 3D? Το παιχνίδι? Το ps3 fat? Κανονικά όταν παίζω πάει μια χαρά! To Resistance3 σαν παιχνιδι ειναι παρα πολυ καλο.Πολυ καλυτερο απο τα προηγουμενα.Στον τεχνικο τομεα ομως εχουν κανει βηματα πισω και δεν μπορω να καταλαβω γιατι.Στο καλλιτεχνικο κομματι απο την αλλη πολλα βηματα μπροστα.Με λιγα λογια δινει μια ομορφη γενικη εικονα.Ειναι ομορφο κατ'εμε οπτικα,αλλα τεχνικα εχει χειροτερα textures,frame rate,αναλυση,νερο κτλ κτλ απο τα προηγουμενα. Το 3D του ειναι πολυ καλο,αλλα χανει πολυ σε frames.Ανωτερο το 3d του killzone3 και σε θεμα γραφικων δεν το συζηταω καν. Τωρα για τον χειρισμο που ρωταει ο φιλος παρακατω η απαντηση ειναι μια:move. πιο απολαυστικο απο το χειριστηριο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις