naruto14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Nαι εγω εχω 37 oποτε υπολογιζω με την δικη μου. Ε στο 1 με 1.5 τεσπα θα μπορει να δει καποια διαφορα. Μηπως εισαι πολυ κοντα στην tv naruto? Λες? Για αυτό κουράστηκαν τα μάτια μου χθες? Αλλά σε split-screen που έπαιζα δεν μπορούσα να δω καλά από τα 2 μέτρα!
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Λες? Για αυτό κουράστηκαν τα μάτια μου χθες? Αλλά σε split-screen που έπαιζα δεν μπορούσα να δω καλά από τα 2 μέτρα! Σιγουρα κουραζει τα ματια το να παιζεις τοσο κοντα.Ειδικα split screen.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Σιγουρα κουραζει τα ματια το να παιζεις τοσο κοντα.Ειδικα split screen. Τι απόσταση προτείνεις? Στο PC γιατί παίζουμε τόσο κοντά όμως?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Τι απόσταση προτείνεις? Στο PC γιατί παίζουμε τόσο κοντά όμως? E αλλο pc,αλλο tv.Υποτιθεται οτι παιζεις ανετα απο καναπε στην TV. κοιτα και εγω καθομαι κοντα δλδ στα 1.5-2.5 μετρα,οποτε... (αναλογα)Ξαπλωμενος ειμαι στα 2.5-3 μετρα. Αλλα καποια παιχνιδια τα παιζω στο 1.5-2 μετρα. Στο 1.5 με 2.5 μετρα θα προτεινα να παιζεις.Aπο 1μ και κατω κολλας στην TV.
naruto14 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 E αλλο pc,αλλο tv.Υποτιθεται οτι παιζεις ανετα απο καναπε στην TV. κοιτα και εγω καθομαι κοντα δλδ στα 1.5-2.5 μετρα,οποτε... (αναλογα)Ξαπλωμενος ειμαι στα 2.5-3 μετρα. Αλλα καποια παιχνιδια τα παιζω στο 1.5-2 μετρα. Στο 1.5 με 2.5 μετρα θα προτεινα να παιζεις.Aπο 1μ και κατω κολλας στην TV. Δηλαδή είναι ανάλογα το παιχνίδι? Fps τι απόσταση συνιστάς?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2012 Δηλαδή είναι ανάλογα το παιχνίδι? Fps τι απόσταση συνιστάς? Ρε συ οτι και να σου πουν οι αλλοι,εσυ θα κρινεις καλυτερα... Εχω παιξει fps και ξαπλωμενος στα 2.5 μετρα(με move παρακαλω),αλλα εχω παιξει και στο 1.5 σε καρεκλα,αναλογα την διαθεση.
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Παιδιά υπάρχουν παιχνίδια που να μπορούν να παιχτούν με split-screen online? Βασικά εννοώ να μπορούμε να παίξουμε online 2 άτομα από την ίδια κονσόλα. Αν ναι υπάρχουν αρκετά? Μερικά παραδείγματα θα μπορούσατε να αναφέρετε?
johnbond Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Εγώ 1.5 μέτρο είμαι σε 37άρα και δεν έχω πρόβλημα. Βασικά πιο μακριά δε βλέπω καλά.
kjtzemis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Εγώ 1.5 μέτρο είμαι σε 37άρα και δεν έχω πρόβλημα. Βασικά πιο μακριά δε βλέπω καλά. εγω αυριο λογικα θα παω να παρω τηλεοραση!ειμαι στα 2.5 μετρα απο τον τοιχο πισω απο το επιπλο δεν θα την κραμασω ομως ακομα οποτε παει γυρω στα 2 μετρα αναλογως και που θα καθομαι!το θεμα ειναι οτι παθενω και εγω το ιδιο με σενα φιλε μου εχω συνηθησει να παιζω στο pc οπου καθεσε πιο κοντα και ειδικα οταν πηγαινα να ξαπλωσω στο κρεβατι ναι μεν εβλεπα αλλα δεν επαιζα καθολου καλα!η οθονη του pc ειναι 20"! στο σαλονι θαχω θεμα λετε με μια 42"?
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εγω αυριο λογικα θα παω να παρω τηλεοραση!ειμαι στα 2.5 μετρα απο τον τοιχο πισω απο το επιπλο δεν θα την κραμασω ομως ακομα οποτε παει γυρω στα 2 μετρα αναλογως και που θα καθομαι!το θεμα ειναι οτι παθενω και εγω το ιδιο με σενα φιλε μου εχω συνηθησει να παιζω στο pc οπου καθεσε πιο κοντα και ειδικα οταν πηγαινα να ξαπλωσω στο κρεβατι ναι μεν εβλεπα αλλα δεν επαιζα καθολου καλα!η οθονη του pc ειναι 20"! στο σαλονι θαχω θεμα λετε με μια 42"? 42 ή και 47 αν γουστάρεις. Εμένα πάντως μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες. Συμβιβάστηκα όμως με την 32άρα γιατί δεν χωρούσε να μπει μεγαλύτερη. (όχι ότι δεν ήθελα)
kjtzemis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 42 ή και 47 αν γουστάρεις. Εμένα πάντως μου αρέσουν οι μεγάλες οθόνες. Συμβιβάστηκα όμως με την 32άρα γιατί δεν χωρούσε να μπει μεγαλύτερη. (όχι ότι δεν ήθελα) οπως ειπα και σε ενα αλλο ποστ στην κατηγορια τηλεορασεις βρηκα μια 50" στα 580Ε!ειναι καλη προσφορα και ολοι μου προτειναν να την παρω γτ ειναι πολυ καλη!απλα δεν ξερω μου φαινετε πολυ μεγαλη για 2-2.5 μετρα και οταν θα παιζω φοβαμαι μην με πονανε τα ματια απο την κοντινη αποσταση επειδη θαναι τοσο μεγαλη!:/
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 οπως ειπα και σε ενα αλλο ποστ στην κατηγορια τηλεορασεις βρηκα μια 50" στα 580Ε!ειναι καλη προσφορα και ολοι μου προτειναν να την παρω γτ ειναι πολυ καλη!απλα δεν ξερω μου φαινετε πολυ μεγαλη για 2-2.5 μετρα και οταν θα παιζω φοβαμαι μην με πονανε τα ματια απο την κοντινη αποσταση επειδη θαναι τοσο μεγαλη!:/ Δεν ξέρω τι να σου πω. Εγώ νομίζω ότι όσο πιο κοντά είναι το κεφάλι σου στην οθόνη τόσο πιο πολύ κουράζονται τα μάτια. Τώρα αν έχεις μεγάλη απόσταση και μεγάλη τηλεόραση δεν ξέρω αν παίζει ρόλο. Σκέψου τι cinema, μπορεί να είναι σαν κ αυτό.
mtzs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εγω βλεπω στα 3μιση μετρα με την 40αρα και μου φαινεται μικρη για εργα, απο τοτε που ειδα εργο στην 55αρα ενος φιλου Παρε την 50αρα θα εισαι μια χαρα και με τα παιχνιδια ακομη καλυτερα !!!
naruto14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 εγω βλεπω στα 3μιση μετρα με την 40αρα και μου φαινεται μικρη για εργα, απο τοτε που ειδα εργο στην 55αρα ενος φιλου Παρε την 50αρα θα εισαι μια χαρα και με τα παιχνιδια ακομη καλυτερα !!! παιχνίδια σε τι απόσταση παίζεις?
mtzs Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2012 βγαινουμε οφτοπικ ναρουτο... 1,5-2μ. τα παιχνιδια. Δεν καθομαι τερμα πισω στο καναπε γιατι ειναι γωνια και καθομαι μπροστα να βλεπω καλυτερα. Στα εργα τερμα πισω κοντα 4 μετρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις