kjtzemis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 τυχερεεε mtzs... Αντε να βρω και εγω cfw (περασε και αυτη η βδομαδα και τπτ ακομη:|) για να μπορω να χαιρομαι αυτα τα παιχνιδια. Το fifa street τρεχει με το TB?
naruto14 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 ε για να σου λεω οτι το αγορασα :rolleyes: :lol:
mados Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, πως μπορω να μεταφερω αρχεια μεγαλης χωρητικοτητας απο το pc στο ps3 (πχ ταινιες κτλ...)
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Επεσε στα χερια μου ενα ps3 fat [απο τις πρωτες εκδοσεις]και θελω να ξερω ποια παινιδακια αξιζουν Σιγουρα θα κοιταξω τα uncharted[καπως ετσι]ολα,.ΕΠισης φτηνα χειρηστηρια που μπορω να βρω? Θες τα official χειριστήρια ή τα πιο φθηνά; Και σε τι παιχνίδια ενδιαφέρεσαι; (είδος) Aπό racing το gt5 είναι ότι πρέπει, λίγο παλιό αλλά παιχνιδάρα, ειδικά τώρα που βγήκε και σε platinum έκδοση που είναι πιο φθηνή. Παιχνίδια υπάρχουν εκατοντάδες φίλε, εξαρτάται από το τι ζητάς όμως.
mtzs Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Φιλικη συμβουλη να μη παρεις φθηνα χειριστηρια. Μονο γνησια dualshock 3 της σονυ για να εχουν την καλυτερη απόκριση. οτιδηποτε αλλο καπου θα χανει ειδικα στις αποκλειστικοτητες παιξε gow3 Uncharted series, Heavy Rain να χαρεις αποκλειστικοτητες
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Και Batman Series ακόμη, Red Dead Redemption... Υπάρχουν πολλά. Καλό gaming !
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 αυτα δεν ειναι αποκλειστηκοτητες ομως Α οκ τώρα είδα πως για αποκλειστικότητες ενδιαφέρεσαι
JohnVani18 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2012 Εχω 360,οποτε κοιταω μονο αποκλειστηκοτητες Θελεω action adventure,οχι racing ,ουτε πιστολιδι[fps] Πάρε κανένα μεταχειρησμένο με 20-30€ να κάνεις τη δουλειά σου. Απο παιχνίδια (επειδή κι εγώ μόνο για exclusives το έχω), Uncharted 1/2/3, God of War 1/2/3, Heavy Rain, Heavenly Sword, MGS4 (αυτά απο τη δική μου συλλογή). Επίσης, αν έπαιξες τα Ratchet & Clank στο PS2 και σου άρεσαν, προτείνω να ασχοληθείς και με αυτά, ειδικά το A Crack in Time.
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Πάρε κανένα μεταχειρησμένο με 20-30€ να κάνεις τη δουλειά σου. Απο παιχνίδια (επειδή κι εγώ μόνο για exclusives το έχω), Uncharted 1/2/3, God of War 1/2/3, Heavy Rain, Heavenly Sword, MGS4 (αυτά απο τη δική μου συλλογή). Επίσης, αν έπαιξες τα Ratchet & Clank στο PS2 και σου άρεσαν, προτείνω να ασχοληθείς και με αυτά, ειδικά το A Crack in Time. το heavenly sword ειναι αυτο εδω? : http://www.youtube.com/watch?v=-xhTGPk4HnM Ωραιο μου φενετε αλλα φερνει αποτι καταλαβα πολυ προς το gow.
mados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Καλησπερα, πως μπορω να μεταφερω αρχεια μεγαλης χωρητικοτητας απο το pc στο ps3 (πχ ταινιες κτλ...)
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 @kjtzemis Ναί αυτό είναι. Είναι το ίδιο στυλ, γι' αυτό μοιάζουν. Αλλά αν το παίξεις, θα σου αφήσει άλλη εντύπωση. @mados Αν και δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια, με FTP περνάς στη κονσόλα αρχεία άνω των 4GB. Γίνεται και με streaming, αλλά πρέπει να το έχεις με LAΝ στο router και πρέπει να τα έχεις ρυθμίσει κατάλληλα.
kjtzemis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Το uncharted 1 το εχω στο 58% με 5 ωρες (του παιχνιδιου). Ωραια, εφυγε το μισο :mrgreen:
JohnVani18 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Εγώ σου είπα, με την σκέψη να το τελιώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται, δεν το ευχαριστιέσαι. Προσωπικά το Unch1 γούσταρα να το παίζω, ακόμα και την 2η φορά (που με δυσκόλεψε αρκετά).
mados Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2012 @mados Αν και δεν έχω ασχοληθεί με τέτοια, με FTP περνάς στη κονσόλα αρχεία άνω των 4GB. Γίνεται και με streaming, αλλά πρέπει να το έχεις με LAΝ στο router και πρέπει να τα έχεις ρυθμίσει κατάλληλα. Για την πρωτη λυση να υποθεσω χρειαζεται jb... σωστα?? Ο δευτερος τροπος που αναφερεσαι πως γινεται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις