Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εννοεις οτι στο τελος καταλαβες τι παιζει?

το ιδιο επαθα και εγω στο πρωτο, προχωραγα προχωραγα δεν καταλαβαινα τιποτα λεω τι σκατα ιστορια εχει?ειπα μια στιγμη να σε ρωτησω αλλα λεω ασε θα το τελειωσω και θα δω.

Το ίδιο έχω πάθει και εγώ.Το 1 δεν το εχω παίξει αλλά έχω πάρει το 2.

Ξεκίνησα να παίζω αλλά δεν καταλάβαινα ποιός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού και το έχω παρατήσει.

Λέτε να το πιάσω πάλι;

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ παιδιά streaming σε οποιαδήποτε ταινια από την πιο απλή έως 1080p δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον επεξεργαστή μου που εχω στην υπογραφή.

Δηλαδή κατά την διάρκεια της ταινίας δεν είχες καθόλου διακοπές και κολλήματα?

Δημοσ.

Το ίδιο έχω πάθει και εγώ.Το 1 δεν το εχω παίξει αλλά έχω πάρει το 2.

Ξεκίνησα να παίζω αλλά δεν καταλάβαινα ποιός είναι ο σκοπός του παιχνιδιού και το έχω παρατήσει.

Λέτε να το πιάσω πάλι;

Και στο 1 το είχα παθει αυτό. Ξεκίνησε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Το gow ειναι must play συλλογή για όλους τους κατόχους PlayStation.

Δηλαδή κατά την διάρκεια της ταινίας δεν είχες καθόλου διακοπές και κολλήματα?

Έχω βάλει αρκετές φορές ταινίες. Οι πιο πολλές μου έχουν παίξει απροβλημάτιστα. Εχω αντιμετωπίσει και lag βέβαια σε κάνα 2 ταινίες. Η καλύτερη λύση ειναι να το κάνεις παύση για λίγη ώρα και μετά να το ξαναδείς.

Δημοσ.

Και στο 1 το είχα παθει αυτό. Ξεκίνησε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Το gow ειναι must play συλλογή για όλους τους κατόχους PlayStation.

Κάτσε γιατί με μπερδέψατε..

Στο post #5032 έγραψες αρχικά για το little big planet και μετά για το gow,αλλά εγώ νόμιζα οτι λες για το little big planet.

Γι'αυτό μιλάω.Δεν έχω καταλάβει τον σκοπό του παιχνιδιού.Απλά προχωράς;

Δημοσ.

Κάτσε γιατί με μπερδέψατε..

Στο post #5032 έγραψες αρχικά για το little big planet και μετά για το gow,αλλά εγώ νόμιζα οτι λες για το little big planet.

Γι'αυτό μιλάω.Δεν έχω καταλάβει τον σκοπό του παιχνιδιού.Απλά προχωράς;

Α για το little bit planet μου έλεγες εσύ? Γιατί εμείς μιλούσαμε για το gow. Τι lbp ναι απλα προχωράς και σπας πλάκα δεν εχει κατι άλλο να κανείς.

Δημοσ.

chapter 13 (65%) και συνεχιζω στο Uncharted 1 :mrgreen:

οσο προχωραει γινετε και πιο ωραιο.

πολυ ωραιο σκηνικο με το jet sky.

Δημοσ.

Απ' όσο έπαιξα online, έχει άλλες αποστολές παρόλο που είναι στην ίδια τοποθεσία με το campaign.

Πάντως έχει φάση και αξίζει.

Δημοσ.

το ίδιο με το splitscreen δεν ειναι? τότε θα το τερματισω μόνος μου σε 3d και μετά θα ασχοληθώ με το co-op.

μεχρι να φτασεις στο UC3 εχεις καιρο ακομη.

προσωπικη μου γνωμη αφου εχεις την δυνατοτητα ξεκινησετα με την σειρα οπως εκανα και εγω, αν πας στο 3 πιστευω δεν θα γυρισεις πισω τουλαχιστον στο 1 με τιποτα, μονο και μονο απο τα γραφικα.

Δημοσ.

Αν γίνεται διαφωτίστε με λίγο τι μπορεί να φταίει γιατί έχασα την μπάλα:

Στο mortal kombat 9 (για ps3 μιλάω) στα move list του χαρακτήρα που έχουμε, αν πάτε προς τα κάτω στα tag lists moves έχει κάτι συνδυασμούς με 2 -3 κουμπιά και μετά πρέπει να πατήσουμε L1, εμένα δεν λειτούργησαν ποτέ αυτοί οι συνδυασμοί με το L1 και απορώ σε τι χρησιμεύουνε, μήπως πρέπει να είναι γεμάτη κάποια μπάρα ενέργειας για να λειτουργήσουνε? Τι παίζει? Λέτε να μην παίζουνε γιατί το πήρα από το θείο?

Να πω ότι όλες οι άλλες κινήσεις μου παίζουνε άψογα, ακόμα και τα special moves, τα x-rays τα πάντα εκτός από αυτούς τους συνδυασμούς με L1 στο τέλος.

Δημοσ.

Μπορώ να φορτίσω το controller με ένα φορτιστή usb που έχω απο ένα xperia; Ή μπορεί να πάθει κάτι;

μεχρι να φτασεις στο UC3 εχεις καιρο ακομη.

προσωπικη μου γνωμη αφου εχεις την δυνατοτητα ξεκινησετα με την σειρα οπως εκανα και εγω, αν πας στο 3 πιστευω δεν θα γυρισεις πισω τουλαχιστον στο 1 με τιποτα, μονο και μονο απο τα γραφικα.

Υπαρχει μια περίπτωση να παίξει και το 1 μετά το 3 όπως έκανα εγώ .. :mrgreen:

Αλλά πρέπει να φάει μεγάλο κόλλημα με τα uncharted.

Το 1 όντως είναι πολύ πίσω σε γραφικά απο το 3 και το 2.

Και ο χειρισμός είναι λίγο χειρότερος.

Δημοσ.

Μπορώ να φορτίσω το controller με ένα φορτιστή usb που έχω απο ένα xperia; Ή μπορεί να πάθει κάτι;

Υπαρχει μια περίπτωση να παίξει και το 1 μετά το 3 όπως έκανα εγώ .. :mrgreen:

Αλλά πρέπει να φάει μεγάλο κόλλημα με τα uncharted.

Το 1 όντως είναι πολύ πίσω σε γραφικά απο το 3 και το 2.

Και ο χειρισμός είναι λίγο χειρότερος.

δεν νομιζω να μπορείς να φορτίσεις γιατί το καλωδίο του Xperia ειναι micro USB ένω το ds3 θέλει mini USB. και επίσης καλύτερα μην δοκιμάσεις να τα φορτίσεις σε πρίζα. δεν ξέρω τι μπορει να παθει. εγώ τα φορτιζω στο pc.

το ξέρω το φαντάστηκα αυτό. με την σειρά πήρα και το gow. και έτσι θα κάνω και στο uncharted

Δημοσ.

δεν νομιζω να μπορείς να φορτίσεις γιατί το καλωδίο του Xperia ειναι micro USB ένω το ds3 θέλει mini USB. και επίσης καλύτερα μην δοκιμάσεις να τα φορτίσεις σε πρίζα. δεν ξέρω τι μπορει να παθει. εγώ τα φορτιζω στο pc.

Η υποδοχή ταιριάζει.Είναι το πρώτο xperia το x1.

Αλλά δεν ξέρω άν κάνει να μπει σε πρίζα...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...