ilias_97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Έπαιζα limbo πριν και μου φάνηκε αρκετά ωραίο. Με μόνο 2 κουμπιά και τον μοχλό προχωράς όλη την πίστα. Ενώ τα κουμπιά είναι απλά οι γρίφοι μερικές φορές δυσκολεύουν. είναι ωραίο όμως ξεκινάς το παιχνίδι ούτε loading ούτε τίποτα κατευθείαν παίζεις. Και όταν παίζεις δεν έχει ούτε μπάρες ούτε ενέργειες στη οθόνη. Ωραίο είναι θα το συνεχίσω. Απλά άκουσα ότι έχει μικρή διάρκεια (περίπου 3 ώρες) Γαμωτο επρεπε να υπηρχε full game trial για το παιχνιδι θα ειχες παιξει το 1/3 του χωρις καν να το αγορασεις Εγω περιμενω πως και πως να ερθει η καρτα που παραγγειλα για το psn για να αγοράσω το journey!
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Γαμωτο επρεπε να υπηρχε full game trial για το παιχνιδι θα ειχες παιξει το 1/3 του χωρις καν να το αγορασεις Εγω περιμενω πως και πως να ερθει η καρτα που παραγγειλα για το psn για να αγοράσω το journey! Πόσο έχουν αυτά τα παιχνίδια στο store?
ilias_97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Πόσο έχουν αυτά τα παιχνίδια στο store? Και τα 2 περιπου 12€.
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Και τα 2 περιπου 12€. Το καθένα έτσι? Καλές τιμές είναι πιστεύω...
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 για ps3 τα εχεις (δεν ξερω αν βγαινουν αλλου)? Όχι, στο Χ360 (σιγά μην το αγόραζα ). Αρχικά ηταν αποκλειστηκότητα τα Ninja Gaiden (το 1ο στο ΧΒΟΧ και το 2ο στο Χ360), αλλά αργότερα βγήκαν και στο PS3 ως Ninja Gaiden Sigma 1 και 2. Το 3 είναι διαθέσιμο και στις δλυο κονσόλες.
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Όχι, στο Χ360 (σιγά μην το αγόραζα ). Αρχικά ηταν αποκλειστηκότητα τα Ninja Gaiden (το 1ο στο ΧΒΟΧ και το 2ο στο Χ360), αλλά αργότερα βγήκαν και στο PS3 ως Ninja Gaiden Sigma 1 και 2. Το 3 είναι διαθέσιμο και στις δλυο κονσόλες. Τα ninja gaiden sigma είναι καλά? Την παρουσίαση του νέο gow μόνο εγώ θα την δω?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τα ίδια με του Χβοχ είναι, απλά με λίγο πιο χαμηλή δυσκολία. Εσύ που έχεις και cfw δοκίμασέ τα, δεν χάνεις κάτι. υγ : όχι φυσικά!!
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Τα ίδια με του Χβοχ είναι, απλά με λίγο πιο χαμηλή δυσκολία. Εσύ που έχεις και cfw δοκίμασέ τα, δεν χάνεις κάτι. υγ : όχι φυσικά!! Φυσικά, απλά τι θα προτοδοκιμάσω! Να φτιάξουμε κάνα chat να συζητάμε ή θα τα πούμε στο official topic όσοι το δούμε?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Οτι αξίζει και σου αρέσει θα παίξεις πρώτα, μετά οι... δοκιμές.. Στο τοπικ, γι' αυτό φτιάχτηκε
naruto14 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Οτι αξίζει και σου αρέσει θα παίξεις πρώτα, μετά οι... δοκιμές.. Στο τοπικ, γι' αυτό φτιάχτηκε Να αρχίσω από το 1 λες? Είναι καλό?
JohnVani18 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το 1ο δεν το έπαιξα, το 2ο (οπως είπα και στον kjtzemis) δεν με τρέλανε.. Πολύ μέτριο το βρήκα..
ilias_97 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Δημοσ. 30 Απριλίου 2012 Το καθένα έτσι? Καλές τιμές είναι πιστεύω... Ναι το καθένα.
johnbond Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Δημοσ. 2 Μαΐου 2012 Έχει παίξει κανείς το Sonic Generations; Λέω να το πάρω γιατί έχει καλά reviews και θέλω να θυμηθώ τα νιάτα μου με τον sonic.
Thaninho Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ρε παιδια υπαρχει κανα θεμα με το uncharted 3; Καθε φορα που βαζω το δισκακι το πσ3 ακουγετε σαν νταλικα , στα αλλα δισκακια ακουγετε κανονικα το πσ3 edit: τελικα σταματισε να λειτουργει το παιχνιδι καθε φορα που φορτονω το save κολαει το loading ενω γυρναει κανονικα το δαχτλδ και ξανα edit: τωρα δεν παιζει και το φιφα 12 (δεν ανιγει καν) ενω ενα αλλο το παιζει κανονικοτατα.......αρχισε να τα φτυνει το πσ3;
kjtzemis Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 Δημοσ. 3 Μαΐου 2012 ρε παιδια υπαρχει κανα θεμα με το uncharted 3; Καθε φορα που βαζω το δισκακι το πσ3 ακουγετε σαν νταλικα , στα αλλα δισκακια ακουγετε κανονικα το πσ3 edit: τελικα σταματισε να λειτουργει το παιχνιδι καθε φορα που φορτονω το save κολαει το loading ενω γυρναει κανονικα το δαχτλδ και ξανα edit: τωρα δεν παιζει και το φιφα 12 (δεν ανιγει καν) ενω ενα αλλο το παιζει κανονικοτατα.......αρχισε να τα φτυνει το πσ3; πιο μοντελο ps3 εχεις και ποσα GB? μηπως επαθε τιποτα το Blue Ray drive σου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις