kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 πρεπει να ειναι οντως το drive γτ εβαλα το αυτι μου κοντα στο πσ3 και σαν να μην στριφογυρνάνε τα δισκακια.....το πατισα κανα 2 παναγιες και μια δυνατουτσικι μπουνια και δουλευουν τωρα τα παιχνιδια με μερικα κρασαρισματα κατα την διαρκια του παιχνιδιου... προς το παρων θα βολευτω ετσι γτ δεν εχω μια να το παω σε μαγαζι αλλα και τα χερια μου απλα δεν κανουν για τετοιες δουλεις ( εχω καψει ισα με 3 επεξεργαστες στην αλαγη παστας) αχχαχαχαχαχαχαχαχ
mados Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: φιλε να κανονισουμε κανα multi στο uncharted2 που ειχες πει...
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 φιλε να κανονισουμε κανα multi στο uncharted2 που ειχες πει... και εγω μεσα αλλα πρεπει πρωτα να δω τι φταιει στο ιντερνετ μου και κολλαει το multi. :/
mados Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 και εγω μεσα αλλα πρεπει πρωτα να δω τι φταιει στο ιντερνετ μου και κολλαει το multi. :/ ξες η naughty dog το εχει παραμελησει εδω και αρκετο καιρο, ειδικα τωρα που εχει βγει και το 3 αλλα θεωρω οτι το multi του ειναι το καλυτερο της σειρας.
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ναι το ειχα πει και στον kjtzemis για το multi. Να κανονισουμε οποτε θελετε. Αλλα μονοι μας μπορουμε να παιξουμε μονο co - op και survival και αντιπαλοι δηλαδη αλλα θα ειναι ψιλοβλακεια. (εκτος αν ημαστε μαζι στην ιδια ομαδα και ειναι και αλλοι). Τι λέτε αύριο στις 14.00?
kjtzemis Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ναι το ειχα πει και στον kjtzemis για το multi. Να κανονισουμε οποτε θελετε. Αλλα μονοι μας μπορουμε να παιξουμε μονο co - op και survival και αντιπαλοι δηλαδη αλλα θα ειναι ψιλοβλακεια. (εκτος αν ημαστε μαζι στην ιδια ομαδα και ειναι και αλλοι). Τι λέτε αύριο στις 14.00? λιγο δυσκολο για μενα σαββατο. δεν ξερω κιολας αν θα μπορω να παιξω Multi γιατι εχω προβλημα, λαγγαρει το Mulri και προσπαθω να το φτιαξω.
mados Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Ναι το ειχα πει και στον kjtzemis για το multi. Να κανονισουμε οποτε θελετε. Αλλα μονοι μας μπορουμε να παιξουμε μονο co - op και survival και αντιπαλοι δηλαδη αλλα θα ειναι ψιλοβλακεια. (εκτος αν ημαστε μαζι στην ιδια ομαδα και ειναι και αλλοι). Τι λέτε αύριο στις 14.00? τωρα που και οι servers του uncharted 2 ειναι αρκετα πεσμενοι υπαρχει μεγλαη πιθανοτητα να ειμαστε στην ιδια ομαδα...
ilias_97 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Δημοσ. 4 Μαΐου 2012 Μπορουμε να ειμαστε και σιγουρα! Απλα κανει καποιος ενα party κανουν join οι υπολοιποι και παταει το παιχνιδι που θελει. Θα είναι σιγουρα ο party leader και τα μελη στην ιδια ομαδα ετσι. μπορεις στις 2?
mados Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Μπορουμε να ειμαστε και σιγουρα! Απλα κανει καποιος ενα party κανουν join οι υπολοιποι και παταει το παιχνιδι που θελει. Θα είναι σιγουρα ο party leader και τα μελη στην ιδια ομαδα ετσι. μπορεις στις 2? καλα κατσε να γινει και αυτο που λες ειναι παιχνιδακι...
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δεν κατάλαβα Μπορειτε αυριο στις 2? εγω ναι θα μπορεσω στις 2 η ωρα (αρκει να το θυμηθω ). με την βοηθεια του mtzs φτιαξαμε την συνδεση μου και δεν κολλαει το multiplayer.
mados Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 εγω ναι θα μπορεσω στις 2 η ωρα (αρκει να το θυμηθω ). με την βοηθεια του mtzs φτιαξαμε την συνδεση μου και δεν κολλαει το multiplayer. μπραβο... και γω αν δεν το ξεχασω ειμαι μεσα!!
kjtzemis Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 μπραβο... και γω αν δεν το ξεχασω ειμαι μεσα!! αν ειναι μιλαμε απο εδω το πρωι για να συνενοηθουμε.
naruto14 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Δημοσ. 5 Μαΐου 2012 Ε παιδιά μην με τραβάτε άλλο με το multiplayer φτάνει! Επίτηδες το κάνετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις