naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Public πάς μόνο για τα 2nd hand, τίποτα άλλο. Ή για να δώσεις κανένα μεταχειρισμένο που δεν μπορείς να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι άλλο σε καλύτερη τιμή...
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Ή για να δώσεις κανένα μεταχειρισμένο που δεν μπορείς να το πουλήσεις και να πάρεις κάτι άλλο σε καλύτερη τιμή... Σκότωμα τα παίρνουν, απο τη μία καλύτερα να τα κρατήσεις για συλλογή.
naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Σκότωμα τα παίρνουν, απο τη μία καλύτερα να τα κρατήσεις για συλλογή. Σωστό και αυτό... Τελείωσα το πρώτο chapter στο RDR. Όσο πάει και γίνεται πιο ενδιαφέρον...
ilias_97 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πώς σου φαίνεται το rdr? Θα το πάρω και εγώ μία από αυτές τις μέρες μάλλον...
naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Πώς σου φαίνεται το rdr? Θα το πάρω και εγώ μία από αυτές τις μέρες μάλλον... Ωραίο παιχνιδάκι. Από σενάριο δεν λέει και πολλά αλλά βγάζεις νόημα. Gameplay πρωτοποριακό όπως όλα τα games της Rockstar και γενικά είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι (δεν συναντάς κάθε μέρα western open world ). Ο χειρισμός είναι λίγο δύσκολος αλλά είναι θέμα συνήθειας (τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει εγώ ακόμα παιδεύομαι ώρες ώρες ) Έχεις δρόμο ακόμα.. Καλό λιώσιμο! Ακόμα 3 chapters από όσο είδα και είναι όλα πιο μικρά από το πρώτο. Spoiler μην διαβάσετε αν δεν το έχετε παίξει! Σε όλο το παιχνίδι ψάχνουμε να βρούμε αυτόν τον μπάρμπα που μας πυροβόλησε στην αρχή?
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 @naruto14 Δεν θυμάμαι και πολλά (εώς τίποτα).. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια απο τότε που το έπαιξα. Αλλά απ όσο θυμάμαι, ναί..
naruto14 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 @naruto14 Δεν θυμάμαι και πολλά (εώς τίποτα).. Πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια απο τότε που το έπαιξα. Αλλά απ όσο θυμάμαι, ναί.. Και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Rockstar έτσι είναι? Με τέτοιου είδους απλά σενάρια?
JohnVani18 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Δημοσ. 16 Μαΐου 2012 Και τα υπόλοιπα παιχνίδια της Rockstar έτσι είναι? Με τέτοιου είδους απλά σενάρια? Ναί, σε αυτό το στυλάκι είναι. Μόνο το πρώτο Red Dead είναι διαφορετικό, το Redemption έγινε GTA.
kjtzemis Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ναί, σε αυτό το στυλάκι είναι. Μόνο το πρώτο Red Dead είναι διαφορετικό, το Redemption έγινε GTA. αλλο το Red dead και αλλο το red dead redemption?
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δύο κυκλοφόρησαν, το 1ο λεγόταν Red Dead Revolver (PS2/Xbox). Το 2ο (και πιο πρόσφατο) είναι το Red Dead Redemption (PS3/Xbox360).
naruto14 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Και εγώ δεν ήξερα ότι υπήρχαν 2. Και μάλιστα είδα πως την ευρωπαϊκή έκδοση για το πρώτο την έκανε η rockstar ενώ την Ιαπωνική η capcom!
JohnVani18 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Η Capcom απλά το δημοσίευσε στην Ιαπωνία.. Τα CoD για παράδειγμα, στην Ιαπωνία η Square Enix τα δημοσιεύει. Άλλο publisher, άλλο developer. publisher = αυτός που δημοσιεύει το παιχνίδι developer = αυτός που αναπτύσει το παιχνίδι
MetalGearFan Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Δημοσ. 17 Μαΐου 2012 Ευρωπαϊκή έκδοση του Tales of Graces που θα βγει 31 Αυγούστου. Το έχω σχεδόν σίγουρο, έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από την αμερικάνικη έκδοση που βγήκε πριν ένα μήνα. Είναι περίεργο πάντως, που πριν μερικά χρόνια την PS2 εποχή, τέτοια παιχνίδια είχαν τρομερή προβολή και καλές πωλήσεις, όπως φυσικά θυμάστε οι περισσότεροι. Τώρα τα πλασάρουν σαν ιδιαίτερα γούστα, λες και είναι μόνο για άτομα με Ιαπωνικά ή anime φετίχ. Και μιλάμε για κονσόλες, ποιος θα το πίστευε πως η Ιαπωνική βιομηχανία θα παραγκωνίζονταν στις κονσόλες και ανταυτού θα είχαμε Crysis & Call of Duty & Skyrim σαν πρωτοκλασάτους τίτλους. Δεν λέω πως δεν είναι παιχνιδάρες αλλά είναι PC gaming PC gameplay από PC developers που τα γραφικά έχουν πλεονέκτημα στα PC. Που στο καλό πήγαν η ποικιλία μου και οι καινούργιες ιδέες και οι τρομερές ιστορίες ?! E Microsoft που μας φλόμωσες στο first person shooter στις κονσόλες και έκανες όλον το τύπο να τα προμοτάρει σε γλοιώδη βαθμό πάνω απ'όλα ? Πάλι τσατίστηκα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις