optimus_crime Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Το Arkham Asylum ειναι φοβερο παιχνιδι, δυστυχως δεν εχω ασχολειθει πανω απο 1-2 ωρες μαζι του, το ειχα κατευασμενο για το pc και μολις βγηκα δεν εκανα save και βαριομουν να το ξαναπιασω απο την αρχη.Εχει φοβερα γραφικα ωραιο χειρισμο και ωραιο ξυλο ( ). Αν εχεις μια μεγαλη τηλεοραση κιολας πιστευω το συγκεκριμενο θα το κατα ευχαριστηθεις. 32'' LG Μαλλον θα παω προς το Batman, είναι και από το ebay μέχρι να έρθει εδώ(1-2 βδομαδες) θα 'χω τελειώσει και τις εξετάσεις... Ότι πρέπει .
kjtzemis Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 32'' LG Μαλλον θα παω προς το Batman, είναι και από το ebay μέχρι να έρθει εδώ(1-2 βδομαδες) θα 'χω τελειώσει και τις εξετάσεις... Ότι πρέπει . μια χαρα ειναι και η 32" απο το να επαιζες σε καμια 20" HD Ready χιλιες φορες καλυτερα.
mados Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 32'' LG Μαλλον θα παω προς το Batman, είναι και από το ebay μέχρι να έρθει εδώ(1-2 βδομαδες) θα 'χω τελειώσει και τις εξετάσεις... Ότι πρέπει . Νομιζω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη...
optimus_crime Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Νομιζω οτι εκανες την καλυτερη επιλογη... Eδώ θα 'μαστε να το δούμε . Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας. Σύντομα θα προσθέσω λεφτά στην κάρτα και θα το τσιμπήσω από ebay.
kjtzemis Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 ειχα στο PS2 το Tekken Tag Tournament 1 σε αυθεντικο, το ειχα τερματισει ωραιο παιχνιδακι αλλα νταξει κλασσικο tekken ολο τα ιδια και τα ιδια το μονο καλο ηταν οτι ξεκλειδωνες και bowling απο το καινουριο μαρεσει πολυ η μεταλικη θηκη αλλα δεν πιστευω το παιχνιδι να αξιζει τα λεφτα οπου θα το βγαλουνε δλδ κανα 50-60Ε στο νερο.
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 17.55 θα ειμαι μεσα Χαχα, παντως αν το σκεφτουν όλοι αυτό είναι πιθανόν να μπλοκαρει το σύστημα( ; ) .
ilias_97 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν νομιζω να το ξερουν ολοι. Αν δεν ειχα διαβασει αυτο που postaρες ουτε εγω θα το ηξερα.
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δεν νομιζω να το ξερουν ολοι. Αν δεν ειχα διαβασει αυτο που postaρες ουτε εγω θα το ηξερα. Σωστό αυτό που λες αλλά σκεφτου και πόσα gaming sites υπάρχουν εκεί έξω που κάθε μέρα έχουν εκατομύρια επισκέπτες . Αν και δεν νομίζω πως μπορεί να δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα με τις πολλές συνδέσεις (εξάλλου η sony για 2η φορά δεν θέλει να την ξαναπάθει...)
ilias_97 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μακάρι να μη συμβεί τπτ γιατί θέλω να λιώσω στο gt5.
kjtzemis Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δλδ απο της 6 σημερα το απογεμα μεχρι αυριο το πρωι δεν θα μπορουμε να παιζουμε online?
optimus_crime Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δλδ απο της 6 σημερα το απογεμα μεχρι αυριο το πρωι δεν θα μπορουμε να παιζουμε online? Μπόρεις να μείνεις συνδεδεμένος σε online game, εφόσων είσαι ήδη on πριν το κλείσιμο της αναβάθμισης αν και δεν καταλαβαίνω αυτή την λογική.
mados Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Οχι ρε να παρει παλι αρχισε τα περσινα τα κολπα η sony με το κλεισιμο του psn!!! :mad: :mad: :mad:
Προτεινόμενες αναρτήσεις