JohnVani18 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Για να ελέγξεις που θα πάει, πρέπει να το κρατάς το L2 αν θυμάμαι καλά..
kjtzemis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Για να ελέγξεις που θα πάει, πρέπει να το κρατάς το L2 αν θυμάμαι καλά.. ναι αυτο εκανα και τοτε αλλα και σημερα, κραταγα το L2 πατημενο και αν εκανα πανω κατω το ds3 ρυθμιζα την θεση χωρις να χρησημοποιεισω τα αναλογικα, σημερα αυτο δεν μου το εκανε.
ilias_97 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Το 1 το έχεις παίξει? γιατί σκέφτομαι να ξεκινήσω την σειρά αλλά με ξενερώνει λίγο που το 1 είναι παλιό και δεν έχει τόσο καλά γραφικά Όχι ξεκίνησα κατευθείαν από το 2 και το 99% της ιστορίας το κατάλαβα. Μην κοιταξετε αν δεν εχετε παιξει το παιχνιδι: το μονο που δεν καταλαβα ηταν που γνωριζω αυτον τον john που στην πραγματικοτητα ηταν το θηριο
kjtzemis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 το uncharted 2 ξερει κανενας ποσα chapters εχει?
naruto14 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2012 Το inFAMOUS μου φάνηκε πολύ μάπα. Βέβαια είναι θεότρελο αλλά έχει μερικά πράγματα που σε ξενερώνουν αφάνταστα. Για παράδειγμα οι κινήσεις των ατόμων είναι για κλάματα. Όπως επίσης και τα άλματα και ότι συνεπάγεται από αυτά. Επίσης μου έσπασε τα νεύρα που σε μερικά σημεία πηδάς και αντί για να πιαστεί πηδάει παραπέρα και πέφτει στον γκρεμό. Epic fail αυτό. Τέλος πάντων πέρα από τα 2 χιλιάδες στραβά που του βρήκα έχει fun και θα το συνεχίσω. Ελπίζω το 2 να μην είναι έτσι μόνο.
kjtzemis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 27 αν θυμάμαι καλά.. ωραια πλησιαζω προς το τελος, ειμαι στο 23 chapter και 80%. τα τερατακια που λεγατε οτι εχει το UC2 εννοουσατε κατι σαν αρκουδες?καπως ετσι?
naruto14 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παιδιά για προτείνετε κανένα παιχνίδι να παίξω online. Έχω ξεμείνει από ιδέες και δεν έχω τι να παίξω. Οτιδήποτε πείτε ευπρόσδεκτο. Όχι όμως τα καινούργια παιχνίδια...
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2012 Παίξε Blur αν έχει ακόμα κόσμο. Τα σπάει. Αν είχες χμποχ θα έμπαινα να swap some paint.
giorgos_OPEL Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Παιδια καλησπερα. Σημερα μετα απο ενα μεγαλο update (περιπου 3 GB) στο παιχνιδι Gran Turismo 5 καθως παει να κανει load το save μου πεταει μηνυμα οτι το load απετυχε λογο κατακερματισμενων αρχειων(corrupted files). Παιδια παρακαλω βοηθηστε γιατι εχω ριξει πολυ λιωσιμο στο παιχνιδι (300 μερες παιχνιδιου οποιος το εχει παιξει θα καταλαβει οτι δεν ειναι και λιγες). Εχω ξενερωσει παρα πολυ ρε παιδια. Ετσι και δεν φτιαξει μα την παναγια θα τα πουλησω ολα!!!!
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Παίξε Blur αν έχει ακόμα κόσμο. Τα σπάει. Αν είχες χμποχ θα έμπαινα να swap some paint. Τίποτα σε action?
Vole Maulder Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Action racer είναι το Blur Δεν ξέρω, τι ακριβώς θες; Online να παίξεις μόνος σου εναντίον αγνώστων ή κάτι για co-op; Αν είναι το δεύτερο τα Army of Two έχουν πλάκα. Το 2 το έχω στο PS3, οπότε αν δε βρεις κανέναν πες. Απλώς, δεν έχω πολύ χρόνο. ΠΣΚ μόνο και όχι για λιώσιμο. Επίσης, το 1 νομίζω πως δεν έχει online co-op. Α, ναι, μην ξεχνιόμαστε. Uncharted, αλλά μάλλον το έχεις ακουστά αυτό
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Action racer είναι το Blur Δεν ξέρω, τι ακριβώς θες; Online να παίξεις μόνος σου εναντίον αγνώστων ή κάτι για co-op; Αν είναι το δεύτερο τα Army of Two έχουν πλάκα. Το 2 το έχω στο PS3, οπότε αν δε βρεις κανέναν πες. Απλώς, δεν έχω πολύ χρόνο. ΠΣΚ μόνο και όχι για λιώσιμο. Επίσης, το 1 νομίζω πως δεν έχει online co-op. Α, ναι, μην ξεχνιόμαστε. Uncharted, αλλά μάλλον το έχεις ακουστά αυτό Online για μόνος μου εναντίον αγνώστων θέλω. Co-op μόνο offline παίζω με τον αδερφό μου. Το Army of Two το έχω παίξει και δεν μου άρεσε τόσο για αυτό και το άφησα. Θα δοκιμάσω και το Army of Two 40th Day. Ναι το έχω ακουστά το Uncharted . Απλά επειδή δεν το έχω παίξει ακόμα και θα το παίξω μετά το enslaved odyssey to the west ψάχνω για κάτι άλλο. Ευχαριστώ για τις προτάσεις σου.
JohnVani18 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 H thatgamecompany επιβεβαίωσε στο joystiq πως μια Collector's Edition του παιχνιδιού θα κυκλοφορήσει σε retail μορφή και θα περιέχει τους τίτλους Flower και flow (μαζί με το Journey) σε ένα δισκάκι. Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τιμή, ημερομηνία κυκλοφορίας και τι άλλο θα περιέχει. Παρόλα αυτά αρκετά καταστήματα έχουν ημερομηνία κυκλοφορίας Αύγουστο. Journey, Flower and Flow PS3 bundle listed for late summer
naruto14 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2012 Το Battle All stars royale πότε ακριβώς βγαίνει είπαν? Γιατί παντού βλέπω λέει Q4 2012. Εγώ νόμιζα έβγαινε Ιούλιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις