Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

γενικα στο online υπαρχουν περιπου 5-6 modes.

γενικα στο online υπαρχουν περιπου 5-6 modes.

Ε μια χαρά είναι. Και έχει και κόσμο. :)

Δημοσ.

Ε μια χαρά είναι. Και έχει και κόσμο. :)

Μπα μη το λες εχει μειωθει παρα πολυ ο κοσμος. Καποιες φορες περιμενω και 5 λεπτα για να βρει παικτες. Ευτυχως ομως τωρα οπως ειπα πιο πριν εχω βρει και καποιους αλλους ελληνες που μπαινουν τακτικα και ετσι δεν εχω προβλημα.

Δημοσ.

Στο Unch3 πάλι γίνεται το ανάποδο, περιμένεις 5 λεπτά (τουλάχιστον) για να μπείς σε αγώνα.. :P

Εννοείς πως έχει ή δεν έχει κόσμο? Γιατί αυτό είπε παραπάνω και ο ηλίας.

Δημοσ.

Ρε παιδια πως θα συνδεσω το ps3 με 5 1 ηχεια και να ειναι και ο ηχος 5 1 και οχι απλο stereo?Ηθελα να παρω τα logitec Z506 για να εχω ηχο 5 1 αλλα απο οτι καταλαβα και μου ειπαν, πρεπει να εχουν οπτικη εισοδο και αυτα δεν εχουν.Δηλαδη πρεπει να παρω ενισχητη με οπτικη ινα που κανει κανενα 200αρη χωρις τα ηχεια,αλλος τροπος δεν υπαρχει?

Δημοσ.

Υπάρχουν ηχεία 5.1 με 70€ που έχουν είσοδο για οπτική ίνα (αν και συγκριτικά με τα άλλα 5.1 δεν είναι τόσο καλά). Ναι, για να έχεις 5.1 νομίζω μόνο με οπτική ίνα γίνεται.

Δημοσ.

Μάλλον θα το παραγγείλω σε λίγες μέρες. Εσύ πήρες?

Και εγώ σε λίγες μέρες. Έχω βάλει στο μάτι αυτήν την LG IPS235V μαζί με τα Ζ323 της logitech. :mrgreen:

Δημοσ.

Και εγώ σε λίγες μέρες. Έχω βάλει στο μάτι αυτήν την LG IPS235V μαζί με τα Ζ323 της logitech. :mrgreen:

Και εγω αυτη σκεφτομαι τωρα επειδη με τη dell βγαινει πιο ακριβα. Το θεμα με τα ηχεια εχει ληξει για εμενα τα z323 θα παρω.

Δημοσ.

Και εγω αυτη σκεφτομαι τωρα επειδη με τη dell βγαινει πιο ακριβα. Το θεμα με τα ηχεια εχει ληξει για εμενα τα z323 θα παρω.

Αν πας και εσύ για αυτά ορίστε η οικονομικότερη λύση και από ένα μόνο κατάστημα, getitnow.

screenshot2dcx.jpg

Δημοσ.

Κάτι άσχετο το All-Stars: Battle Royale ξέρετε πότε θα κυκλοφορήσει;

Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία. Λένε στο 4ο τρίμηνο του 2012. :rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...