Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλύτερη από το DS3 δεν νομίζω. Γενικά δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο χειριστήριο από DS3 από ps3.

ρωταω και λεω για racing games γιατι στην περιγραφη του λεει αυτο εδω:Το μοναδικό ασύρματο χειριστήριο με Οptical Wheel για οδήγηση ακριβείας

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει. Αν θες να δώσεις λεφτά για καλύτερο χειρισμό σε racing games δώστα σε μία τιμονιέρα.

Δημοσ.

Εγώ πιστεύω πως δεν αξίζει. Αν θες να δώσεις λεφτά για καλύτερο χειρισμό σε racing games δώστα σε μία τιμονιέρα.

Έχει ένα point εδώ ο Ηλίας... μια καλή τιμονιέρα είναι το καλύτερο χειριστήριο για racing games!

Δημοσ.

Θα συμφωνησω και γω

Το καλυτερο vfm σε "χαμηλη" σχετικα τιμη ειναι η Logitech driving force GT

κατω απο 100 ευρω αν τη βρεις

Δημοσ.

Υπάρχουν ηχεία 5.1 με 70€ που έχουν είσοδο για οπτική ίνα (αν και συγκριτικά με τα άλλα 5.1 δεν είναι τόσο καλά). Ναι, για να έχεις 5.1 νομίζω μόνο με οπτική ίνα γίνεται.

Ποια είναι αυτά τα ηχεία που λες; Νόμιζα ότι μόνο τα ακριβά της Logitech έχουν είσοδο οπτικής ίνας.

Κατά τ' άλλα, Logitech Driving Force GT, όπως είπαν, για racing και δε θα το μετανιώσεις ποτέ. Θα αναρωτιέσαι γιατί δεν το είχες κάνει τόσο καιρό. Πεταμένα λεφτά να πάρεις απλώς άλλο χειριστήριο πέρα από το DS.

Δημοσ.

Ποια είναι αυτά τα ηχεία που λες; Νόμιζα ότι μόνο τα ακριβά της Logitech έχουν είσοδο οπτικής ίνας.

Creative Labs Inspire 5.1 Digital 5700 DTS Speaker System

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελείωσα το uncharted 2. Εντάξει το παιχνίδι απλά είναι έπος. Στο τέλος με ζόρισε αρκετά με τον Luzarovic αλλά τελικά το πέρασα.

Πάντως δεν περίμενα να αφήσει την Chloe και να πάει με την Elena. H ατάκα στο τέλος της Chloe πάντως όλα τα λεφτά :P

Επεξ/σία από naruto14
Δημοσ.

Τελείωσα το uncharted 2. Εντάξει το παιχνίδι απλά είναι έπος. Στο τέλος με ζόρισε αρκετά με τον Luzarovic αλλά τελικά το πέρασα.

Πάντως δεν περίμενα να αφήσει την Chloe και να πάει με την Elena. H ατάκα στο τέλος της Chloe πάντως όλα τα λεφτά :P

Εγω δεν ειχα δυσκολευτει στον καραφλα εκει στο τελος, εποιασα με την μια τι ακριβως επρεπε να κανω και απλα πυροβολουσα σε αυτα τα σημεια.

Δημοσ.

Γελoίος είναι βρε παιδιά, με την πρώτη τον έβγαλα στο hard κι όλας. :P

Eμένα με δυσκόλεψε

ο τύπος στο τρένο κάπου στη μέση του παιχνιδιού

Δημοσ.

Γελoίος είναι βρε παιδιά, με την πρώτη τον έβγαλα στο hard κι όλας. :P

Eμένα με δυσκόλεψε

ο τύπος στο τρένο κάπου στη μέση του παιχνιδιού

Ποιον τύπο είχε εκεί? Δεν το θυμάμαι καθόλου.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...