Προς το περιεχόμενο

Playstation 3 Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχε στο uncharted τέτοιο πράγμα? Δεν το θυμάμαι :/

ναι ακριβως αυτο που ρωταγα εγω τις προαλες, νομιζα οτι ειχε χαλασει αυτη η λειτουργια στο χειρηστηριο μου γιατι στο UC1 αν κραταγες το L2 και κουναγες το DS3 συμαδευες ενω στο UC2 δεν το εκανε (τουλαχιστον απο το 18 Chapter και μετα που θυμαμαι δεν το εκανε).

Δημοσ.

ναι ακριβως αυτο που ρωταγα εγω τις προαλες, νομιζα οτι ειχε χαλασει αυτη η λειτουργια στο χειρηστηριο μου γιατι στο UC1 αν κραταγες το L2 και κουναγες το DS3 συμαδευες ενω στο UC2 δεν το εκανε (τουλαχιστον απο το 18 Chapter και μετα που θυμαμαι δεν το εκανε).

Εγώ πάλι σε κανένα uncharted δεν είχα χρησιμοποιήσει sixaxis. Δεν το έλεγε ρε παιδιά ότι είχε κάπου :mad:

Στο 3 έχει?

Δημοσ.

Αντιθέτως, το GoW είναι που "δεν έχει" gameplay και απλά πατάς τετράγωνο/τρίγωνο και τα διαλύεις όλα.

Στο Heavenly Sword έχει τις normal επιθέσεις, quick και heavy, και αντίστοιχα βγάζεις τα ανάλογα counters, δεν πατάς απλά ένα κουμπί και μπλοκάρει/κάνει counter.

Kαι όντως, έχει πολύ ωραίο story και πολύ ωραίους χαρακτήρες. Στο God of War οτι βρεθεί στο πέρασμά σου απλά το καθαρίζεις.

@Vole Maulder

Περί sixaxis thingy, έχει επιλογή απενεργοποίησης (κι εγώ κάπως αργά το έμαθα..).

Δημοσ.

Είχε επιλογή και το HS για το sixaxis; Παίζει να μην το είχα ψάξει καν, τόσο αναμενόμενο το είχα θεωρήσει ότι θα το είχαν χώσει μέσα αυτό απλώς για να το κάνουν. Oh well, πάει τώρα. Αν το ξαναπαίξω ποτέ θα το έχω υπόψη.

Δημοσ.

παιδιά βλέπω τελευταία ότι το PSN Plus έχει ωραία δωρεάν παιχνίδια (Little Big Planet 2, Deus Ex,...) και σκέφτομαι να αγοράσω συνδρομή. το θέμα είναι ότι από αύριο πάω διακοπές και την κονσόλα θα την ξαναχρησιμοποιήσω μέσα Αυγούστου. να αγοράσω συνδρομή μόλις γυρίσω από τις διακοπές ή δεν θα προσφέρονται δωρεάν τα παιχνίδια που προανέφερα?

Δημοσ.

Αντιθέτως, το GoW είναι που "δεν έχει" gameplay και απλά πατάς τετράγωνο/τρίγωνο και τα διαλύεις όλα.

Στο Heavenly Sword έχει τις normal επιθέσεις, quick και heavy, και αντίστοιχα βγάζεις τα ανάλογα counters, δεν πατάς απλά ένα κουμπί και μπλοκάρει/κάνει counter.

Kαι όντως, έχει πολύ ωραίο story και πολύ ωραίους χαρακτήρες. Στο God of War οτι βρεθεί στο πέρασμά σου απλά το καθαρίζεις.

@Vole Maulder

Περί sixaxis thingy, έχει επιλογή απενεργοποίησης (κι εγώ κάπως αργά το έμαθα..).

Το god of war δεν είναι απλά ένα [] και ένα Δ. Αν παίζεις σε υψηλό επίπεδο δυσκολίας χρειάζεσαι να παίζεις έξυπνα για να νικήσεις. Στο hard στα boss συνήθως χάνω κάνα 2 φορές μέχρι να βρω το "κόλπο" για να τους νικήσω.

Στο Heavenly Sword ήταν που πατούσα συνέχεια το [] και τίποτα άλλο. Με ξενέρωσε απίστευτα.

Δημοσ.

Το τερμάτησα στο hard το GoW3. ;)

Άντε, L1 + Δ αν όχι [] + Δ, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Το παιχνίδι συγκριτικά με το HS είναι εύκολο.

Είσαι αρχή ακόμα, παρακάτω είναι που θα χρησιμοποιήσεις και τις επόμενες τεχνικές.

Πού να δείς στο HS τα boss fights, εκεί είναι που θα φρίξεις.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Κάτι που σίγουρα θα κάνει αρκετούς χαρούμενους!!

Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots to Get a Trophy Patch

Δημοσ.

Hah! Νωρίς νωρίς το MGS.

Κατσικούλα, κάποια παιχνίδια θα είναι διαθέσιμα όλο το χρόνο (LBP2, Infamous 2 και Motorstorm, νομίζω), κάποια όχι. Τσέκαρε ποια θες εσύ και ως πότε είναι και πράξε αναλόγως.

Ναρούτο, γι' αυτό σε ρώτησα κι εγώ πόσο έπαιξες. Νομίζω πως το HS έχει μεγαλύτερη ποικιλία από το GoW. Τώρα, εντάξει, αν δεν είσαι ψημένος να το παίξεις μην το κάνεις εξαναγκαστικά. Το θέμα είναι να το διασκεδάζεις κιόλας. Πιάσε το ξανά μετά από λίγο καιρό, ίσως να το δεις με φρέσκο μάτι και να το επανεκτιμήσεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ΗS το βλεπω σαν μια χαμενη ευκαιρια για κατι πραγματικα καλο.

Πολυ μικρο παιχνιδι,ενδιαφερον και πιο βαθυ συστημα μαχης απο το GOW,αλλα για καποιο λογο λιγοτερο εθιστικο και διασκεδαστικο.

Θυμαμαι ειχα παθει πλακα με τα γραφικα παντως οταν το ειχα πρωτοδει.

παιδιά βλέπω τελευταία ότι το PSN Plus έχει ωραία δωρεάν παιχνίδια (Little Big Planet 2, Deus Ex,...) και σκέφτομαι να αγοράσω συνδρομή. το θέμα είναι ότι από αύριο πάω διακοπές και την κονσόλα θα την ξαναχρησιμοποιήσω μέσα Αυγούστου. να αγοράσω συνδρομή μόλις γυρίσω από τις διακοπές ή δεν θα προσφέρονται δωρεάν τα παιχνίδια που προανέφερα?

Χανεις το Deus Ex νομιζω(τελος Ιουλιου) μαζι με τα Chime Super Deluxe and Warhammer 40,000: Space Marine(και τα 2 18 Ιουλιου).

Δημοσ.

Το ΗS το βλεπω σαν μια χαμενη ευκαιρια για κατι πραγματικα καλο.

Πολυ μικρο παιχνιδι,ενδιαφερον και πιο βαθυ συστημα μαχης απο το GOW,αλλα για καποιο λογο λιγοτερο εθιστικο και διασκεδαστικο.

Θυμαμαι ειχα παθει πλακα με τα γραφικα παντως οταν το ειχα πρωτοδει.

Αν σκεφτείς πως ηταν ο πρώτος (αν δεν κάνω λάθος) τίτλος της Ninja Theory, έκαναν αρκετά καλή δουλειά.

Και μιλάμε για launch τίτλο του PS3, οπότε πρέπει να τα σκεφτούμε και αυτά. ;)

Απο διάρκεια ναί, ηταν σχετικά μικρό, αλλά τα boss fights ηταν pain in the ass.. Σύστημα μάχης δυσκολούτσικο και περίπλοκο στην αρχή, αλλά μετά ηταν πολύ καλό.

Η έλειψη upgrades θα έδινε άλλη αίσθηση στο παιχνίδι, και σίγουρα (όπως ανέφερες) "εθισμό" και διασκέδαση.

Τα γραφικά όντως ηταν κάτι που έκανε το παιχνίδι να ξεχωρίζει εκείνη την εποχή.

Δημοσ.

Ναρούτο, γι' αυτό σε ρώτησα κι εγώ πόσο έπαιξες. Νομίζω πως το HS έχει μεγαλύτερη ποικιλία από το GoW. Τώρα, εντάξει, αν δεν είσαι ψημένος να το παίξεις μην το κάνεις εξαναγκαστικά. Το θέμα είναι να το διασκεδάζεις κιόλας. Πιάσε το ξανά μετά από λίγο καιρό, ίσως να το δεις με φρέσκο μάτι και να το επανεκτιμήσεις.

Ακριβώς αυτό. Επειδή δεν με έχει ψήσει δεν το παίζω. Το back up το έχω ακόμα, ίσως ασχοληθώ σε λίγο καιρό.

Δημοσ.

Μόλις βρήκα χρόνο έπαιξα και τερμάτισα το batman arkham city, πολύ μικρό μου φάνηκε όμως. Από ότι είδα έχει και κάτι μικρές αποστολές να κάνεις μετά τον τερματισμό αλλά μετά από κανά 2-3 μέρες το βαριέσαι. Το ίδιο και με τα battle που έχει για εξάσκηση, όλα είναι επαναλαμβανόμενα πράγματα από το κανονικό σενάριο του παιχνιδιού. Μου φαίνεται θα το κάνω uninstall γιατί μου πιάνει και χώρο στο δίσκο. Κανένας άλλος τι έχει να πει?

Μου άφησε όμως πολύ καλή εντύπωση από άποψη γραφικών, υφών, λεπτομερειών. Επίσης μου άρεσε ότι είναι και open world game σαν το assasins creed.

Με την κάρτα γραφικών που έχω το καταευχαριστήθηκα.

Δημοσ.

1) εισαι σε τοπικ ps3 οποτε η καρτα γραφικων σου μας ειναι αδιαφορη :P

2) αν δεν σ αρεσε το batman οποιο και αν ειναι αυτο(city,asylum) παρατα το gaming :)

Δημοσ.

Μόλις βρήκα χρόνο έπαιξα και τερμάτισα το batman arkham city, πολύ μικρό μου φάνηκε όμως. Από ότι είδα έχει και κάτι μικρές αποστολές να κάνεις μετά τον τερματισμό αλλά μετά από κανά 2-3 μέρες το βαριέσαι. Το ίδιο και με τα battle που έχει για εξάσκηση, όλα είναι επαναλαμβανόμενα πράγματα από το κανονικό σενάριο του παιχνιδιού. Μου φαίνεται θα το κάνω uninstall γιατί μου πιάνει και χώρο στο δίσκο. Κανένας άλλος τι έχει να πει?

Μου άφησε όμως πολύ καλή εντύπωση από άποψη γραφικών, υφών, λεπτομερειών. Επίσης μου άρεσε ότι είναι και open world game σαν το assasins creed.

Με την κάρτα γραφικών που έχω το καταευχαριστήθηκα.

Το asylum είναι open world? γιατί δεν μου φάνηκε έτσι.

1) εισαι σε τοπικ ps3 οποτε η καρτα γραφικων σου μας ειναι αδιαφορη :P

2) αν δεν σ αρεσε το batman οποιο και αν ειναι αυτο(city,asylum) παρατα το gaming :)

το batman έχει πολύ ωραίο gameplay αλλά σε κάποιον που δεν αρέσει ο ηπερήρωας δεν είναι και τίποτα φοβερό. Εγώ προσωπικά εντυπωσιάστηκα από το gameplay αλλά μέχρι εκεί. Η ιστορία μέχρι και αηδία μου έφερε. Για το asylum που έπαιξα μιλάω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...