katsikoula Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εντάξει, δε λες κι ακριβώς πως ισχύει ό,τι για το zavvi. Οι προσφορές του είναι αστείες και οι υπόλοιπες τιμές περίπου σε ό,τι έχουμε συνηθίσει στην Ελλάδα από άλλα καταστήματα. Οταν έχει κατηγορία μειωμένης τιμής και η μείωση είναι της τάξης των 20 λεπτών μας κοροϊδεύουν απλώς. Να προσθέσω στις προτάσεις το amazon.co.uk. κάνεις λάθος. θα σου πω μερικές πρόσφατες που μου έρχονται στο μυαλό. Lost Blu Ray Collection 65 ευρώ ενώ στην χώρα μας από 100 ευρώ στο Public του Mall στο Μαρούσι και από 90 ευρώ από ένα μαγαζί που δεν το ξέρει κανείς. Catherine (PS3 Game) 19 ευρώ ενώ 35 ευρώ στην χώρα μας πάλι από Public αλλά και από άλλα άγνωστα. Assasin's Creed 1 & 2 στα 15 ευρώ ενώ ενώ στην χώρα μας από 29 ευρώ από Πλαίσιο και άλλα άγνωστα. αυτά μου έρχονται έτσι στα γρήγορα. αν θέλετε και άλλα μπορώ να σκεφτώ. υπόψιν ότι με κάθε παραγγελία από zavvi πληρώνεις 1,25 ευρώ μεταφορικά ανεξαρτήτως από τα κομμάτια που έχεις αγοράσει. αυτό ισχύει για PS3 Games και Blu Ray που έχω αγοράσει εγώ. στην χώρα μας πόσο πληρώνεις μεταφορικά? edit: μόλις κατάλαβα ότι δεν αναφερόσουν σε εμένα. νόμιζα ότι μιλούσες για το zavvi. τεσπα το αφήνω το post γιατί έχω γράψει χρήσιμα πράγματα...
ilias_97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 κάνεις λάθος. θα σου πω μερικές πρόσφατες που μου έρχονται στο μυαλό. Lost Blu Ray Collection 65 ευρώ ενώ στην χώρα μας από 100 ευρώ στο Public του Mall στο Μαρούσι και από 90 ευρώ από ένα μαγαζί που δεν το ξέρει κανείς. Catherine (PS3 Game) 19 ευρώ ενώ 35 ευρώ στην χώρα μας πάλι από Public αλλά και από άλλα άγνωστα. Assasin's Creed 1 & 2 στα 15 ευρώ ενώ ενώ στην χώρα μας από 29 ευρώ από Πλαίσιο και άλλα άγνωστα. αυτά μου έρχονται έτσι στα γρήγορα. αν θέλετε και άλλα μπορώ να σκεφτώ. Μιλούσε για το Game Explorers (νομίζω ) 2
naruto14 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ρε μπόι δουλευόμαστε, μου είπες πως έχει προϊόντα με "πολύ πιο κάτω από τις τιμές της ελληνικής αγοράς" Στα μεγάλα καταστήματα αναφερόμουν, πλαίσιο public multirama κλπ.
kjtzemis Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια το PES2013 ποτε βγαινει τελικα?για 7 Σεπτεμβρη δεν ελεγαν? Μπηκα στην σελιδα των public και λεει 28 Σεπτεμβρη, θα μας τρελανουν τελειως?28 δεν βγαινει το FIFA13?
Vole Maulder Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 To zavvi γράφει 23. Το amazon δεν έχει καν ημ/νία. Αλλού το βλέπω για 4-5 Οκτωβρίου.
Uberalles_gr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Θέλω να πάρω το buzz και βρήκα αυτό.. Πως σας φάινεται;; Στο zavvi είχε μόνο το παιχνίδι...
naruto14 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Κάνε μια βόλτα στα carrefour θα δεις έχει προσφορές. Ξέρω ότι έχει το μουσικό quiz στα 25 ή 20 με 4 buzzers. Για το παγκόσμιο δεν γνωρίζω.
kjtzemis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 To zavvi γράφει 23. Το amazon δεν έχει καν ημ/νία. Αλλού το βλέπω για 4-5 Οκτωβρίου. καλα ρε ειναι ζωα να πουμε?πιο στα σκατα να πρωτοπαρουμε στις 28 Σεπτεμρβη αφου βγαινουν και τα 2?εγω υπολογιζα να τα παρω και τα 2 αλλα αν το προ εβγενε στις 7 τωρα δεν εχει καμια ουσια να τα παρω την ιδια μερα και τα 2 γιατι δεν θα ξερω πιο να προτοπαιξω. :@ :@ :@ :@ :@
naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 καλα ρε ειναι ζωα να πουμε?πιο στα σκατα να πρωτοπαρουμε στις 28 Σεπτεμρβη αφου βγαινουν και τα 2?εγω υπολογιζα να τα παρω και τα 2 αλλα αν το προ εβγενε στις 7 τωρα δεν εχει καμια ουσια να τα παρω την ιδια μερα και τα 2 γιατι δεν θα ξερω πιο να προτοπαιξω. :@ :@ :@ :@ :@ Ε και εσύ μην τα πάρεις day one. Πάρε αυτό που θες να παίξεις πιο πολύ πρώτα και άσε το άλλο για πιο μετά.
Uberalles_gr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Κάνε μια βόλτα στα carrefour θα δεις έχει προσφορές. Ξέρω ότι έχει το μουσικό quiz στα 25 ή 20 με 4 buzzers. Για το παγκόσμιο δεν γνωρίζω. Σε ευχαριστώ δεν το ήξερα !!
kjtzemis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Ε και εσύ μην τα πάρεις day one. Πάρε αυτό που θες να παίξεις πιο πολύ πρώτα και άσε το άλλο για πιο μετά. γιατι νομιζεις ξερω πιο απο τα 2 θελω να παιξω? το φιφα φετος ηταν και παλι ανωτερο απο το προ (προσωπικη μου αποψη). δεν ξερω τι να κανω, θα δω αναλογος και τα χρηματα που θα εχω τοτε. μπορει να το κανω οπως φετος, πηρα το προ day one και το φιφα το τσιμπησα τα χριστουγεννα που το εβγαλαν ολα τα μαγαζια προσφορα στα 30Ε.
naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 γιατι νομιζεις ξερω πιο απο τα 2 θελω να παιξω? το φιφα φετος ηταν και παλι ανωτερο απο το προ (προσωπικη μου αποψη). δεν ξερω τι να κανω, θα δω αναλογος και τα χρηματα που θα εχω τοτε. μπορει να το κανω οπως φετος, πηρα το προ day one και το φιφα το τσιμπησα τα χριστουγεννα που το εβγαλαν ολα τα μαγαζια προσφορα στα 30Ε. Κάνε το ίδιο, ίσως η EA ξαναβγάλει σε προσφορά τα παιχνίδια της. (τώρα βέβαια δεν υπάρχει και ΕΑ Hellas).
kjtzemis Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Κάνε το ίδιο, ίσως η EA ξαναβγάλει σε προσφορά τα παιχνίδια της. (τώρα βέβαια δεν υπάρχει και ΕΑ Hellas). φετος μπορει να κανω το αντιθετο, πρωτα φιφα και μετα προ αλλα φοβαμαι μην δεν μπορω να παιξω προ μετα και ξενερωσω ως συνηθως δλδ.τεσπα θα δω πως θα μου την βαρεσει.
naruto14 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 φετος μπορει να κανω το αντιθετο, πρωτα φιφα και μετα προ αλλα φοβαμαι μην δεν μπορω να παιξω προ μετα και ξενερωσω ως συνηθως δλδ.τεσπα θα δω πως θα μου την βαρεσει. Ακριβώς δεν είναι για να κάνεις σχέδια εσύ. ποτέ σχεδόν δεν βγαίνουν έτσι
Προτεινόμενες αναρτήσεις