Προς το περιεχόμενο

Cannon BJC 3000 + HP3300C Scanjet

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Από τότε που έβαλα win ME αρνούνται πεισματικά να συνεργαστούν αρμονικά για διάστημα μεγαλύτερο των 20 ημερών σερύ. Αναβάθμιση στους drivers έγινε, αλλά πάντα μετά από κάποιο διάστημα κάτι παύει να λειτουργεί (αυτήν την φορά είναι η λειτουργία copy που τυπώνει, τυπώνει και στο τέλος βγαίνει λευκή σελίδα !).<BR>Ίσως έχει κάποιος παρόμοιο πρόβλημα;; confused.gif" border="0

Δημοσ.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ?<BR>ΔΗΛ Ο SCANER ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ?<BR>SCANAREI ΟΚ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΟΥ?<BR>ΤΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται μόνο στον εκτυπωτή. Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση όταν δεν χρησιμοποιώ το copy και σκανάρω > αποθηκεύω > τυπώνω όλα βαίνουν καλώς.<BR>Προβλήματα παρουσιάζει το σκάνερ καθώς έχει αδυναμία να συνεργαστεί σχεδόν με όλα τα προγράμματα. Έτσι π.χ με το fine reader όταν επιχειρήσω σκανάρισμα τότε κολλάει οριστικά και πρέπει να κάνω επανεγκατάσταση των drivers για να ξαναλειτουργήσει (!).

Δημοσ.

?????<BR>WHAT??<BR>ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΑ ΣΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ SCANER ΑΝΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.<BR>ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΒΡΩΜΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ SCANER.<BR>ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ, USB, Η SCSI?<BR>ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ BUG ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ (Η ΤΟ SOFTWARE ΤΗΣ)ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΝ.<BR>Ο ΕΚΤΩΠΩΤΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΖΑΜΙ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...