parsifal Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2007 Σωστός, άψογο το DVD Rebuilder σε αυτό που κάνει. Αλλά χρησιμεύει μόνο για DVD9 -> DVD5 ή κάνω λάθος; Δέχεται κι άλλα formats ως είσοδο;
parsifal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2007 Στο θέμα με το κόψιμο mp3 πρόσθεσα έναν τοσοδούλικο οδηγό για το mp3DirectCut (επί τη ευκαιρία ενός post που έκανα σε άλλο thread). .
paschalia Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Από τα καλύτερα υπομνήματα που έχω διαβάσει . Απίστευτη δουλειά .
stemac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 ειχα φτιαξει thread παλαιοτερα ζητωντας το παρακατω και ο parsifal αν δε κανω λαθος μου εδωσε το λινκ για το αντιστοιχο υπομνημα. Δυστυχως αυτο δε με βοηθησε πολυ, οποτε... Ψαχνω για προγραμμα που να κανει record video απο ολοκληρη οθονη και απο επιλεγμενη περιοχη ( ειτε παραθυρο ειτε τη μαρκαρω εγω μου κανει). Δοκιμασα το snagit απο τη λιστα αλλα δυστυχως τα κανει convert τη στιγμη που τα γραφει, με αποτελεσμα η ποιοτητα να ειναι χαλια. Οποτε προτιμω ειτε να ρυθμιζω τη ποιοτητα της συμπιεσης η αν δε γινεται αυτο να τα βγαζει uncompressed οπως το fraps.
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Το CamStudio που έχω δοκιμάσει εγώ σου επιτρέπει να ορίσεις ποιον codec θες για video και ποιον για audio. Φαντάζομαι ότι και άλλα θα το κάνουν. Αν στο video επιλέξεις έναν μη απωλεστικό (π.χ. HuffYUV) ή έναν ελάχιστα απωλεστικό (π.χ. MJPEG), θα έχεις ποιότητα πολύ κοντά στο raw video που γίνεται captured. Με τεράστιες απαιτήσεις MB/min όμως. Επίσης, έχεις πρόσβαση στο VFW configuration dialog του επιλεγμένου codec (για όσους παρέχουν τέτοιο διάλογο), ώστε να τον παραμετροποιήσεις όπως θες.
stemac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 καλο αλλα δυστυχως αντιθετα με το fraps δεν σπαει το video σε κομματια αμα παει να ξεπερασει τα 4GB οποτε και κολλαει ( νομιζω το avi εχει ενα οριο μεγεθους η οχι?) ασε που κολησε λογο αυτου του λογου το προγραμμα και αρχισε να ανεβαζει ο σκληρος πεντε πεντε τη θερμοκρασια ( σε ~20-30sec απο 32-50 ενα βαθμο πιο πανω και θα εκλεινε αυτοματα το pc) Εβαλα Helix YV12 YUV Codec που ειναι κοντα σε uncompressed (165mbps). Εκτος απο αυτο το προβλημα το προγραμμα ειναι θεικο, μικρο, ελαφρυ πανευκολο να ρυθμισεις οτι θες. Επειδη δε ξερω απο τετοια codecs πιο προτεινεις? (στο site εχει και ενα lossless αυτο τι ειναι?) Γενικα εχω μανια με το uncompressed οποτε αν υπαρχει και καποιο codec που να τα κανει σε 10-20mbps και αυτο καλο ειναι
parsifal Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δεν υπάρχει θέμα με όριο 4GB αν γράφεις σε NTFS partition. Για lossless codec, ανέφερα ήδη τον HuffYUV. Άλλοι που μπορείς να δοκιμάσεις αν έχεις σχετικά γρήγορη CPU είναι FFV1 και Lagarith. Δες και αυτό εδώ το PDF, αν έχεις όρεξη.
stemac Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2008 σε ntfs γραφει το δοκιμασα 2 φορες ακριβως στα 4gb ενω λεει οτι γραφει σταματαει ( το αφησα 10 λεπτα παραπανω και δεν προσθεσε ουτε 1 kb) και αμα του πατησεις stop βγαζει ενα error και το σβηνει. cpu ειναι core2duo @ 2.4Ghz με 4mb cache, τα παραπανω codecs με ενα google θα τα βρω right? Επισης υπαρχει περιπτωση να γραψεις ενα video σε uncompressed να δουμε αν ξεπερναει τα 4GB στο pc σου? ακομα δοκιμασα να του βαλω ως temporal saving area οχι τον temp folder των windows αλλα αλλον για να αποφυγω οποιοδηποτε κολημα απο τα windows με privileges ( αν και 1 user εχει ως admin το pc). Αυτο το εκανα καθως στο forum του προγραμματος το λενε ως πιθανο προβλημα.
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Έχεις δίκιο, υπάρχει θέμα με τα 4GB. Μόλις έτρεξα μία δοκιμή με την υλοποίηση του HuffYUV που περιλαμβάνεται στο VFW κομμάτι του ffdshow-tryouts codec. Μάλλον είναι πρόβλημα του AVI writer που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα...
stemac Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 συμφωνα με τους developers του camstudio τα avi δε πανε πανω απο 4gb τωρα και εμενα μου φαινεται παραξενο εψαξα και στο ιντερνετ λιγο και δε βρηκα καποια παρομοια δηλωση. Θα δοκιμασω τωρα τα 2 codecs που μου ειπες μεσω ffdshow γιατι βαρεθηκα να προσπαθω να βρω σημειο στο video ακριβως πριν φτασω τα 4gb να το σταματησω. Για να βγαινει το video κατα προτιμηση σε avi ( για ευκολο editing), εως ~10mbps πιο coder θα χρησιμοποιουσες?
parsifal Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2008 Φυσικά και πάνε πάνω από 4GB τα AVI! Άλλο αν έχει πρόβλημα το AVI writer filter που χρησιμοποιείται. Για να βγαινει το video κατα προτιμηση σε avi ( για ευκολο editing), εως ~10mbps πιο coder θα χρησιμοποιουσες?
kavouras Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Καλησπέρα παιδιά...Δεν ξέρω αν το έχετε αναφέρει,αλλα στην ερώτηση Με ποιο πρόγραμμα: καταλογογραφώ τις ταινίες μου; αφού τα έχω δεί τα περισσότερα και όλα έχουν προβλήματα και ελλείψεις,κατέληξα με διαφορά στο extreme movie manager.Είναι απίστευτα παραμετροποιήσιμο,μπορεί να διαχειριστεί όσες ταινίες έχεις στο σκληρό ή σε dvd και αυτόματα να κατεβάσει όλες τις πληροφορίες που θες απο imdb ή οποιαδήποτε άλλο site...Κάνει μαζική εισαγωγή ταινιών κτλ κτλ...Ένα σας λέω,οτι είναι το ΜΟΝΟ πρόγραμμα που έχω αγοράσει ποτέ στη ζωή μου...Και ενω μπορούσα να μην το αγοράσω (ο νοών νοήτω) κατέληξα οτι αξίζει με διαφορά τα λεφτά του...Το έχει φτιάξει κάποιος Ιταλός στη σελίδα http://www.binaryworks.it/extrememoviemanager/ και το πουλάει μόνο 10 ευρώ με updates δωρεάν για πάντα! Δοκιμάστε ενα trial και πείτε μου αν αξίζει....
tarrasque Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2008 και εγώ το αγόρασα και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αξίζει χαλαρά τα 10?
parsifal Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Δημοσ. 7 Μαΐου 2008 Με ποιο πρόγραμμα: μετατρέπω avi/divx/mp4/mkv σε DVD; 20080507: Προσθήκη του WinAVI Video Converter και links για τους νέους οδηγούς του DVD Flick
parsifal Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Λοιπόν, ας το ξαναγράψω για όσους δεν έχουν καταλάβει ή δεν διάβασαν τα πρώτα posts: Το παρόν thread δεν προορίζεται για υποβολή ερωτήσεων «Με ποιο πρόγραμμα κάνω το X ή το Y πράγμα» και απαντήσεις σε αυτές. Δημιουργήθηκε για να συντονίσει την προσπάθεια των μελών που ενδιαφέρονται να συνεισφέρουν με νέο περιεχόμενο, σχόλια ή ιδέες στο thread Με ποιο πρόγραμμα; και μόνο γι' αυτό. Μην ποστάρετε ερωτήσεις του τύπου «Με ποιο πρόγραμμα κάνω το X ή το Y πράγμα». Θα διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση. Ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.