KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Mαγκες με συγκινειτε, δεν ηξερα πως θα γινει θεμα στο ινσομνια ο μελλοντικος αρρεβωνας μου-κατα καλοκαιρι μερια Τι να πω, μια αποφαση ειναι ολα, μετα την 5η τεκιλα της αγαπω ολες εξαλλου
grigas Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μήτσο άλλο ένα βράδυ με τις κοπελιές μας στο Ναύπλιο να τις έχουμε γραμμένες και να συζητάμε για τον Jack και τον Schofield και τον γλιτώνεις τον αρραβώνα:P:P:P Πάντως πέρα από την πλάκα να πω και δημόσια ότι σας θαυμάζω που το κρατήσατε τόσα χρόνια, σας εύχομαι να δεκαπλασιάσετε τα χρόνια που είστε μαζί και την επόμενη φορά που θα τα πούμε από κοντά να είστε με βέρα στο αριστερό. και μια τελευταία προσπάθεια να το ξανασκεφτείς:
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δεν νομίζω ότι υπήρχε πιο άκυρος και μέσω_Λαμίας τρόπος να γίνει το thread offtopic.
KaizerSoze Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μήτσο άλλο ένα βράδυ με τις κοπελιές μας στο Ναύπλιο να τις έχουμε γραμμένες και να συζητάμε για τον Jack και τον Schofield και τον γλιτώνεις τον αρραβώνα:P:P:P Μαλακα ενταξει, εκεινη η βραδια ηταν "Τεστοστερονη 20χρονου τιγκα" Να σου πω την αληθεια η δικια μου μετα με εκραξε καπως,αλλα στα @@μου Jack rulz και μια τελευταία προσπάθεια να το ξανασκεφτείς: Οχι ρε μαλακα!!!Με καταστρεφεις, οχι ΑΥΤΗ:evil:
grigas Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μαλακα ενταξει, εκεινη η βραδια ηταν "Τεστοστερονη 20χρονου τιγκα"Να σου πω την αληθεια η δικια μου μετα με εκραξε καπως,αλλα στα @@μου Jack rulz E σε τελική ανάλυση θα προτιμούσε να συζητάγαμε για τις ρώγες της Kim στην 2η σαιζόν εκεί που βγήκε από το ντους στο καταφύγιο του ψυχάκια?????
Sebastienomnia Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 παιδια συγγνωμη αλλα ποια ειναι η κοπελιτσα στην φωτογραφια??? πειτε γρηγοραααααααααα
Freakster Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Κατι μοιαζει ξεβιδωμενο πανω της, πιαστε ενα κατσαβιδι..!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Καλά πολύ photoshopιά αυτή η φώτο. Είπα να μην το πω και ξενερώσω κόσμο, αλλά ναι ρε παιδιά. Μιλάμε για τρελό photoshop. Σαν καρτούν είναι.
Sebastienomnia Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Οντως..Ενταξει,ωραια ειναι η κοπελα αλλα ειπαμε ρε παιδια..Λες και θα μπει σε cd-rom απο αυτα τα ΧΧΧ games που υπαρχουν ειναι..
bchris Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ρε σεις εισαστε σιγουροι οτι ειναι Ινδη? Γιατι ολος ο υπολοιπος κοσμος πιστευει οτι ειναι Αργεντινα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.