Freakster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Γυναικα της μερας λεμε ή γυναικα του λεπτου; Μονοτερμα το πηρες, ασε να πουμε και εμεις καμια, ειπες τις περισσοτερες που σκεφτομουν Yay Στικουδη. Εμενα μου αρεσει αυτη εδω, η Kristen Bell... Τουλαχιστον αυτο το καιρο.
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Μια που λέμε γενικά τα γούστα μας, να συμφωνήσω για Denise Richards και να προσθέσω Amy Smart (άλλο μουτράκι κι αυτή) http://www.actressarchives.com/display.php?img=628&return=%2Famys%2Findex.php%3Fpg%3D6 και την Heather Graham http://www.superiorpics.com/heather_graham/pictures/Graham_AG5888272782_picture.html
Sellers Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγώ θα διαλέξω την σανίδα σωτηρίας της χθεσινοβραδινής μου εξόδου ή οποία ακούει στο όνομα Raquel Alessi και ήταν αυτή που παίζει στο Ghost Rider με τον Νίκολας Κέιτζ. Η ταινία ήταν μια αποτυχία και μισή αλλά λόγο της συγκεκριμένης κυρίας δεν με πήρε ο ύπνος στην θέση μου. Offtopic: Mauel η παλιά σου υπογραφή ήταν καλύτερη. (Αυτή με το απόσπασμα του Χικμέτ και του Τσάπλιν) END
Freakster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγώ θα διαλέξω την σανίδα σωτηρίας της χθεσινοβραδινής μου εξόδου ή οποία ακούει στο όνομα Raquel Alessi και ήταν αυτή που παίζει στο Ghost Rider με τον Νίκολας Κέιτζ. Η ταινία ήταν μια αποτυχία και μισή αλλά λόγο της συγκεκριμένης κυρίας δεν με πήρε ο ύπνος στην θέση μου. H Ευα Μεντεζ δεν παιζει εκει;
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Offtopic: Mauel η παλιά σου υπογραφή ήταν καλύτερη. (Αυτή με το απόσπασμα του Χικμέτ και του Τσάπλιν) END Κάθε εποχή με τα κολλήματα της. Ακριβώς όπως οι γυναίκες που αναφέρουμε σ' αυτό το τόπικ. Σε μερικούς μήνες ή σε μερικά χρόνια θα είναι άλλες
Toufas Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Nope... Πολύ αστέρι πάντως η κοπελιά. http://www.imdb.com/title/tt0259324/fullcredits#cast
pappous_soulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Εγώ αγαπώ την Τζίνα.Όλες οι άλλες για μένα μου είναι αδιάφορες...
omnislash Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Asia Argento Οσοi παρακολουθείτε χαζοταινίες θα την είχατε προσέξει στο xxx.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Asia Argento Οσοi παρακολουθείτε χαζοταινίες θα την είχατε προσέξει στο xxx. Οι υπόλοιποι ίσως να την ξέρετε ως (I don't know) ΚΟΡΗ ΤΟΥ ARGENTO μήπως;
Sebastienomnia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Τελικα ειναι τοσες πολλες αυτες που μας αρεσουν που δε γινεται να λεμε μονο μια την ημερα...Παμελα Αντερσον..Δεν αναφερθηκε ακομα... Ποια εχει σειρα?
omnislash Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Οι υπόλοιποι ίσως να την ξέρετε ως (I don't know) ΚΟΡΗ ΤΟΥ ARGENTO μήπως; Xα τον μπαμπά ούτε και εγώ τον ήξερα στην αρχή :smile:
Sebastienomnia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Παπ γκο χο...Αχ ναι..Η κυρια Λουκα...Τι γυναικα!!! χαχαχα παρτε και μια jennifer hudson να ψιλογουσταρουμε ολοι..αντε καλημερα.... who's next?
Lucifer Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2007 Την Schiffer την αγαπώ φιλικά πλέον, την Beckinsale όχι και τόσο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.