Προς το περιεχόμενο

Γυναικες που αγαπαμε!

Sebastienomnia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γυναικα της μερας λεμε ή γυναικα του λεπτου; :P

Μονοτερμα το πηρες, ασε να πουμε και εμεις καμια, ειπες τις περισσοτερες που σκεφτομουν :) Yay Στικουδη.

Εμενα μου αρεσει αυτη εδω, η Kristen Bell...

Τουλαχιστον αυτο το καιρο.

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια που λέμε γενικά τα γούστα μας, να συμφωνήσω για Denise Richards και να προσθέσω Amy Smart (άλλο μουτράκι κι αυτή)

http://www.actressarchives.com/display.php?img=628&return=%2Famys%2Findex.php%3Fpg%3D6

και την Heather Graham

http://www.superiorpics.com/heather_graham/pictures/Graham_AG5888272782_picture.html

Δημοσ.

Εγώ θα διαλέξω την σανίδα σωτηρίας της χθεσινοβραδινής μου εξόδου ή οποία ακούει στο όνομα Raquel Alessi και ήταν αυτή που παίζει στο Ghost Rider με τον Νίκολας Κέιτζ. Η ταινία ήταν μια αποτυχία και μισή αλλά λόγο της συγκεκριμένης κυρίας δεν με πήρε ο ύπνος στην θέση μου.

Offtopic: Mauel η παλιά σου υπογραφή ήταν καλύτερη. (Αυτή με το απόσπασμα του Χικμέτ και του Τσάπλιν) END

Δημοσ.
Εγώ θα διαλέξω την σανίδα σωτηρίας της χθεσινοβραδινής μου εξόδου ή οποία ακούει στο όνομα Raquel Alessi και ήταν αυτή που παίζει στο Ghost Rider με τον Νίκολας Κέιτζ. Η ταινία ήταν μια αποτυχία και μισή αλλά λόγο της συγκεκριμένης κυρίας δεν με πήρε ο ύπνος στην θέση μου.

H Ευα Μεντεζ δεν παιζει εκει;

Επισκέπτης
Δημοσ.
Offtopic: Mauel η παλιά σου υπογραφή ήταν καλύτερη. (Αυτή με το απόσπασμα του Χικμέτ και του Τσάπλιν) END

Κάθε εποχή με τα κολλήματα της. Ακριβώς όπως οι γυναίκες που αναφέρουμε σ' αυτό το τόπικ. Σε μερικούς μήνες ή σε μερικά χρόνια θα είναι άλλες ;)

Επισκέπτης
Δημοσ.
Asia Argento

Οσοi παρακολουθείτε χαζοταινίες θα την είχατε προσέξει στο xxx.

Οι υπόλοιποι ίσως να την ξέρετε ως (I don't know) ΚΟΡΗ ΤΟΥ ARGENTO μήπως;

Δημοσ.

Τελικα ειναι τοσες πολλες αυτες που μας αρεσουν που δε γινεται να λεμε μονο μια την ημερα...Παμελα Αντερσον..Δεν αναφερθηκε ακομα...

Ποια εχει σειρα?

Δημοσ.
Οι υπόλοιποι ίσως να την ξέρετε ως (I don't know) ΚΟΡΗ ΤΟΥ ARGENTO μήπως;

Xα τον μπαμπά ούτε και εγώ τον ήξερα στην αρχή :smile:

Δημοσ.

Παπ γκο χο...Αχ ναι..Η κυρια Λουκα...Τι γυναικα!!! χαχαχα

παρτε και μια jennifer hudson να ψιλογουσταρουμε ολοι..αντε καλημερα....

who's next?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...