system Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μιας και βλέπω ότι προτιμάτε αργεντίνες να προσθέσω keyra.
Sebastienomnia Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 hillary duff για να μην ξεχνιιωμαστε..
joef_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ε ναι, άλλες σου σκάνε φούσκο και άλλες θα λένε "αχ τι κούκλος" για τον κάθε τελευταίο χλιμίντζουρα που θα δουν στην τιβι -ακόμα και αν δν το εννοούν, απλώς έτσι, για να στα κάνουν ομελέτα. προτιμώ τον φούσκο. τι λετε ρε παιδια? εχετε φαει φουσκο εκει που δεν το περιμενατε? εγω εμεινα μαλακας! ποναγα ειχα νευρα αλλα και δεν ηξερα παραληλα τι να κανω! αλλα η πουτανιες για να ζηλεψεις ομως ειναι οτι πιο σπασα@@ υπαρχει! τελικα δεν υπαρχει λυση με αυτες!! οτι και να κανεις χαμενος βγαινεις!!
xartial Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 γεια σας παιδια!!! μπηκα στο θεμα, αν και ειμαι γυναικα, διοτι ηθελα να δω τι γουστο εχετε οι αντρες και τι σας αρεσει... κατεληξα στο οτι πολλες απο τις κοπελες που αναφερετε ειναι πραγματι πολυ ομορφες και με απιστευτο σωμα, ωστοσο ολοι εχετε αυτο περιπου το προτυπο στο νου σας... ενταξει δεν λεω οτι πρεπει να σας αρεσει η λουκα για παραδειγμα, αλλα το στυλ του μοντελου δεν υπαρχει περιπτωση να μην το προσεξετε... για μενα παντως δεν υπαρχει πιο ομορφη και πιο γοητευτικη και πιο σαγηνευτικη και γενικα πιο... γυναικα απο την μονικα μπελουτσι!!! εκει βγαζω κι εγω το καπελο μου, η γυναικα ειναι το απολυτο θηλυκο... ετσι πρεπει νομιζω να ειναι οι γυναικες και απο σωματοτυπο... πληθωρικες, οχι ανορεξικες και κοκαλιαρες... και αυτο δεν το λεω επειδη δεν ειμαι 45 κιλα, δεν εχω τετοια κολληματα, αλλα πραγματικα χρειαζεται και λιγο... μπουτι, αλλιως τι θα πιανατε;;;:-P
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 εκανες το τρομερο λαθος ενω το nickname σου δεν υποδηλωνει γυναικα με το πρωτο σου ποστ το διατυμπανισες!!!κακομοιρα τι εχεις να περασεις.... σχετικα με αυτα που αναφερεις δε,συμφωνω 100%....
Gigenis Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 +++++++++++++++++++++++++++ MONICA!!!!!!!!!!!!! Είναι το μόνο πλάσμα που θα μπορουσα να "προσκυνήσω".
xartial Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 εκανες το τρομερο λαθος ενω το nickname σου δεν υποδηλωνει γυναικα με το πρωτο σου ποστ το διατυμπανισες!!!κακομοιρα τι εχεις να περασεις.... σχετικα με αυτα που αναφερεις δε,συμφωνω 100%.... ελπιζω να μην γδερνετε τις γυναικες και γι αυτο να ηταν τρομερο λαθος... :razz: :razz: κατα τα αλλα ο,τι και να ακουσω δεν με πειραζει!!!
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ελπιζω να μην γδερνετε τις γυναικες και γι αυτο να ηταν τρομερο λαθος... :razz: :razz: κατα τα αλλα ο,τι και να ακουσω δεν με πειραζει!!! δεν τις γδερνουμε....θα δεις... (αν και ευχομαι να μην...δεις!)
joef_gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 μπα belluci?? sorry δεν θα παρω! δεν μου αρεσει καθολου! προτιμώ την καραφλα της britney που λεει ο λογος παρα την m.b!
KWSN_Men Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 μπα belluci??sorry δεν θα παρω! δεν μου αρεσει καθολου! προτιμώ την καραφλα της britney που λεει ο λογος παρα την m.b! Είσαι τυχερός του λείπει ο Πρόεδρος.
bchris Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 μπα belluci??sorry δεν θα παρω! δεν μου αρεσει καθολου! προτιμώ την καραφλα της britney που λεει ο λογος παρα την m.b! Ωχ... Γραψε τωρα φιλε οτι εχεις να γραψεις, γιατι σε βλεπω με κανα χρονακι ban... BTW προσωπικα η monica ερχεται δευτερη. Πρωτη ειναι η μια και μοναδικη angelina
pappous_soulis Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 γεια σας παιδια!!! μπηκα στο θεμα, αν και ειμαι γυναικα, διοτι ηθελα να δω τι γουστο εχετε οι αντρες και τι σας αρεσει... κατεληξα στο οτι πολλες απο τις κοπελες που αναφερετε ειναι πραγματι πολυ ομορφες και με απιστευτο σωμα, ωστοσο ολοι εχετε αυτο περιπου το προτυπο στο νου σας... ενταξει δεν λεω οτι πρεπει να σας αρεσει η λουκα για παραδειγμα, αλλα το στυλ του μοντελου δεν υπαρχει περιπτωση να μην το προσεξετε... για μενα παντως δεν υπαρχει πιο ομορφη και πιο γοητευτικη και πιο σαγηνευτικη και γενικα πιο... γυναικα απο την μονικα μπελουτσι!!! εκει βγαζω κι εγω το καπελο μου, η γυναικα ειναι το απολυτο θηλυκο... ετσι πρεπει νομιζω να ειναι οι γυναικες και απο σωματοτυπο... πληθωρικες, οχι ανορεξικες και κοκαλιαρες... και αυτο δεν το λεω επειδη δεν ειμαι 45 κιλα, δεν εχω τετοια κολληματα, αλλα πραγματικα χρειαζεται και λιγο... μπουτι, αλλιως τι θα πιανατε;;;:-P Έτσι είναι.Εμένα δεν μ'αρέσει καμία ανορεξικιά.Θέλω να είναι φυσιολογική η κοπέλα,όχι πετσι και κόκαλο,να την ακουμπάς και να φοβάσε μην σπάσει. Και by the way,ειλικρινά δεν ξέρω γιατί σας αρέσει η Belluci. Χωρίς πλάκα δεν μ'αρέσει,δεν πιστεύω οτι είναι άσχημη,αλλά δεν μπορώ να την πω και θεογκόμενα.Επιπλέον την θεωρώ πολύ κλισέ...Όλοι την Belluci θέλουν,όλοι την Belluci προσκυνούν...Έλεος,μαζοποίηση ακόμα και στα γούστα μας?:-P Εμένα μ'αρέσουν οι καθημερινές κοπέλες,όχι τα μοντέλα που μοιάζουν άπιαστα όνειρα.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ....... Εμένα μ'αρέσουν οι καθημερινές κοπέλες,όχι τα μοντέλα που μοιάζουν άπιαστα όνειρα. ..... Εδω θα συμφωνησω! Και επισης να αναφερω οτι πολλές κοπελες που τις εχουμε κοντα μας μπορει να ειναι και ομορφοτερες (και δεν εννοώ μονο το προσωπο) απο πολλές ''δημοσιοτητες"...
Sebastienomnia Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 παιδια σιγουρακαι μαλιστα οι ελληνιδες εχουν ομορφυνει απιστευτα προσεχουν παρα πολυ το σωμα τους...
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ναι, έχουν ομορφύνει, όχι, τον κώλο αχλάδι δεν τον έχουν ξεπεράσει ακόμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.