Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Οι αλλαγές που έγιναν λοιπόν (οι γραμμένες τουλάχιστον :P) :

https://forum-en.guildwars2.com/forum/info/news/Update-Notes-September-17th-2012

General

■Asuran players will now aim toward their targets when using a rifle.

■Fixed various broken events and skill challenges.

■Fixed various locations that allowed players to move outside the map.

■Fixed various locations on maps where players could become stuck.

■Discovery crafting may now use items directly from a player’s bank.

■Fixed bugs in the Exploration achievement so players can now receive 100% map completion.

■Added a system to limit the experience and gold that players can receive from speed-farming dungeons.

Story

■Fixed bugs in “A Different Dream,” “A Fragile Peace,” “Dredging Up the Past,” "Forging the Pact,” “Pastkeeper,” “Ships of the Line,” “Stealing Secrets,” “The Priory Assailed,” and “The Source of Orr.”

■Reduced the overall difficulty in “Dead of Winter.”

World-versus-World

■Retaliation: This boon no longer reflects damage received from siege weapons.

■The Experimental Rifle is no longer usable in World-versus-World.

Professions

Warrior

■Smoldering Arrow: This skill’s casting time has been reduced.

Mesmer

■The Prestige: This skill now requires full recharge if it’s interrupted at any time.

Thief

■Descent of Shadows: This trait’s effect can now only trigger once every 8 seconds.

Engineer

■Rocket Boots: This skill is no longer usable underwater. This is a temporary change until we can figure out why players can launch themselves into the sky using this skill.

■Detonate Mine Field: This skill is no longer a blast finisher.

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Συμφωνώ ότι ο Thief ίσως να μην θέλει nerf, ή να θέλει λίιγο. Είναι η κατεξοχής class που θα κερδίζει τις πιο πολλές φορές στο 1 vs 1 (ειδικά απέναντι σε χαρακτήρες όπως ο Light ELE) αλλά χάνει με παραπάνω.

Εγώ παίζω warrior με shield στο off hand και έχω τον ele έυκολα στο 1 vs 1 όπως και ο thief Και ας μην έχω το damage του, απλά έχω stun και knockdown και άλλα skill.

Φυσικά πάντα έχει σχέση και το build και το Skill του παίχτη. Μου την έχει πέσει Thief την ώρα που ήμουν μόνος πάνω στη βάση χωρίς να τον δω και κατάφερα και τον έριξα. Αργότερα άλλος thief με πέτυχε πιο προετοιμασμένο αλλά με έριξε.

Εγώ ακόμη είμαι έτσι και έτσι για το sPvP και νομίζω ότι χάνει σε σύγκριση με το GvG του 1. Δεν υπάρχει τόσο teamwork και γι αυτό επικρατούν τόσο οι thieves, γτ πετυχαίνουν ξέμπαρκους elementalists εδώ και εκεί ενώ έπρεπε να είναι με team...

στο GvG δεν υπήρχε περίπτωση για 1vs1

PS... Discovery crafting may now use items directly from a player’s bank. ... ακούγετε τόσο καλό όσο νομίζω;;;

Δημοσ.
PS... Discovery crafting may now use items directly from a player’s bank. ... ακούγετε τόσο καλό όσο νομίζω;;;

επιτέλους ήρθε η ώρα για crafting

@Rush13 μην βγάζεις χωλή για τους thieves

η μαλακία έχει γίνει με μας

εμάς πρέπει να μας ανεβασουν

είναι κοινό μυστικό στα PvPs όπου βρεθει

ξέμπαρκος elem είναι νεκρός σε 3-5 sec

προσωπικά έκανα reroll σε warrior μόλις το

συνειδητοποίησα δυστυχώς ήμουν 31 lvl

μόλις μας ανεβάσουν όμως τον ξαναπιάνω στεγνά

Δημοσ.

To διευκρίνησα οτι δέν μιλάω για tournaments. Τα συγκεκριμένα class σε tournaments με τέτοια build είναι αστεία

Δέν κατάλαβες τι εννοώ τόση ώρα και γ'αυτο μου λές για ανόμοια πράγματα..

Λέω οτι το glass canon build του thief βγάζει ελεινά περισσότερο damage απο των υπόλοιπων class πλήν του warrior που ειναι ελεινά ευκολο να αποφυγεις το burst του.

Το game σε όλους τους χαρακτήρες βγάζει 3 ειδών βασικά build με παραλαγές. Offensive- Defensive - Support

To offensive ειναι τα λεγόμενα glass canon που σκάνε τρελό damage αλλα ειναι χαρτιά (gs warrior, dagger thief κτλπ)

Βalance εννοώ οτι άμα βάλεις όλα τα class με glass canon build κανονικά θα έπρεπε να σκάνε πάνω κάτω το ίδιο damage και να έχουν το ιδιο survivability, κάτι που δέν συμβαίνει αυτη την στίγμη αλλα υπάρχουν χαοτικές διαφορές.

επιτέλους ήρθε η ώρα για crafting

@Rush13 μην βγάζεις χωλή για τους thieves

η μαλακία έχει γίνει με μας

εμάς πρέπει να μας ανεβασουν

είναι κοινό μυστικό στα PvPs όπου βρεθει

ξέμπαρκος elem είναι νεκρός σε 3-5 sec

προσωπικά έκανα reroll σε warrior μόλις το

συνειδητοποίησα δυστυχώς ήμουν 31 lvl

μόλις μας ανεβάσουν όμως τον ξαναπιάνω στεγνά

Δέν κάνω whine φίλε απλά λέω αυτά που είδα .. ο elementalist ειναι μακράν το πιο ενδιαφέρον class και δέν τον αλλάζω.

Δυστυχώ στα 150 περίπου μάτς που έχω παιξει στο spvp έχω δει elementalists μετρημένους στα δάχτυλα, το class αρχίζει να εξαφανίζετε όλοι κάνουν reroll

απλά σαν dd παράδειγμα ειναι αστείο οτι εγώ πρέπει να έχω σωστό positioning, timing , σωστή εναλλαγή elements και σωστή χρήση των skills για να βγάλω το damage που ο άλλος βγάζει με ένα απλό hit του base attack του....

Δοκίμασε support build ειναι το μονο αξιολογο για elementalist (αλλα ειναι πολύ βαρετο δυστυχώς)

Δημοσ.

Βalance εννοώ οτι άμα βάλεις όλα τα class με glass canon build κανονικά θα έπρεπε να σκάνε πάνω κάτω το ίδιο damage και να έχουν το ιδιο survivability, κάτι που δέν συμβαίνει αυτη την στίγμη αλλα υπάρχουν χαοτικές διαφορές.

Δεν συμφωνώ ότι αυτό είναι το σωστό Balance. Πρέπει να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις class ακόμη και όταν αυτές παίζουν τον ίδιο "ρόλο" αλλιώς δεν έχουν νόημα... γι αυτό πχ εσείς μπορείς να παίξεις support και heal εγώ με τον war δεν μπορώ. Ο thief κάνει burst δυνατό αλλά είναι εύθραυστος, ο warrior λιγότερο dmg αλλά αντέχει και ξύλο.

Δημοσ.

Αμήν ρε φίλε, αμήν. Το είχα παρατήσει το crafting γι' αυτόν ακριβώς το λόγο.

Δημοσ.

Δεν συμφωνώ ότι αυτό είναι το σωστό Balance. Πρέπει να υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις class ακόμη και όταν αυτές παίζουν τον ίδιο "ρόλο" αλλιώς δεν έχουν νόημα... γι αυτό πχ εσείς μπορείς να παίξεις support και heal εγώ με τον war δεν μπορώ. Ο thief κάνει burst δυνατό αλλά είναι εύθραυστος, ο warrior λιγότερο dmg αλλά αντέχει και ξύλο.

αναφέρω χαοτικές διαφορές οχι τέτοια...Εγώ σε σχέση με τον shield axe warrior σου αν πάω full dps build σκάω χειρότερο damage απ'οτι σκάς εσύ με full defensive-support build, ειμαι 50 φορές πιο ευθραυστος και ίσως έχω μονο ελαφρά καλύτερο CC...

Δέν αναφέρομαι σε διαφορές να αυτός έχει heal οπότε πρεπει να κάνει λιγοτερο damage απο τον άλλον, ή αυτός έχει heavy armor οποτε ο άλλος που εχει medium πρέπει να κάνει περισσότερο damage...

και εκει που έψαχνα κανα βιντεακι με ele στο youtube βρήκα αυτό....χαχαχχα

"http://www.youtube.c...ed/Hh5zjK7ITpQ

Δημοσ.

μετά από μια εβδομάδα παιξίματος,βλέποντας τα θετικά και τα αρνητικά !! πιστεύω οτι αξίζει η αγορά και δεύτερης κόπιας αν βρεθεί φτηνά ,

αποκλειστικά για αποθήκη !! τώρα ξόδεψα 800 gem για επέκταση, θα φάω κάνα ban ?

τοσο πολυ χωρο θες?αν μαζεψεις ολα τα 20slot bags εχεις υπερ αρκετο χωρο.

Δημοσ.

A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 112.111.220.151

City:

Region:

Country: CN

A log-in attempt from the following location is currently awaiting your authorization.

Address: 27.20.91.162

City: Wuhan

Region: 12

Τους γ@μ@ς ή δεν τους γ@μ@ς τους κινέζους τώρα; Authenticator ΤΩΡΑ το φελέκι μου...

Δημοσ.

Address: 112.111.220.151

City:

Region:

Address: 27.20.91.162

City: Wuhan

Region: 12

Τους γ@μ@ς ή δεν τους γ@μ@ς τους κινέζους τώρα; Authenticator ΤΩΡΑ το φελέκι μου...

Μα έχεις authenticator ήδη με αυτό που παραθέτεις. Τραβάς no στο authorization και καθάρισες.

Δημοσ.

τοσο πολυ χωρο θες?αν μαζεψεις ολα τα 20slot bags εχεις υπερ αρκετο χωρο.

Δεν είχα προσέξει την "συλλογή" όπου μπορείς να αποθέσεις σχεδόν όλα τα αντικείμενα !! :-D :-D

Δημοσ.

αναφέρω χαοτικές διαφορές οχι τέτοια...Εγώ σε σχέση με τον shield axe warrior σου αν πάω full dps build σκάω χειρότερο damage απ'οτι σκάς εσύ με full defensive-support build, ειμαι 50 φορές πιο ευθραυστος και ίσως έχω μονο ελαφρά καλύτερο CC...

Μπαα, παίζω επιθετικό σχετικά build και είμαι σίγουρος ότι κάνω λιγότερο damage ειδικά σε ένα στόχο (εσύ με το air) και σε πολλούς (εσύ με το fire) αλλά ειναι λογικό να είσαι πολύ πιο εύθραυστος, γι αυτό θες ομάδα και όχι να παίζεις ποτέ 1 vs 1

Δημοσ.

Μα έχεις authenticator ήδη με αυτό που παραθέτεις. Τραβάς no στο authorization και καθάρισες.

Δεν υπάρχει authenticator, απλά από μόνο της η Anet είδε ότι ενώ loggaρω συνήθως από Ελλάδα τώρα πηγα να logάρω από Κίνα και είπε μαλακία θα παίζει. Αυτό βέβαια σημάινει ότι με ένα proxy που δείχνει ότι είσαι από Ελλάδα θα μπουν κανονικά. Από που βρήκαν τα login-pass μου φαίνεται περίεργο. Σε περίεργες βλακείες δε μπαίνω και προσέχω γενικά χρόνια στο κουρμπέτι με αυτό το θέμα και επίσης πρώτη φορά στα 15 χρόνια gamer που μου συμβαίνει, οπότε μάλλον δεν είναι από μεριάς μου. Και επειδή βλέπω πολύς κόσμος να έχει αυτό το θέμα με hackαρισμένα accounts (και από το guild μου) μάλλον κάποιος μπήκε στα αρχεία της NCsoft και τα υπέκλεψε... Το μόνο site για Gw2 που μπαίνω είναι στο /r/Guildwars2 και το pc 1 βδομάδα από format, ούτε τσόντα δεν έχω προλάβει να δω από όταν έκανα format :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...