Προς το περιεχόμενο

Guild Wars 2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το είχα βάλει σε παραγγελία plaisio, e-shop, multirama, gameexplorers και κανένας δεν το είχε φέρει τις τελευταίες 10 μέρες που είχα κάνει παραγγελία... Χαζεύοντας όμως σε ένα υποκατάστημα video club 7seven, είχε 3 κόπιες στα 55ε... τσίμπησα τη μία προς μεγάλη μου έκπληξη γιατί ήταν το τελευταίο μέρος που περίμενα να το βρω και δεν είχα ασχοληθεί καν!

σε ποιο καταστημα των 7seven το βρηκες? γιατι ουτε εκει το εχουν ακομα που ρωτησα,

• Απαντ. 3,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

κανένα optimization θα κάνουνε? που βγάζουμε αίσχος FPS για τα μηχανήματα που έχουμε? (μια χαρά παίζεις αλλα τα FPS που βγάζει είναι απαράδεκτα..)

εγώ προσωπικά δεν το έχω βαρεθεί καθόλου,και μου αρέσει που δεν χρειάζεται να παίρνεις quest και όλη αυτή η φασαρία...

το δε lvling απλά δεν το κοιτάω...εξερευνώ τον χάρτη κάνω event κτλ και ξαφνικά έχω πάρει 2-3 lvl χωρίς να το έχω πάρει χαμπάρι.

αλλα φυσικά θέλει ακόμα πολύ δουλειά,και έχουν αρχίσει και κάνουν κάποιες μαλακίες όπως είπε και κάποιος πιο πάνω με τα dungeons κτλ.

Δημοσ.

με αυτα και με αυτα παρε 2 levels...

αργη η προοδος...

Eμένα μόνο αργή δεν μου φαίνεται... Εδώ κάναμε μήνες παλιά και εδώ έχω πάει 74 απ' όταν το πήρα. (όταν σηκώθηκαν πάλι οι digital αγορές) :P

Ok, πάω λίγο τραίνο σε κάποιες φάσεις, αλλά αυτό έκανα και σε παλιότερα ΜΜΟs.

Εγώ δεν το έχω πάρει ακόμα :cry:, σταματήστε να κάνετε lvling :angry:

Δημοσ.

Δε ξέρω για σένα αλλά με 80-100 fps παίζω και άντε να πέσουν στα 40 σε WvWvW με όλα ultra-high με το pc της υπογραφής (με reflections off)

Δημοσ.

Δεν ειναι gameplay changer , στην ουσια ειναι πολυ απλο το ολο concept και χρησιμοποιει τα ηδη υπαρχοντα μεσα του παιχνιδιου εκτος φυσικα απο το AHK

Απο το να πατας συνεχομενα το rmb ειναι μακραν καλυτερο και η καμερα φαινεται να συμπεριφερεται καλυτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συνεχίζει να κάνει διαφορά στο gameplay για τον Χ ή Υ λόγο.

δηλαδη αν καποιος κολλησει εναν ασπρο σταυρο απο χαρτι με σαλιο ( undetectable method :P ) φυσικα για να μην προκαλεσει ζημια στην οθονη θα εχει avantage σε σχεση με τους αλλους παικτες ?

δεν νομιζω ρε παιδια. μην γινομαστε ψειρες

παντως για την ιστορια αλλα ειναι πραγματικα προβληματα ,,,πχ exploits, dupes, aimbots , speedhacks κλπ

Επεξ/σία από Han Solo
  • Moderators
Δημοσ.

δηλαδη αν καποιος κολλησει εναν ασπρο σταυρο απο χαρτι με σαλιο ( undetectable method :P ) φυσικα για να μην προκαλεσει ζημια στην οθονη θα εχει avantage σε σχεση με τους αλλους παικτες ?

Σε FPSs χωρίς crosshair (γιατί αλλιώς να κολλήσεις κάτι στην οθόνη σου), ναι. :P

E ok, εκεί πράγματι είναι undetectable, όποιος θέλει να πειράξει κάτι in-game και μετά να τους πει "μα, δεν πειράζει", επειδή αυτοί είναι οι ψείρες, go for it.

Απλά μην γκρινιάξει κανείς μετά ότι η κακιά ΑΝΕΤ τους έκλεισε. ;)

Δημοσ.

καλησπερα! κατεβασα το παιχνιδι και πρεπει να διαλεξω μαλλον καποιον σερβερ! ποιον προτεινεται? θελω να υπαρχει και κανας ελληνας και να εχει γενικαμετριο προσ γεματο κοσμο

μην ειναι σαν το SWTOR ο κοσμος

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...