Han Solo Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 @the_valliant οχι δεν το εχω διαβασει αλλα πιστευω οτι ειναι υπερβολικο να βαζουν καθε 2 εβδομαδες νεο περιεχομενο . δεν προλαβαινουν πολλοι να ακολουθησουν την ιστορια. χθες δεν ειχα χρονο να παιξω πολυ ( μονο μια ωρα ) και ισα ισα που προλαβα και εκανα το daily & μετατροπη τα quartz . απο το νεο content που εβαλαν χθες δεν εκανα τιποτα περα απο το να ανοιξω το e-mail μου
MeSiaSs Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2013 Το έχω και εγώ να κατεβαίνει,σε ποιον server θα προτείνατε να μπω?Γενικά ποιοι server έχουν τον περισσότερο κόσμο?
Han Solo Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2013 μου φαινεται θα πρεπει να το βαλω υπογραφη ή να ανοιξουμε καινουργιο αρθρο για το ποιους servers εχει πολλους ελληνες ή ελληνικες guild μεχρι τοτε ...παμε παλι Aurora Glade , Desolation , Far Shiverpeaks, Underworld , Gandara και Piken Square
doutsos13 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2013 παιδιά αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το game το σκέφτομαι αλλά έχω ακούσει ότι είναι dead με 14κ fan base μόνο ισχύει ή μούφες?
Tilion Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Βγάλε από μόνος σου τα συμπεράσματά σου. http://www.reddit.com/r/Guildwars2/comments/1j6bkv/interesting_figures_about_guild_wars_2_from_the/
doutsos13 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) α οκ το διάβασα απλώς κάτι έβλεπα στο xfire και διάβαζα και όλας ότι δεν έχει πολύ active base αλλά μάλλον λάθος ήταν αν γίνεται να στείλει κάποιος invite για trial ας μου πει Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2013 από doutsos13
Han Solo Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) α οκ το διάβασα απλώς κάτι έβλεπα στο xfire και διάβαζα και όλας ότι δεν έχει πολύ active base αλλά μάλλον λάθος ήταν αν γίνεται να στείλει κάποιος invite για trial ας μου πει παιρνω προσωπικα την ευθυνη και σου λεω αγορασε το με κλειστα τα ματια το gw2 αν παιζεις γενικοτερα mmo και εχεις καλο και συγχρονο pc !!! οι στατιστικες αναφορες που δινουν τριτοι κατασκευαστες software που δεν εχουν τροπο αξιοπιστο ωστε να υπολογιζεται ο ακριβης αριθμος παικτων ( ελαχιστος αριθμος παικτων του gw2 χρησιμοποιει x-fire ) ειναι εντελως λανθασμενες και βγαζουν λαθος συμπερασματα .το παιχνιδι εχει ακομα σοβαρο προβλημα ουρων αναμονης απο τον πολυ κοσμο στο www σε πολλους servers στην prime time !!! οι μονοι που θα μπορουσαν αξιοπιστα να βγαλουν ακριβη στατιστικα δεδομενα για το παιχνιδι ειναι η ιδια η anet αλλα χλωμο το κοβω να δωσει τετοιες πληροφοριες μιας και σιγουρα θα επηρεασει την τιμη της μετοχης της ncsoft , που ειναι και η παραγωγος του παιχνιδιου . ευτυχως δεν εχω δει κανενα απο τα στραβα που αντιμετωπισα σε προγενεστερα παιχνιδια της ncsoft ( bots & gold chat spam ) , κατι που με οδηγει σε συμπερασμα οτι δεν συμμετεχει καθολου στο πως φτιαχνει η anet το παιχνιδι . για το μονο που ισως το μετανιωσεις ειναι το t4 instance για την ellen .... αυτο το instance απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ τροπος να βγει αν το παιξεις με group !!! @gw2 ελληνες παικτες ριξτε παιδες καμια ιδεα για αυτο το γ@μω-instance ως group στο Candidate Trials T4 σε group mode τα πραγματα γινονται εξωφρενικα δυσκολα , γιατι το patch-αραν ( πλεον τα veterans παιρνουν aggro ακομα και πισω απο τον βραχο να καθεσαι ) και δεν μπορουμε να βοηθησουμε τους guild mates να το βγαλουν . στο επισημο φορουμ > https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/cutthroat/Candidate-Trials-T4/ πεφτει πολυ κλαμα Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2013 από Han Solo
superKots Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2013 παιδιά αξίζει να ασχοληθεί κανείς με το game το σκέφτομαι αλλά έχω ακούσει ότι είναι dead με 14κ fan base μόνο ισχύει ή μούφες? Εγω που δεν ειμαι τοσο των mmo και γενικα τα βαριεμαι ευκολα, στο GW2 εχω 80ρισει 2 παικτες και παω για 3ο. Απο θεμα κοσμου στον server που ειμαι (Far Shiverpeaks) ειναι μια χαρα και φαντασου οτι δεν ειναι απο τους high traffic servers. Αυτα τα λιγα απο μενα. Σε περιπτωση που το ξεκινησεις σου ευχομαι καλη αρχη και καλο λιωσιμο.
koyiote Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 @gw2 ελληνες παικτες ριξτε παιδες καμια ιδεα για αυτο το γ@μω-instance ως group στο Candidate Trials T4 σε group mode τα πραγματα γινονται εξωφρενικα δυσκολα , γιατι το patch-αραν ( πλεον τα veterans παιρνουν aggro ακομα και πισω απο τον βραχο να καθεσαι ) και δεν μπορουμε να βοηθησουμε τους guild mates να το βγαλουν . στο επισημο φορουμ > https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/cutthroat/Candidate-Trials-T4/ πεφτει πολυ κλαμα γιατι δε το κανεις σολο? με thief η με ranger βγαινει με μικρη δυσκολια αλλα βγαινει Οσο πιο πολλα ατομα ειναι τοσο περισσοτερο δυσκολευει Το μυστικο για μενα ειναι να σκοτωνεις τους κλεφτες στην επιστροφη οταν πανε να παραδωσουν (Aν σκοτωσεις τους κλεφτες στην αρχη τοτε στα 2 λεπτα πριν το τελος θα βγαινουν και απο τα 3 spawns και θα ειναι πολυ δυσκολο να τους προλαβεις. Kαι παντα μα παντα μη κανεις aggro τα veterans. Aν κανεις aggro ta veterans πηγενε πισω πισω να γινουν reset Aν παιξεις με Ranger βαλε για pet αραχνη να κανει imobilize τους κλεφτες για να τους καθαριζεις ευκολοτερα και παιξε με longbow. Aν παιξεις με thief μπες συνεχεια stealth μολις κανεις aggro τα veterans
Han Solo Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 (επεξεργασμένο) @gw2 ελληνες παικτες ριξτε παιδες καμια ιδεα για αυτο το γ@μω-instance ως group στο Candidate Trials T4 σε group mode τα πραγματα γινονται εξωφρενικα δυσκολα , γιατι το patch-αραν ( πλεον τα veterans παιρνουν aggro ακομα και πισω απο τον βραχο να καθεσαι ) και δεν μπορουμε να βοηθησουμε τους guild mates να το βγαλουν . στο επισημο φορουμ > https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/cutthroat/Candidate-Trials-T4/ πεφτει πολυ κλαμα γιατι δε το κανεις σολο? με thief η με ranger βγαινει με μικρη δυσκολια αλλα βγαινει Οσο πιο πολλα ατομα ειναι τοσο περισσοτερο δυσκολευει Το μυστικο για μενα ειναι να σκοτωνεις τους κλεφτες στην επιστροφη οταν πανε να παραδωσουν (Aν σκοτωσεις τους κλεφτες στην αρχη τοτε στα 2 λεπτα πριν το τελος θα βγαινουν και απο τα 3 spawns και θα ειναι πολυ δυσκολο να τους προλαβεις. Kαι παντα μα παντα μη κανεις aggro τα veterans. Aν κανεις aggro ta veterans πηγενε πισω πισω να γινουν reset Aν παιξεις με Ranger βαλε για pet αραχνη να κανει imobilize τους κλεφτες για να τους καθαριζεις ευκολοτερα και παιξε με longbow. Aν παιξεις με thief μπες συνεχεια stealth μολις κανεις aggro τα veterans καλημερα εμ αυτο λεω . το path-αραν και αν παρεις aggro σε ακολουθουν τα veterans ( τροπoς του λεγειν ...αυτα κατεβαζουν bunker tank στο δευτερολεπτο ) οπου και να πας στον χαρτη , ακομα και στην αρχη . solo οντως βγαινει με τις κλασεις που εχουν πολυ damage και immobilize / root / slow . εχουμε καμποσες κοπελες αλλα και νεους παικτες στο guild που παιζουν ή εχουν μονο εναν χαρακτηρα και επειδη αντιμεπτωπιζουν προβλημα με το συγκεκριμενο achievemnent προπσαθουμε να τους βοηθησουμε μπαινοντας σε group .... εκει ειναι ολο το θεμα .... δεν βρισκεται τροπος σε group mode εκτος και αν κανουμε αυτο που ειπες να τους τρωμε οταν γυρνανε , κατι που δεν δοκιμασαμε μεχρι στιγμης . θα το δοκιμασουμε σημερα το απογευμα και θα σου πω αποτελεσματα . εγω αν και δεν εχω ουτε ranger / thief ( 80 ) / mesmer ( 80 ) αλλα guardian / warrior / elemental 80 -αριδες , μετατρεψα τον warrior σε full dps και το εβγαλα ,ευτυχως πριν το patch .... τωρα δεν ξερω αν θα τα καταφερνα υ.γ. θα κανω quote το μυνημα του δημιουργου content και θα το σχολιασω . οποιος εχει αλλη γνωμη ελευθερα ας την παρουσιασει . απο https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/cutthroat/Candidate-Trials-T4/page/10 Greetings, Matthew Medina has asked me to pass on some explanations/clarifications: There’s been some confusion and spirited conversation regarding the Candidate Trials, and I’d like to take a minute to clear up some of the concerns that have been raised about this content. There’s a lot I’d like to cover, so I hope you’ll bear with me. ? Difficulty – From the beginning, we wanted to create an event that would truly test player’s abilities to survive, whether solo or in groups. That’s when we came up with the concept of the [Challenge Event]. We wanted to create an event where it was easy to get bronze participation, moderately challenging to achieve silver, and difficult to get gold, and to provide an escalating difficulty curve by making use of tiers that got progressively harder, and progressively harder again with groups. We knew that this would not be everyone’s cup of tea, but we also know that there are many players who are eager to challenge themselves in this way, and we stand by the decision to include content for those players. We made sure to make the lower tiers as accessible for all players and play styles, and the upper tiers (III and IV) a serious challenge! Now, there’s hard and then there’s impossible. I can assure you that completing Tier IV with a group is absolutely possible, but it’s not in any way easy, or even feasible for an uncoordinated group. It requires the utmost concentration and communication, and so our expectation from the beginning was that only a small number of groups would accept the challenge, and even fewer would succeed. I’ve been impressed by the many different methods players are finding to solo Tier IV (Ii’s a feat even I myself have yet to achieve) but I’m just as eager to see what groups come up with to overcome this challenge! Rewards – There has been some confusion about the most optimal way to acquire the rewards in this event. We are seeing some players contend that the lowest risk option (staying up near the plunderer spawn points and away from the treasure piles) at the highest tier is the optimal path to acquiring an Aetherized weapon. This is wrong…somewhat. ? Employing this method will get you enough kill credit to earn one or two loot bags, but your chances for getting an Aetherized weapon actually increase with each subsequent loot bag that spawns. So if you really, really want to get your hands on some wicked Aetherblade gear, you actually stand to gain much, much more by taking more risks and defeating as many Aetherblades as possible at the highest tier you can manage. The greater the risk, the greater the reward. Achievements – There was an initial bug related to how we were tracking player’s progress through the tiers, which did not quite match up with what achievements you had unlocked. We made fixes to that bug, and now player progress for the tiers should be tied to what you’ve unlocked, achievement-wise. There was also an unfortunate bug which was fixed earlier today involving an issue where some of the Aetherblade waves would not spawn. The first bug made the achievements hard to understand, while the second made the achievements easier to attain. I deeply apologize on behalf of our team that these issues led to a less-than-optimal player experience. With these issues fixed, our hope would be that the achievements for the Candidate Trials are clearer and better balanced for their intended difficulty. I think that covers most of the concerns I’ve read, but the team will continue to monitor feedback on the forums, and if further clarification is needed, rest assured that we will communicate that out to you, our amazing players! Thanks for taking the time to read this post. Matthew Medina Content Designer συμφωνω σχεδον σε ολα ΕΚΤΟΣ απο το οτι το challenge τελικα περιοριζεται σε ενα μονο build ( full dps ) και σε λιγες μονο κλασεις οι οποιες τελικα μονο δυο τρια skill χρησιμοποιουν για να βγει . ε αυτο δεν λεγεται και σοβαρο challenge ειδικα οταν ειναι challenge που δεν θα ειναι εκει για παντα αλλα μονο για 2 εβδομαδες !!! Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2013 από Han Solo
koyiote Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Να καθεσε διπλα στα mortars. Ο κλεφτης που κανει spawn στα δεξια πρεπει να πεθανει παση θυσια.Η διαδρομη που κανει ειναι πολυ μικρη και αν σου τον χασεις μπορει να σου αδειασει ολο το θησαυρο. Τον αριστερο και να τον χασεις μια δε τρεχει. Καποιες φορες αν εχω παρει aggro τα veterans πηγενω πισω πισω να γινουν reset και αφηνω τον αριστερο thief να παραδωσει. Ποτε ομως μη κανεις το ιδιο στον δεξιο theif εκτος αν δε γινεται αλλιως και εχεις κανει aggro ολα τα veterans
superKots Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Εγω απο το dragon bash(οταν ξεκινησα) και μετα δεν ασχολουμε καν με αυτα τα achievements. Πραγματικα δεν προλαβαινω να ανεβασω char, να πηγαινω dungeons, να κανω craft, wvw και αυτα.
nicoc89 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 για να καταλάβω ποια ειναι τα minimum που πρέπει να έχει ενα pc απο cpu/gpu για να το τρέξει ικανοποιητικά ?δεν το σκέφτομαι καν για το pc μου (4770hd-e5300) αλλα λέω να πηγαίνω στο pc της αδερφής μου να παίζω (όπως κάνω με το secret world που μου έσπασε τα νευρα με 15-20fps και πήγα στης αδερφής μου να παίζω με 60 και καλύτερα graphic optionsπιστευω οτι το wow (που δεν θα ξαναέπαιζα γιατι το σιχάθηκα long time ago) οφείλει ενα μέρος της επιτυχίας του στο οτι μπορεί να τρέχει χωρίς πρόβλημα και σε παλιά μηχανήματα όπως το δικό μου.anyway , για πείτε να δω αν την παλευει το pc της αδερφής μουγιατι το χω δει το όνειρο , όταν θα έχω pc να το παίξει καλά θα έχει περάσει η εποχή του edit :δεν με νοιάζει να παίζω full graphic , να τρέχει οκ θέλω απο θέμα fps και όσο για τα γραφικά συμβιβάζομαι
doutsos13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2013 το άκουσα και εγώ αυτό για τα fps και με προβληματίζει παραθέτω και εγώ το can i run it να μου πείτε γνώμες , ευχαριστώ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα