lefteris210 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 για να λέμε τα πράματα με το όνομα τους. παίζω από μπετα και το σταμάτησα όταν είχαν μπει τα dungeon francais αν το γράφω σωστά. ο λόγος που το σταμάτησα ήταν το απίστευτο φαρμ όλοι με τα μούτρα στο νέο dungeon το οποίο είχε επίπεδα κτλ κτλ για να μαζέψεις τα laurens κάπως έτσι λέγονται , τα οποία χρειάζεσαι για να πάρεις accessories super duper αλλιώς δεν μετράς..... από εκεί και μέχρι σήμερα τι " ουσιώδες έχουν βάλει " ? και φυσικά δεν αναφέρομαι σε χαζό-events. έχω 4 chars max level+gear , αυτό που θυμάμαι από το GW2 είναι ότι στο τέλος του μαχ λεβελ δεν είχες κάτι επί τις ουσίας να κάνεις πέρα από το φαρμ νταντζεον και το WvWvW (εδώ γελάμε τώρα) που πλακώνεσαι για το τπτ κ για κανένα σκοπό , "να¨" αν είχες το κάστρο , "να" κ αν δεν το είχε..... ( ποιο defence keep ? και γιατί ? δε βαριέσαι.....πάμε στο επόμενο μωρέ άσε τα παιδιά να το πάρουν) έτσι ακριβός λειτουργούσε τουλάχιστον τότε το παιχνίδι δυστυχώς. με λίγα λόγια καμία ουσία το endgame. για αυτό ρωτώ σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα το παιχνίδι κ αν υπάρχει νόημα στην τελική του φάση.
spirit)earth)aflame Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2013 κατεβαίνει πείτε κανά σέρβερ, Aurora Glade , Desolation , Far Shiverpeaks, Underworld , Gandara και Piken Square ούτε άδειο ούτε με 3ωρα queues για να μπεις από αυτούς; ^^ πόσο μέγεθος έχει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή; 4% είμαι στο 1.1GB άρα περίπου 27+GB ;
Liquidsnake Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 από εκεί και μέχρι σήμερα τι " ουσιώδες έχουν βάλει " ? και φυσικά δεν αναφέρομαι σε χαζό-events. έχω 4 chars max level+gear , αυτό που θυμάμαι από το GW2 είναι ότι στο τέλος του μαχ λεβελ δεν είχες κάτι επί τις ουσίας να κάνεις πέρα από το φαρμ νταντζεον και το WvWvW (εδώ γελάμε τώρα) που πλακώνεσαι για το τπτ κ για κανένα σκοπό , "να¨" αν είχες το κάστρο , "να" κ αν δεν το είχε..... ( ποιο defence keep ? και γιατί ? δε βαριέσαι.....πάμε στο επόμενο μωρέ άσε τα παιδιά να το πάρουν) έτσι ακριβός λειτουργούσε τουλάχιστον τότε το παιχνίδι δυστυχώς. με λίγα λόγια καμία ουσία το endgame. για αυτό ρωτώ σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα το παιχνίδι κ αν υπάρχει νόημα στην τελική του φάση. +1000 Θα ήθελα και γω να μάθω, μήπως και το ξαναπιάσω
Han Solo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) @lefteris210 καταρχην τα dungeon francais λεγονται fractals ( στην pve guild που ειμαι κανεις δεν εχει τερματισει το level ακομα ) και ναι ειναι ενα απο τα pve -endgame που θες . τι να κανουμε που εσυ εφυγες απο το παιχνιδι οταν τα εβαλαν ? να σε παρουν τηλεφωνο μηπως ? τωρα στο τι εχουν βαλει απο τοτε που εσυ εχεις φυγει ( απο την προ-fractal εποχη ) δεν απαντιεται γιατι ειναι παρα πολλα για να τα γραψω σε ενα κειμενο , αλλα αν θες να τα μαθεις ανοιξε το εικονιδιακι σου στην επιφανεια εργασιας σου και μετα τα updates που θα κανει θα απαντηθει η ερωτηση σου παιζοντας το παιχνιδι . πληροφοριακα μεχρι στιγμης εχουν βαλει 1 καινουργιo map και ανοιγουν και κλεινουν σε events περιοχες που θα μπουν μετεπειτα ολοκληρωμενες οπως το bazzar που το ανοιξαν στο προηγουμενο patch και φαινοταν κανονικα στον μεγαλο χαρτη ομως αν θες να εχεις μια συνοπτικη εικονα μπορεις να τα δεις και 12 patch ( σε λιγοτερο απο ενα χρονο κυκλοφοριας ) στην σελιδα που τα εχει ολα Site: https://www.guildwars2.com/en/the-game/releases/">GW 2 patch releases οσο αφορα το www που ειπες .... δεν γινεται αυτο που λες γιατι πλεον τα καλα pvp guild roaming groups θα πετυχουν το zerg στην γωνια και θα το στειλουν στο wp αδιαβαστο και αφηνωντας πισω του ενα πληθος απο ++++++++++++++ γενικοτερα το gw2 εχει το καλυτερο end game γιατι απο την πρωτη στιγμη δινει στον παικτη την δυνατοτητα να συμμετεχει αλλα και να μαθαινει παραλληλα ( * ) σε αυτο χωρις να τον εχει κουρασει μεχρι να φτασει το level ή το gear . για το τελος θα μεινω στην φραση σου : από εκεί και μέχρι σήμερα τι " ουσιώδες έχουν βάλει " ?και φυσικά δεν αναφέρομαι σε χαζό-events. αυτα τα χαζο events που λες καποιοι δεν μπορουν να τα ολοκληρωσουν και καποια αλλα μονο 5 στον κοσμο καταφερνουν να τα τελειωσουν οπως στο τελευταιο που μεχρi στιγμης μονο 5 το εχουν βγαλει οπως θα δεις και εδω https://forum-en.guildwars2.com/forum/livingworld/jubilee/Only-5-people-defeated-Liadri και οπως ειπα στην αρχη . δεν χρειαζεται να πληρωσεις τιποτα για να τα μαθεις αφου ( οπως λες το εχεις το παιχνιδι ) , τρεξτο και δεστα μονος σου ... υ.γ. που εισαι . στο www μην ξεμυτισεις μονος σου εξω απο ασφαλης περιοχη ( εκτος και αν εχεις thief ) , μπορει να σε πατησει κανενα melle "train" ( * ) στην www pvp guild που ειμαι δεν βαζουμε και δεν παιρνουμε μαζι μας τον καθενα επειδη ειναι γνωστος καποιου να τον ανεβασουμε κιολας ... αν δεν πιασει 80 + gear + εμπειρια στα synergy skills θα ειναι σε alt guild μεχρι την δευτερη παρουσια Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2013 από Han Solo
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 λοιπόν , θα πάω να το πάρω σήμερα με κάρτα θέλει και 5 να την βγάλω και έχει και βαβούρα οπότε θα δώσω λιγα ακόμα να το πάρω να τελειώνω ΕΛΠΙΖΩ να μη φαω άκυρο και να παίζει κομπλέ αν φαω ακύρο δεν ακουμπάω ξανά mmo χαχχαχα
Han Solo Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) κατεβαίνει πείτε κανά σέρβερ, Aurora Glade , Desolation , Far Shiverpeaks, Underworld , Gandara και Piken Square ούτε άδειο ούτε με 3ωρα queues για να μπεις από αυτούς; ^^ πόσο μέγεθος έχει το παιχνίδι αυτή τη στιγμή; 4% είμαι στο 1.1GB άρα περίπου 27+GB ; θα σου πω για τον aurora που παιζω. στο eternal borderlands prime time εχει queue . αν μπεις ομως σε pvp guild που επιτιθεται σε αντιπαλα borders δεν θα εχεις προβλημα. τετοια guilds σε εμας ειναι οι tup, dawn, fire,unty, hob και κανα αλλα δυο που ειναι πρωι και τα ξεχναω τωρα ειμαστε στην καρδια του καλοκαιριου και queue δεν εχουμε ουτε στον eb αλλα αν πιασει το φθινοπωρο ....αστα @nicoc89 αντε καλοριζικο και καλα να περασεις ....το μονο σιγουρο ,τσαμπα αγχωνεσαι εχεις & cpu intel που οπως εγραψα πιο πριν εχει σημαντικο advantage στο perfomance σε σχεση με τις amd ( εγω amd εχω για να μην πει κανεις οτι δεν ειμαι αντικειμενικος ) Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2013 από Han Solo
koyiote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Υπαρχει η νοοτροπια γιατι ετσι μας εχουν μαθει στα mmo μεχρι σημερα πριν βγει το gw2 φυσικα,να λεμε μετα απο 8 μηνες τη νεο εχουν βαλει στο gw2.Μας ειχαν μαθει να βγαζουν 1 νεο patch καθε χρονο η καθε 6 μηνες στην καλυτερη και μαλιστα πολλα απο αυτα τα πληρωναμε extra. Φιλε lefteris210 αυτο δε μπορει να απαντη8ει εδω 8α χρειαστουν πολλες σελιδες Η ανετ απο τον νοεμβριο κ που εβγαλε τα fractals και μετα μεχρι τον ιουνιο εβγαζε 1 μεγαλο μηνιαιο patch στο οποιο εβαζε νεο περιεχομενο στο παιχνιδι,σε pve pvp wvw. Aπο ιουνιο κ μετα αυτο αλαξε και καθε 2 βδομαδες εχει νεο περιεχομενο Eπισης εχει ανακοινωσει το το θα μπει μεχρι το τελος του 2013. Tα ascended rings που ολοι τοτε farmaran στα fractals ηταν μονο για τα fractals.Οποιος δεν ηθελε να κανει fractals δεν ηταν αναγκασμενος να εχει ascended Ειναι η τακτικη της ανετ να μην αναγκαζει το παικτη να φαρμαρει κατι που δε 8α του χρειαστει αν δε κανει fractals η κατι αλλο μεμονομενο και αυτο ισχυει και στα daily Σου αρεσει το wvw? μπορεις να ολοκληρωσεις τα daily χωρις να χρειαστει να φυγεις απο το wvw.To ιδιο ισχυει για τους spvp,η για το pve κτλ. Ενας casual παικτης εγγυομαι οτι καθε μερα θα μπορει να κανει κατι διαφορετικο απο τη προηγουμενη φορα που ειχε παιξει Ενας no lifer ευχεται η μερα να ειχε 48 ωρες ωστε να προλαβει να τα κανει ολα.
koyiote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Να πω και κατι για το endgame.Πολλοι ρωτανε αν εχει engame και τι κανεις μετα το 80 lvl To gw2 περα απο τις πολλες καινοτομιες του εχει φτιαξει εναν ζωντανο κοσμο στο pve του που συνεχεια εξελισεται βδομαδα με τη βδομαδα ειτε μεσω των live event,ειτε των dynamic event,ειτε μεσα του living story. Εχει το υποβαθρο να δημιουργησει εναν δικο του κοσμο ολοζωντανο οπως αλλωστε ειχαν ανακοινωσει οι developers του απο τα τελη του 2012 και ολοενα εξελισεται. To gw2 εχει φτασει το gaming ενα επιπεδο πανω σε πολους τομεις απο οτι αλλο mmo κυκλοφορει αυτη τη στιγμη.
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Καλα τα περισσοτερα ειναι αλλα λογια να αγαπιομαστε Events , dailies κτλ ειναι καραμελες για endgame που δεν υπαρχουν Οταν πας 80 απλα κοιτας τα αστερια , WvW δεν υπαρχει γενικα και δν εχει καποιο νοημα να κανεις Και PvE το οποιο ειναι meh
koyiote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 wvw κανεις γτ σαρεσει το ξυλο και ολη η φαση.εγω ειμαι υπερ του open field fight αλλα δε με χαλαει αν κανω και defend καποιο keep. Δε περιμενω να παρω καποιο reward για τον χρονο μου που περναω εκει γτ μονο αυτο που κανω με κανει να περναω ευχαριστα και ετσι επρεπε να κανουν ολοι. Εχετε μαθει να ακολουθειτε ενα zerg και να φαρμαρετε αδεια keeps και μετα λογικο ειναι να βαριεστε και να λετε δεν αξιζει κα8ολου το wvw. Παρε τη παρεα σου η το guild σου και καντε roaming εξω απο τα keeps
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Το point μου ειναι οτι το WvW δεν εχει νοημα , δεν εχει κατι ωστε να το ευχαριστηθω , τουλαχιστον προσωπικα 1
lefteris210 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 wvw κανεις γτ σαρεσει το ξυλο και ολη η φαση.εγω ειμαι υπερ του open field fight αλλα δε με χαλαει αν κανω και defend καποιο keep. Δε περιμενω να παρω καποιο reward για τον χρονο μου που περναω εκει γτ μονο αυτο που κανω με κανει να περναω ευχαριστα και ετσι επρεπε να κανουν ολοι. Εχετε μαθει να ακολουθειτε ενα zerg και να φαρμαρετε αδεια keeps και μετα λογικο ειναι να βαριεστε και να λετε δεν αξιζει κα8ολου το wvw. Παρε τη παρεα σου η το guild σου και καντε roaming εξω απο τα keeps αυτό κάναμε , βγάζαμε 2-3 group και κάναμε wvwvw , αλλά και πάλι χωρίς ουσία.
koyiote Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 αυτό κάναμε , βγάζαμε 2-3 group και κάναμε wvwvw , αλλά και πάλι χωρίς ουσία. Για μενα η ουσια ειναι το fight,να κανουμε wipe οσους περισοτερους μπορουμε. Για τα kills επαιζα τοτε που επαιζες και εσυ,για τα kills παιζω και τωρα και ας εχουν βαλει τα wvw ranks
nicoc89 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 και γιατι δεν δίνουν ενα κίνητρο ας πουμε ενα world buff (exp ή drop rates κλπ) σε όποιο κόσμο κερδίσει ?anyway και στο l2 έλιωνα μικρός στο pvp χωρίς να κερδίζω κάτι , ηταν για το ξύλο , συνιθισμένος ειμαι απόψε θα το αγοράσω και αυριο θα έχει κατέβει να παίξωευελπιστώ οτι θα μπω κατα τις 12 το πρωι τι server παίζεται οι ποιο πολλοί ? κάποιος με Ελληνες? γενικά ρίξτε ενα help με 2-3 βασικά πράματα για κάποιον που ξεκινάειplease πείτε μου αν ειναι αξιόπιστα τα παρακάτω site http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-guild-wars-2/ στο παραπάνω site βρήκα και αυτόπου έχει την deluxe 43,49 €http://us.online-gold.de/Guild-Wars-2/Guild-Wars-2-Key/Guild-Wars-2-Key-Digital-Deluxe-Edition.html?ref=66¤cy=EUR αξίζει η deluxe ? η να πάρω την απλή και να κρατήσω τα λεφτά για τίποτα gemάκια αργότερα?
lefteris210 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2013 και γιατι δεν δίνουν ενα κίνητρο ας πουμε ενα world buff (exp ή drop rates κλπ) σε όποιο κόσμο κερδίσει ? anyway και στο l2 έλιωνα μικρός στο pvp χωρίς να κερδίζω κάτι , ηταν για το ξύλο , συνιθισμένος ειμαι απόψε θα το αγοράσω και αυριο θα έχει κατέβει να παίξω ευελπιστώ οτι θα μπω κατα τις 12 το πρωι τι server παίζεται οι ποιο πολλοί ? κάποιος με Ελληνες? γενικά ρίξτε ενα help με 2-3 βασικά πράματα για κάποιον που ξεκινάει please πείτε μου αν ειναι αξιόπιστα τα παρακάτω site http://www.allkeyshop.com/blog/compare-and-buy-cd-key-for-digital-download-guild-wars-2/ στο παραπάνω site βρήκα και αυτό που έχει την deluxe 43,49 € http://us.online-gold.de/Guild-Wars-2/Guild-Wars-2-Key/Guild-Wars-2-Key-Digital-Deluxe-Edition.html?ref=66¤cy=EUR αξίζει η deluxe ? η να πάρω την απλή και να κρατήσω τα λεφτά για τίποτα gemάκια αργότερα? deluxe και κλαιν μαιν , μην πετάς λεφτά. πάρε απο εδώ την standar με 26E να είσαι κουμπαρούλη. http://www.worldofcdkeys.com/en/guildwars2/?partner=dlcompare¤cy=EUR http://www.go2arena.com/guild-wars-2-digital-standard.html?adid=DLCompare&id=1302 και τα δυο αξιόπιστα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα