Friksoulas Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Ναι το θυμάμαι το συγκεκριμένο σκηνικό. Βέβαια δεν γνωρίζω αν η πράξη του συγκεκριμένου gm εκφράζει γενικώς την ANteam ή μόνο το ίδιο. Πάντως, μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο η arenanet να μην είχε προβλέψει τα gvgs… Αν ήθελε οι εξελίξεις στα maps να προκύπτουν από τα κοπάδια και μόνο ας μην έβαζε ως επιλογή τη δημιουργία guild στο κάτω κάτω… Και πάλι, το συστημα μάχης είναι έτσι στημένο όπου τα combos βγαίνουν μόνο στα πλαίσια σωστής και καλής οργάνωσης, εξάσκησης και συνεργασίας μεταξύ παικτών. Αυτό επιτυγχάνεται μόνο σε guild. Δεν δύναται να επιτευχθεί στα κοπάδια. Επομένως είναι σκοπός του παιχνιδιού η στρατηγική. Επίσης, Αν το guild μου, στην προσπάθειά του να πάρει πχ το bay συναντήσει ένα αντίπαλο guild που το αμύνεται και αλληλοσφαχτούν είναι ουσιαστικά gvg με τη μόνη διαφορά ότι το ξύλο δεν γίνεται στο… windmill. Βέβαια θα πρέπει να ξεκαθαρίσω ότι σε αυτό αλλά και στα προηγούμενα posts μου δεν αναφέρομαι στα προγραμματισμένα gvgs, αλλά μονάχα στην αποτελεσματικότητα που προκύπτει από τα guilds. Το κάθε matchup κρίνεται από ένα σύνολο πραγμάτων. Το πρόβλημα με τον AG σήμερα είναι ότι έχει σοβαρή έλλειψη από αυτό το σύνολο: Μικρή συμμετοχή κόσμου στο wvw γενικώς (θυμάμαι χαρακτηριστικά prime time ώρες ο eb άδειος και ο ΕΟΤΜ φίσκα... με alts. Γτ;;; Γιατί εκεί φαρμάρεις εύκολα και γρήγορα, γτ εκεί ο pve-ακιας έχει κίνητρο...) Έλλειψη οργανωμένων guilds Δεν έχω κανένα πρόβλημα να αξιολογήσω τι από τα 2 είναι ποιο σημαντικό αλλά ας υποθέσουμε ότι ποιο σημαντικό είναι το πρώτο. Μήπως αλλάζει κάτι στο αποτέλεσμα; Δεν είναι καθόλου παρηγορητικό ότι ο κόσμος του server παίζει μόνο pvp όταν θα έχει κίνητρο, δλδ: Με servers που ξέρει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο Σε περιόδους tournament season μόνο και μόνο να πάρουν τα trophys με σκοπό να τα εξαργυρώσουν με κάποιο skin… Αναφορικά με το τελευταίο season tournament, συμμετείχαν σε αυτό πολλά guilds τα οποία μετέπειτα έφυγαν, επομένως είναι λάθος στο τελικό αποτέλεσμα να μην υπολογίζεις και τη δική τους συμμετοχή.
Han Solo Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) οπως ειδες δεν απαξιωσα καθολου τα guilds , απλα θεωρω οτι στο μυαλο τους ποτε δεν ηταν το gvg . το παιχνιδι ηταν , ειναι και θα ειναι βασισμενο στα 5 ατομα . τα 5 ατομα παρτι ειναι το μονο φορμα του παιχνιδιου για το το pve και το spvp και εκει δουλευουν μια χαρα τα combos και φυσικα δεν υπαρχει 10 η παραπανω raid για το wvw. ολοι με το 5παρτο φορμα παιζουν !. επισης, ολα τα aoe skills εχουν οριο τα 5 ατομα. το παιχνιδι το ειχαν σχεδιασει για 5 ατομα παρτυ και pug commanding οπουδηποτε . αλλωσε μετα απο πολλα παρακαλια οσο αφορα το gvg το μονο που εκαναν ηταν να βαλουν τα χρωματα στους com και αυτο πιστευω οχι γιατι δεχτηκαν πολυ πιεση αλλα γιοατι βοηθαει σε μεγαλα raids οπως το tequatl , pve δλδ .αλλα αφηνει και ανεπηρεαστο το pug commanding στο wvw αν δεν το βοηθαει κιολας . το gvg τους προεκυψε* ως bonous και πιστευω οτι ακομα και σημερα δεν ξερουν τι αλλαγες πρεπει να κανουν στο wvw , και το εχουν αφησει την τυχη του. υ.γ. εχω δει ποσο ευκολο ειναι για αυτους ο σχεδιασμος των χαρτων απο το βιντεο κατασκευης του eotm και πιστευω η αρενα στο obsidian τους πηρε δεν τους πηρε 10 λεπτα * γιαυτο και απο τσαμπα το transfer το εκαναν επι πληρωμη σιγα σιγα .... μην ξεχνας οτι πισω απο ενα παιχνιδι ...οποιοδηποτε παινχνιδι ..... υπαρχει μια εταιρεια που πρεπει να παραμεινει βιωσιμη και φυσικα ανθρωποι που πρεπει να πληρωθουν για την εργασια τους ...... Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2014 από Han Solo
akar Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Ο καλύτερος server διαχρονικά είναι οι Vizuνahes. Με Troma ή χωρίς. Κατάλαβαν από την αρχή τι χρειάζεται το wvw , προσαρμόστηκαν και μας πάτησαν κάτω όλους επανειλημμένως. Τους αντιμετώπισα, ως outnumbered Desolator στα homelands, τους αντιμετώπισα και με τον SFR από τον Απρίλιο του 2013 που έκανα transfer. Ότι ώρα ήθελαν μας κέρδιζαν. Όπως μας κέρδισαν (για την ακρίβεια μας ξεπάτωσαν) και στην πρώτη λίγκα το Φθινόπωρο του 2013. Εκεί να δείτε τα δήθεν hard core guilds, με το υφάκι και το μεγάλο στόμα στο φόρουμ του GW2. Πήδηξαν από το καράβι από την πρώτη μέρα. Χρησιμοποιώντας τις συνηθισμένες δικαιολογίες των “organized” (lag, blob, fucking pugs, fucking leeches κ.λ.π.) άλλοι κρύφτηκαν στον Augury, άλλοι στην Αμερκή, μέχρι ένας μεγάλος φόρουμ warrior, μας είπε ότι πέθανε ο παππούς του και θα πήγαινε στην Κίνα για την κηδεία… Οι fucking pugs και μερικά αξιόλογα guilds σαν παίχτες, αλλά και σαν άνθρωποι (OSC, iddq, wvw, TK και και μερικές μικρότερες), έμειναν πίσω και περίμεναν καθημερινά δύο ώρες στην ουρά για να μπουν να παίξουν. Υ.Γ. Πόσα GvG guilds είχαν οι Vizuνahes?
Han Solo Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2014 oi vizounah-δες ανεβαινουν παλι . ειχαν 24/7 κοσμο στο τελευταιο matchup εναντιον μας . γυρισαν οι καναδοι ? και παλι χωρις να θελω να μειωσω κανεναν και ειδικα τα gvg guilds , αλλωστε στις αρχες του παιχνιδιου ειμουν και εγω σε μια hardcore gvg guild , δεστε πως παει ο aurora εχοντας στην ουσια μονο 3 gvg guilds ( η μια στα ορια του χαβαλε και της παρεας ) prime time , σαββατο μεσημερι , χωρις ιχνος υπεροψιας φυσικα ,γιατι ολα μπορουν να αλλαξουν αν οργανωθουν οι αντιπαλοι οπως ειπε ο akar . αυτο μονο καταρευση δεν το λες για τον aurora glade .
akar Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2014 Οι Γάλλοι δεν έχουν κάτι να αποδείξουν, τους λείπει το κίνητρο. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει comeback για τους Vizounah. Αυτή την εποχή έχουμε πάρει πολύ καλά fights από τους Jade Sea. Επικές μάχες γύρω και μέσα στην garrison για ώρες (prime time), σχεδόν σε καθημερινή βάση. Μερικές φορές έρχονται με πολύ κόσμο, full zone. Τους εκτιμώ ιδιαίτερα και καλοί fighters είναι και περιεχόμενο στο παιχνίδι προσθέτουν με τα massive fights που προκύπτουν. Υ.Γ. Για ένα διάστημα κυκλοφορούσε μια φήμη ότι όλοι οι Γάλλοι θα μαζευτούν σ’ ένα server.
koyiote Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 ισως εχουν ερθει καναδοι στον jade sea. Παντως ναι εχουν ανεβει πολυ κ εχουμε καλα fights εναντιον τους btw το πλαισιο πουλαει το gw2 19,90 http://www.plaisio.gr/games/pc/pc-paixnidia-games/Ncsoft-Guild-Wars-2-Heroic-Edition-10151.htm
Shyn Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2014 Παιζω με το account ενος φιλου στον Fort Ranik. Τι class μου προτινεται να παιξω? Δοκιμασα Thief, αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα στο sPvP..
Shyn Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Δοκιμασε αυτο που σου ταιριαζει καλυτερα Κατι τετοιο εκανα. Κλεινω προς Engineer/ power ranger..
lefteris210 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πως παει απο κοσμο το game ? Κατα κύριο λόγο το wvw σε ποιόν σερβερ αξίζει ?
glix Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2014 Πως παει απο κοσμο το game ? Κατα κύριο λόγο το wvw σε ποιόν σερβερ αξίζει ? Απ την 1η μερα ειμαι στον Desolation και ειμαστε νομιζω ακομα 3ος σερβερ στην Ευρωπη ή κατι τετοιο.... Γενικα δεν μπορω το πολυ WvW με 80vs80 ατομα.....Το μονο κακο για μενα ειναι αυτο ...τα πολλα ατομα ολα μαζι που δεν γνωριζουν τι κανουν....Οποτε παιρνω μαζι μου εναν αρχαριο και παω 2vs5 σε μικροτερα groups.
lefteris210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2014 μαλιστα.....για να ερθω desolate απο Gandara θελει Gems....
Han Solo Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2014 για τους λατρεις του spvp (e-sport) αυριο εχει τον τελικο της ευρωπης που θα το αναμεταδωσει ενας παικτης του Aurora Glade και νυν shoutcaster ο jebro στις 18:00 UTC ακα 20:00 ωρα ελλαδος . θα γινει στην κoλωνια οπως λεει και η σελιδα του διαγωνισμου
nikosggg3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2014 να ρωτησω. καθε φορα που παω να κανω login μου ζηταει authentication. και πρεπει να πηγαινω στο email που δηλωσα για να τους πω οτι ειναι οκ. τι πρεπει να κανω για να μη μου το ζηταει συνεχεια ?
Alastor192 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 παιδια,απτη στιγμη που φτασει καποιος level 30,εχει νοημα να expαρει καπου αλλου εκτος απο dungeons? Γτ μου φαινεται οτι και απειρο loot δινουν αλλα και πολυ xp επισης συγκριτικα με το χρονο που κανεις για να τα βγαλεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα