vagpap Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Καλημέρα. Έχω μια web εφαρμογή που τρέχει σε apache tomcat. Ο tomcat ξεκινάει με Local System Account. Υπάρχει ένα path στο δίκτυο στο οποίο υπάρχουν αρχεία στα οποία θέλω να έχω πρόσβαση. Μου έχει δωθεί πρόσβαση από ένα λογαριασμό domain χρήστη, αλλά δεν δίνεται πρόσβαση στον τοπικό λογαριασμό χρήστη που τρέχει ο web server (δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό, δεν είναι δικιά μου επιλογή). Υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσει ο server πρόσβαση στο path αυτό με τα credentials που ανήκουν στον domain χρήστη? Σκέφτηκα την απλή λύση >File folder = new File(path); αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να αλλάξεις τα credentials πριν προσπαθήσει να δει το path. Any ideas?
Γηρυόνης Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Αυτό δεν είναι θέμα Java αλλά θέμα λειτουργικού. Πες του network admin να δώσει την ίδια πρόσβαση και στους δύο χρήστες.
alkisg Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2007 Άμα κάνεις net use f: \\server\path /user:... μετά έχει γίνει σύνδεση σε επίπεδο υπολογιστή, όχι χρήστη. Επομένως όποιον λογαριασμό κι αν χρησιμοποιήσεις στη συνέχεια θα δεις το f: κανονικά, αρκεί όμως να σε αφήνουν και τα ntfs δικαιώματα (εκτός από τα network δικαιώματα). Αλλιώς, κόψε το σχετικό κομμάτι του applet, κάν'το εξωτερική εφαρμογή και τρέξ' το με runas και κανονικό user account.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.