Vatos_locos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2007 παιδιά καλημέρα σας έχω ένα δίκτυο με κάποια pc και έχει το εν λόγο linksys μαζί με ένα zyxel το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να τα κάνω να δουλέψουν μαζί ενώ το zyxel έχω καταφέρει και το έχω λειτουργήσει Voip, με τηλεφωνική συσκευή καλώ στα pc και μπορώ να μιλάω κανονικά με την προϋπόθεση σε ένα pc από όλο τo δίκτυο να τρέξε το πρόγραμμα server (Brekeke) αλλα αυτό τo αναθεματισμένο τo link sys έχει τόσες ρυθμίσεις που δεν έχω ιδέα τι είναι όλες αν κάποιος τo έχει και τo λειτουργεί σε Voip και μπορεί ας δώσει ένα χεράκι βοηθειας εδώ με τις ρυθμίσεις του η δειύθυνση του server προγράμματος έινια 192.168.0.4 και τα τηλεφωνα των υπολογιστών ξεκινάνε από 140 και πάει λέγοντας δεν με ενδιαφέρει ο αριθμός τους εγώ απλά θέλω να καλώ από την τηλεφωνική συσκευή που θα είναι ενωμένη στο zyxel έναν αριθμό που θα αντιστοιχεί στο Linksys και να μιλάω με τηλέφωνο κανονικά σαν να μίλαγα από το σπίτι σε άλλο τηλέφωνο απο οτε, αυτό γιατι οι συσκευές βρίσκονται η κάθε μια σε ξεχωριστά κτίρια αλλα στο ίδιο δίκτυο και θέλω να επικοινωνούν μεταξύ τους με τα τηλεφωνα δεν με ενδιαφέρει να καλώ τους υπολογιστές αλλα πιο πολύ να είναι αυτόνομες και οι 2 συσκευές στο δίκτυο ( Linksys-zyxel ) προσπάθησα να το εξηγήσω όσο καλύτερα μπορούσα αν υπάρχουν απορίες ρωτήστε ότι θέλετε και αν υπάρχει κάποιος που έχει τω ίδιο linksys και το δουλεύει σε Voip ας βοηθήσει γιατί το ζήτημα είναι φλέγον και θα χάσουμε πολλά αν δεν το στήσουμε γιατί όλο είναι για μια έκθεση με θέμα ασύρματη δικτυώσει 2 κτιρίων ( μάκρια το ένα με το άλλο ) και να υπάρχει και Voip και τηλεδιάσκεψη και όλα τα σιρόπια μέσα :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.