Προς το περιεχόμενο

New laptop

B@b!s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αφου ανεβαινεις στα 750 δεν κοιτας και για καμια αλλη μαρκα;

μια καλη λυση,αλλα με κατωτερες δυνατοτητες ειναι κατι σε lg που ερχεται ομως με 2 χρονια εγγυηση!

απο την εμπειρια μου φιλε μου,αξιζει και παρα αξιζει η εγγυηση 2 χρονια,τουλαχιστον

1 χρονος δεν ειναι τιποτα

και απο την στιγμη που πας για ασερ,που αντικειμενικα δεν ειναι απο τα πιο καλυτερα η πιο καλοφημα μηχανηματα, πρεπει να σαι εφοδιασμενος με εγγυηση.προσωπικη εκτιμηση βεβαια

εγω αν θες τη γνωμη μου θα λεγα να παρεις τοσιμπα

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικά επειδή τα 700? είναι το ανώτατο όριο λέω να καταλήξω σε έναν απο αυτούς:

HEWLETT PACKARD PAVILION G5040EA RY496EA +ΤΣΑΝΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ 699?

# Επεξεργαστής: Intel Core Duo T2060 (1 MB Cache, 1.60 GHz).

# Οθόνη: 15.4'' WXGA BrightView, με ανάλυση 1.280 x 800.

# Μνήμη: 2x 512MB DDR2 (επεκτάσιμη στα 2GB).

# Σκληρός Δίσκος: 80GB (sata 5.400 rpm, διαμέρισμα έως 9GB για ανάκτηση συστήματος).

# Οπτικός Δίσκος: Super Multi DVD Writer (+/-R +/-RW) με υποστήριξη δύο στρωμάτων.

# Floppy Disk: Δεν περιλαμβάνεται.

# Κάρτα γραφικών: Intel Graphics Media Accelerator GMA950, μέχρι 128MB κοινόχρηστη μνήμη.

# Ενσύρματη επικοινωνία: Υψηλής ταχύτητας 56K μόντεμ, ενσωματωμένη διασύνδεση δικτύου Ethernet 10/100BT.

# Ασύρματη επικοινωνία: Wireless LAN (802.11b/g).

# Διασυνδέσεις: 1 θύρα VGA, 3 θύρες USB 2.0, 1 υποδοχή μόντεμ RJ 11, 1 υποδοχή Ethernet RJ 45, έξοδος S-video TV, 1 έξοδος ακουστικών.

# Θέσεις επέκτασης: Δεν διατίθεται.

# Ήχος: Ενσωματωμένος ήχος 16 bit, 3D, Sound Blaster Pro συμβατός Ηχεία Altec Lansing.

# Ψυχαγωγία κατά τη μετακίνηση: Κουμπιά αναπαραγωγής μουσικής και DVD.

# Πληκτρολόγιο: Συμβατό πληκτρολόγιο 101 πλήκτρων, Touch Pad με κουμπί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης και pad κατακόρυφης κύλισης πάνω/κάτω, κουμπιά έντασης και σίγασης, 1 κουμπί γρήγορης εκκίνησης.

# Διαστάσεις: 25,90 cm (Μ) x 35,78 cm (Π) x 3,5 cm - 4,4 cm (Υ).

# Βάρος: 2,98 Kg.

# Μπαταρία: 6 κελιών Λιθίου Ιόντων (Li-Ion).

# Λογισμικό: Windows Vista Home Basic Edition.

# Εγγύηση: 1 χρόνος εγγύηση.

ACER Aspire 5612Z WLMi (Core Duo T2060/1024/80/15.4 685?

Intel Core Duo T2060 1.6GHZ, 1024MB DDR2-533 (2x512), HD 80GB SATA 5400rpm, VGA Intel GMA 950 up to 128MB shared, DVDRW DL, 15.4" WXGA Crystalbrite TFT 1280x800, modem 56k, κάρτα ήχου, 2 ηχεία, μικρόφωνο, Κ/Δ 10/100, wireless LAN, 4xUSB, SVideo, camera 0,3Mpixel, Li-Ion 3 ώρες, Win XP Home GR Vista capable, Norton Antivirus. Βάρος 2.89Kg.

LENOVO N100 699?

Intel Core Duo T2300(1.66GHz) 512MB, 80GB/5400rpm SATA, 15.4" WXGA TFT(1280x800) Antiglare , Intel Media Accelerator 950 up 128MB, DVD-RW Multiburner Dual Layer, Modem, Ethernet, Centrino Duo 11a/b/g, Bluetooth, FPR, 6 cell, WXP Pro, Warranty: 1 year

Λοιπόν???:confused:

Δημοσ.

αν θες δες εδω,αλλα ειναι στα 872 (εχει τα ιδια χαρακτηριστικα, αλλα εχει 1*1024 μνημη, και επισης ερχεται με 2 χρονια εγγυηση)

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=4_186&products_id=5363

απο αυτα που λες καλυτερο φαινεται το πρωτο(χαρακτηριστικα) αν και θα προτιμουσα σαν ονομα Λενοβο,αλλα με βιστα πανω δεν ξερω, ας μας πει καποιος που το χει η εχει προσωπικη εμπειρια

Δημοσ.

Αυτο γιατι το σνομπαρετε?Οτι καλυτερο κυκλοφορει στα 700ευρω σημερα.

Επισης και αυτο ειναι παρα πολυ καλη προσφορα εαν χρειαζεσαι και adsl.

(Εαν υποθεσουμε πως το κοστος ειναι 25 ευρω το ,μηνα εχουμε:

885-12*25=585!!!!!!!!!.)

Δημοσ.
Αυτο γιατι το σνομπαρετε?Οτι καλυτερο κυκλοφορει στα 700ευρω σημερα.

Επισης και αυτο ειναι παρα πολυ καλη προσφορα εαν χρειαζεσαι και adsl.

(Εαν υποθεσουμε πως το κοστος ειναι 25 ευρω το ,μηνα εχουμε:

885-12*25=585!!!!!!!!!.)

Δεν το σνομπάρω αγαπητέ μου! Το έχω συμπεριλάβει στα υποψήφια! :-P

Δημοσ.

Το πρωτο hp ειναι πολυ καλο και ποιοτικο αλλα και φθηνοτατο, ιδιως οταν βλεπω ολους τους φορητους να ενσωματωνουν 1 γιγκα μνημης...

Δημοσ.
Δεν το σνομπάρω αγαπητέ μου! Το έχω συμπεριλάβει στα υποψήφια! :-P

Sorry αδερφε δεν το ειχα δει...

Δημοσ.

Τελικά η επιλογή έγινε και το μηχανημα αγοράστηκε σήμερα το μεσημέρι και είναι το εξής:

Lenovo 3000 N100 1.66 2MB 51 TY0B9GM 685?

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

* Επεξεργαστής: Intel Core2 Duo T5500

* Συχνότητα: 1.66GHz

* Μνήμη: 512MB

* Σκληρός δισκος: 80GB

* Optical Drive: DVD-Rw

* Κάρτα γραφικών: Intel Media Accelerator 950 128MB shared

* Οθόνη : 15.4" LCD

* Μέγιστη Ανάλυση : 1280x800

* Λειτουργικό: Ms Windows Xp Home Gr

* Πρόσθετα : Modem, Ethernet 10/100, Bluetooth, WiFi, FireWire, Fingerprint, Camera

* Βάρος: 2.82Kgr

* Εγγύηση: 1 Έτος

Ευχαριστώ όλους όσους μου απάντησαν! :)

Δημοσ.
καλοριζικο μαν!

αν του βαλεις αργοτερα οποτε δυνασαι και +512 ΜΒ θα εισαι αρχοντας.

Αυτό εννοείται! Πιο μετά θα βάλω και μια μνήμη της lenovo και θα είμαι οκ!

Δημοσ.

Εγώ λέω να πάρω αυτό έχει αναφερθεί παραπάνω και είναι HEWLETT PACKARD PAVILION G5040EA RY496EA.

Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν έχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία του, αυτονομία/υπερθέρμανση/κλπ. Έχω ακούσει ότι μερικά μηχανίματα παρουσιάζουν τέτου είδους προβλήματα γι'αυτό και ρωτάω.

Eπίσεις αν δεν πάρω το ΗΡ ψήνομαι για αυτό ACER ASPIRE 5101AWLMI VISTA MK36

Δημοσ.
Εγώ λέω να πάρω αυτό έχει αναφερθεί παραπάνω και είναι HEWLETT PACKARD PAVILION G5040EA RY496EA.

Το μόνο που θέλω να ξέρω είναι αν έχει κάποιο πρόβλημα με την μπαταρία του, αυτονομία/υπερθέρμανση/κλπ. Έχω ακούσει ότι μερικά μηχανίματα παρουσιάζουν τέτου είδους προβλήματα γι'αυτό και ρωτάω.

Eπίσεις αν δεν πάρω το ΗΡ ψήνομαι για αυτό ACER ASPIRE 5101AWLMI VISTA MK36

Απότι βλεπω στα ίδια λεφτά κυμαίνεσαι κι εσυ! Μια και άνοιξα εγώ αυτο το θέμα δεν νομίζω πως είμαι ο πλέον αρμόδιος να σου απαντήσω, αλλά πιστεύω πώς τα παιδιά θα σε βοηθήσουν πολύ, όπως και εμένα! Πάντως οι επιλογές είναι καλές! Δεν ξέρω αν το έχεις ήδη κάνει, αλλά δες σε ένα σημείο του θέματος έχω αναφερθεί σε 4-5 μηχανάκια μαζί με τιμές!

Δημοσ.

Τελικά αγόρασα HEWLETT PACKARD PAVILION G5040EA από eshop 670ε. Καλά είναι αν σκεφτείς ότι σου δίνου και τα Vista + Τσαντα μεταφοράς μαζί.

Δημοσ.
Τελικά αγόρασα HEWLETT PACKARD PAVILION G5040EA από eshop 670ε. Καλά είναι αν σκεφτείς ότι σου δίνου και τα Vista + Τσαντα μεταφοράς μαζί.

Πολύ καλή επιλογή. Καλοριζικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...