kostas_papad Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Καλησπέρα.Έχω ένα Asus A6000 με δέκτη Wireless και το Line One WBR-3460 router.Στο router είναι αναμμένα όλα τα λαμπάκια (Internet-WLAN-ADSL).Παρόλα αυτά όταν κάνω αναζήτηση για δίκτυα Wireless δεν βρίσκει κάποιο ενεργό.Βασικά επειδή δεν είναι δικο μου το pc είχε έρθει κάποιος τεχνικός και το είχε φτιάξει και δεν ξέρω τι έχει πειράξει.Μου είπαν ότι ο τεχνικός έχει ΄΄κλειδώσει΄΄ το wireless Καμιά ιδέα?
tsakonas Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2007 pas edw http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us kai vazeis sta deksia notebook-A600- k to montelo sou kai chekareis to manual katevazeis kai new drivers...logika tha xei kapoio koubi gia to wireless panw sto laptop sou i kapoio setting apo mesa...alla afou les den vriskei...ara einai on...mipws to xei disable apto control panel network connections?
kostas_papad Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2007 Βασικά το πρόβλημα υπάρχει σε πιο αρχικό στάδιο.Δηλαδή όταν κάνει αναζήτηση για ασύρματα δίκτυα δεν ανάβει καν το κουμπί του δέκτη wireless πάνω στο λάπτοπ
kostas_papad Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Καμιά βοήθεια ρε παιδιά??Πως να ''ανοίξω'' το wireless του laptop και να κάνω ''ορατό'' εκείνο του modem???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.