alexmor Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 molis katevasa to bordertown k oi ipotitloi pou vrisko einai se .sub.Exo ton bsplayer k den mou tous anoigei stin tainia .Me tous .srt den eixa problem.Kamia idea???
SPchief Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 koita edw kai exei odhgo gia to pws na to kaneis kai 8a vreis pou kaneis to la8os... http://www.noob.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=60&Itemid=34
MAN0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, το vso convertxtodvd δεν δέχεται .sub, πως τους μετατρέπω σε .srt?
kastel Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Εγώ έχω άλλο πρόβλημα, το vso convertxtodvd δεν δέχεται .sub, πως τους μετατρέπω σε .srt? Ανοίγεις τους υποτίτλους με το Subtitle Workshop. Κάνεις αμέσως File>Save as Διπλό κλικ στο SubRip (.srt). Αυτό ήταν!!!
MAN0 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ανοίγεις τους υποτίτλους με το Subtitle Workshop.Κάνεις αμέσως File>Save as Διπλό κλικ στο SubRip (.srt). Αυτό ήταν!!! Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.