mastixas Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Λοιπον λεω να τον ταραξω στο overclocking..:evil: xaxa -Ακουω προτασεις για συστημα ψυξης -χρονισμοι μνημης γιατι δεν κατεχω (Κingstone 512x2 dual 400) -ποσο φτανει ο συγκεκριμενος; Λεω να τον παω 3,3~3,4GHz -θα δω αισθητη διαφορα στα games; (τον συνδιαζω με μια x1950xt AGP) :razz: -To ανεμιστηρακι στο bridge της μητρικης εκανε θορυβο και το αφαιρεσα χωρις προβληματα μεχρι τωρα (απεμεινε μονο η ψυκτρα) λετε οτι χρειαζεται σε o/c?? Αυτα.. Ελπιζω να μη σας κουρασα:razz:
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 File *amato sto O/C...min to lipase... :twisted: 3.4 ~ 3.5 ta exis aneta... :razz: Ama prosarmosis ena FAN 120" epano stin Stock Psiktra... me Clipakia gia kalodia tha eise Arxigos ~ ;-)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Το ανεμιστηρακι στη northbridge χρειαζεται, ποσο μαλλον για overclocking... Ο συγκεκριμενος εχει 3,5GHz ανετα (σχεδον)... Και εφοσον εχεις τοσο καλη καρτα γραφικων , η οποια προφανως περιοριζεται (εστω και λιγο) απο τον επεξεργαστη, ναι θα δεις μια διαφορά!
@byZo Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Θα έχεις πρόβλημα με τις μνήμες σου... πάρε κάτι σε OCZ, Geil, κτλ με χρονισμούς 2.5-3-3-7, βάλε και μια υδρόψυξη (κάτι απλό όπως το aquagate mini 120 της Cooler master) και έχεις 3.7Ghz. Οι Kingstom που είχα εγώ δεν τραβούσαν πάνω απο 209. Εσύ θέλεις κάτι που να φτάνει, τουλάχιστον, 240 FSB. (240 Χ 15 = 3600).
mastixas Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 θα του γ@@@@σω τη μανα !!:evil: αλλα με τρομαξε ο @byZo για τις μνημες.. αν αφησω τους χρονισμους default απο το bios ελπιζω να καταφερω κατι... Παιδες ακουστε και το αλλο!! Αν κανω oc στη μητρικη μου ...χανω τους sata δισκους.. (albatron 865 PE Pro II)
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Στο overclocking δεν υπαρχει default!!! Εσυ πρεπει να ψαξεις να βρεις τα καλυτερα για το pc σου... Σιγουρα για αρχη πρεπει να χαμηλωσεις τις ραμ σου...
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 θα του γ@@@@σω τη μανα !!:evil: :twisted: :twisted: αλλα με τρομαξε ο @byZo για τις μνημες.. αν αφησω τους χρονισμους default απο το bios ελπιζω να καταφερω κατι... Gia arxi... kalitera na treksis tis mnimes apo ta 320Mhz... Παιδες ακουστε και το αλλο!! Αν κανω oc στη μητρικη μου ...χανω τους sata δισκους.. (albatron 865 PE Pro II) Den nomizo na exis provlima an kanis ena logiko O/C... PX.. 235~237 FSB... Ostoso opos eipe kai o filos GeorgeMan... Sto O/C den iparxi tipota dedomeno... Apla piramatisou me diafores rithiseis sto BIOS... Kai kirios APOLAFSETO !!! :-P
pappous_soulis Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Κάνε O/C,μην φοβάσαι,είναι ανθεκτικά τα PC,άσχετα απ'το τι λένε. Εγώ ανέβασα έναν Celeron στο σχολείο ως εκεί που πήγαινε (δεν θυμάμαι τιμές) χωρίς να αυξήσω τα fans και το μόνο που έπαθε ήταν να βγάλει ένα συνεχόμενο διαπεραστικό σκούξιμο και να πέσει σε κόμμα για 2 μέρες. Μετά δούλευε κανονικά.:twisted: :twisted:
mastixas Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ρε παιδες οι μνημες λετε να θελουν ψυκτρες... Φαινεται υπερβολη ή κανω λαθος;
AGNUSDeI Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Ρε παιδες οι μνημες λετε να θελουν ψυκτρες... Φαινεται υπερβολη ή κανω λαθος; File mou ego katatheto tin diki mou empiria... Me pano apo 5 PC pou exo kani mexri tora O/C... Den pathenoune tipote... ta g@mimena...:twisted: min fovese... :razz: Omos trekse tin RAM apo ta 320 kalitera ~
@topos Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Αν κανω oc στη μητρικη μου ...χανω τους sata δισκους.. (albatron 865 PE Pro II) Aυτο συμβαινει επειδη δεν εχεις ενεργοποιησει pci/agp lock. Χωρις αυτο μην προσπαθησεις να κανεις o/c...
@byZo Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 Δημοσ. 1 Απριλίου 2007 ...Σωστά! αν δεν κάνεις pci/agp lock κάνεις o/c και τους δίσκους αλλά και τον δίαυλο agp... Αυτά δεν αντέχουν όσο οι μνήμες και η CPU. Το μεγάλο πρόβλημα είναι η ψύξη του επεξεργαστή. Οι Ρ4 βαράνε 70αρες και χωρίς o/c. Μια ακόμα πιο απλή λύση είναι μια ψύκτρα Zalman ή κάτι αντίστοιχο (κοντά στα 30 ευρώ) http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.912203.
Kyanh_Akth Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 επειδή έχω ακριβώς το ίδιο M/b με σένα ρίξε τις μνήμες σε manual σε 333mhz (ή 266) με timings μεσαία, και ανέβαζε το fsb, επίσης ανέβασε voltage σε επεξεργαστή γύρω στο 5.5% και στις μνήμες αν θες πιο σφιχτά timings. Εγώ έναν prescot celeron 2.4 τον έχω πάει στα 3.4 με μια zalman ψύκτρα.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 3.6 και βάλε τα έχει αν το κάνεις προσεκτικά και με υπομονή οποτε δώστου και μην φοβάσαι τίποτα AGNUSDeI εγώ σου βάζω στοίχημα ότι παθαίνουν δώσε σε έναν seleron 2,7 volt τραβα τον απο τα μαλιά από 1,7Ghz στα 2.9+ και θα δεις τι ωραία που καίγεται μετά προσωπική εμπειρία τω είχα κάνει και thread κάποτε και δεν κάηκε από θερμοκρασίες αλλα από τα 2,80 + volt που έφαγε για να δω ποσο αντέχει 3,5 τα έχεις άνετα εδώ πήγα τον δικό μου τόσο με intel board και πήγαινε και λίγο παραπάνω που τα intel board ούτε λόγος για oc
mastixas Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 2 Απριλίου 2007 Μηπως ξερετε καποια καλη πηγη μπας και μαθω τιποτα για χρονισμους μνημων? Εννοω κανενα guide ολοκληρωμενο γιατι μονο σε μικρους και συνοπτικους εχω πεσει.. Παντως πολυ καλη η gecube x1950xt παιδια αν και AGP πιστευω να φτασω στα ορια την cpu και να ανεβασω και αλλο τις επιδοσεις! Οσο για το οτι χανω τous sata δισκους ειναι σιγουρο ,,δεν μπορω να κανω lock τη συχνοτητα του σατα controler το εχουν αναφερει και αλλα παιδια με ιδια μητρικη.. Tελικα τα Ζalman ειναι τα καλα στο θεμα ψυξης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.