Προς το περιεχόμενο

Πολυ καλη ταχυτητα με φορθνετ-ξαφνικη ανοδος

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω με 2048kbps ΟΤΕΝΕΤ ειδα μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα (αυξηση) αυτο το Σαβατοκυριακο.

Ενω μεχρι τωρα κατεβαζα με 50κ περιπου , αυτο το Σαβατοκυριακο κατεβαζα με 150 εως 200κ.

Ισως να εστρωσε μετα τις εργασιες αναβαθμισης που ειχε ανακοινωσει.

Ελπιζω να κρατησει αυτο το θαυμα και να μην σερνομαι παλι στα 40-50κ

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπορεί να συμβαίνει επειδή οι φοιτητές πηγαίνουν στα σπίτια τους και επειδή θα λείπουν καιρό κλείνουν το PC μην γίνει καμία στραβή.

Σε δυο βδομάδες θα δούμε.

Δημοσ.

Αυτό είχε συμβεί και τα Χριστούγεννα. Με 768 έπιανα 80ΚΒ/sec. Μετά επανήλθα πάλι στα 40ΚΒ/sec. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι όπως τα Χριστούγεννα πάντως. Πιστεύω πως θα φτιάχνει ακόμα όσο πλησιάζουμε προς την Κυριακή του Πάσχα.

Δημοσ.

Εγώ εδώ (Τρίκαλα) πάντα είχα πρόβλημα με την ταχύτητα. Μέχρι που άρχισα τα μπινελίκια με όποιον τρόπο μπορούσα σε ΟΤΕ και Forthnet και εκεί που ήμουν από 80-120 ξαφνικά φτάνω 220-230 συνεχώς!Με 2mbit όλα αυτά...

Δημοσ.

Τωρα, να πω και εγω οτι χτες το βραδυ με 1 MB γραμμη απο HOL κατεβαζα χτες το βραδυ torrent με 108.... Το κοιταγα για λιγο και δεν πιστευα στα ματια μου , ελεγα μη κανω λαθος γιατι συνηθως torrent πανω απο 40Κ δεν εβλεπα. Και επαρχια μαλιστα (Γιαννενα) που χτες γραφαν τα νεα για την Ηπειρο που αμα εισαι εκει, πληρωνεις 1ΜΒ γραμη και εχεις 256, ετσι γραφανε. Κατι πρεπει να παιζει με τους φοιτητες παντως , και δεν το ειχα σκεφτει, αλλα τωρα που το διαβασα εδω, φυγαν καμια 20ρια χιλιαδες φοιτητες για πασχα ,οποτε αυτο πρεπει να ειναι.... Και ελεγα και εγω οραια αν εχω τετοιες ταχυτητες απο εδω και περα.

Δημοσ.
Τωρα, να πω και εγω οτι χτες το βραδυ με 1 MB γραμμη απο HOL κατεβαζα χτες το βραδυ torrent με 108.... Το κοιταγα για λιγο και δεν πιστευα στα ματια μου , ελεγα μη κανω λαθος γιατι συνηθως torrent πανω απο 40Κ δεν εβλεπα. Και επαρχια μαλιστα (Γιαννενα) που χτες γραφαν τα νεα για την Ηπειρο που αμα εισαι εκει, πληρωνεις 1ΜΒ γραμη και εχεις 256, ετσι γραφανε. Κατι πρεπει να παιζει με τους φοιτητες παντως , και δεν το ειχα σκεφτει, αλλα τωρα που το διαβασα εδω, φυγαν καμια 20ρια χιλιαδες φοιτητες για πασχα ,οποτε αυτο πρεπει να ειναι.... Και ελεγα και εγω οραια αν εχω τετοιες ταχυτητες απο εδω και περα.

isos na isxii auto me tous fitites alla mou fenete ligo akraio to olo senario....

makari pantos na min einai etsi!!

Δημοσ.

ta idia kai patra(dslam konstantinoupoleos) me forthnet 768 kai grammi ote oi taxitites mou ftanoun sto orio.mexri kai 85kbps piano.to 8ema einai meta to pasxa ti kanoume pou oloi oi foitites ksanagirizoun.alla mexri tote kalo downloading se olous.to diko mou pc toulaxiston den prokeite na kleisei prin apo tis epomenes 10 meres.

Δημοσ.

Άνοδο έχει και ο οτε τώρα.Εγώ με 768 κατέβαζα με25-45kb/sec τώρα κατεβάζω με 80 άντε καμιά φορα με 70 αλλά πιο χαμηλά δεν πέφτει.Κάνει αναβαθμίσεις ο οτε.

Μπράβο του

Δημοσ.

Να χαρουμε τωρα που εκαναν τις αναβαθμισεις οσο μπορουμε

Περιμενετε να δειτε οταν δωσει εως 10 mbps γελιο που θα πεσει .

Τοτε να δειτε ξανα τι θα πει "σερνομαι"

Δημοσ.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Εγώ είμαι από Χαλκίδα και έχω 1024/256 εδώ και 4 μήνες περίπου πιάνω από ταχύτητα 800 έως 900 από τις μετρήσεις που κάνω από διάφορα σαιτ και με το flash get κατεβάζω από rapid σταθερά πάνω από 100 και αυτά όλες τις ώρες και είμαι πολύ ευχαριστημένος από την forthnet τον τελευταίο καιρό. Μακάρι να πάει έτσι και να μην ξαναγυρίσουμε στα παλιά που η ταχύτητα με το ζόρι στην ώρα αιχμής έπιανε 30 έως 45 το πολύ.

Δημοσ.

edw kai mia eudomada (sthn xanthi) apo to 1/3 to poli pou pianame eimaste tora sto terma! an oxi 100% 99 sigoura. makari na kratisi. sigoura kati paizi isos siga siga anabathmizomaste. makari giati eimai etimos na tin kopso (tin sindesi :P)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...